Ali ali meni prijete blanbla bla
On odlucio da bude remi...

Ali ali meni prijete blanbla bla
Zbog njegove price da je namjerno uticao na nekim utakmicama na rezultate mu se i dešava sve ovo. Da ne pricam koliko glup ispada sto pokusava doci na svaki moguci podcast i televiziju da bi podigao sebe, pricao o sebi kao o nekom nevjerovatnom covjeku. Pa gdje ste vidjeli da jedan fudbalski sudija ide ovoliko po televizijama i prica o onakvim stvarima?feniksptica je napisao/la: ↑28 mar 2024, 20:481. Da dodjes na nivo PLBiH moro si bit u taoi sa Savezom il nekim da budes tu ma kakav god ti bio.
2. Slavko Vincic je qurton od sudije, 2/3 napravi haos na tekmi pa je opet Elita jer ima stele.
3. Peljto je dobar al sad ga dizat u nebesa...
4. Nikad nije disciplinski odgovarao kada je javno priznao da je namjerno uticao na rezultat utakmice, ili kada zbog svog ega se svetio jednom igracu na terenu.
Eh prvo nek za to odgovora pa onda nek prijavuljuje.
Sto nije projavljivo kad su ga ganjali i udarali po svlacionicama. Tad je znao sta je radio al cilj opravdavao sredstva ( da dodje do PL)
Nije tako rekao, ovo je izvuceno iz konteksta.
Super se ovo tvoje pisanje slaže sa avatarom moj zemunacMocMahale444 je napisao/la: ↑31 mar 2024, 18:27I onda kažu da pomažem Želji, a ja ću, baš iz tog razloga što navijam za Željezničar, prije pomoći Sarajevu nego Želji. Sudio sam devet derbija, Željo je dobio jednom, Sarajevo pet puta i samo jedan remi je bio, eto. Najveći debakl Želje na Grbavici u derbiju sam sudio ja.
Yebem li ti tu ženu u guzicu peljto. Cijelu obitelj ti ****.
Ja i?mnon46 je napisao/la: ↑31 mar 2024, 18:30Super se ovo tvoje pisanje slaže sa avatarom moj zemunacMocMahale444 je napisao/la: ↑31 mar 2024, 18:27I onda kažu da pomažem Želji, a ja ću, baš iz tog razloga što navijam za Željezničar, prije pomoći Sarajevu nego Želji. Sudio sam devet derbija, Željo je dobio jednom, Sarajevo pet puta i samo jedan remi je bio, eto. Najveći debakl Želje na Grbavici u derbiju sam sudio ja.
Kakav jad i nemoćMocMahale444 je napisao/la: ↑31 mar 2024, 18:34Ja i?mnon46 je napisao/la: ↑31 mar 2024, 18:30Super se ovo tvoje pisanje slaže sa avatarom moj zemunacMocMahale444 je napisao/la: ↑31 mar 2024, 18:27I onda kažu da pomažem Želji, a ja ću, baš iz tog razloga što navijam za Željezničar, prije pomoći Sarajevu nego Želji. Sudio sam devet derbija, Željo je dobio jednom, Sarajevo pet puta i samo jedan remi je bio, eto. Najveći debakl Želje na Grbavici u derbiju sam sudio ja.
Psihologov polako.
Kako je utakmica Fiorentina - Maccabi Haifa seljačka? Možeš li normalno diskutovati na temi, a ne gledati samo da uvrijediš nekoga. Irfan Peljto je trenutno naš najbolji bosanskohercegovački sudija. Znaš ti nas, je**o ti nas.
I prošli put je Argentinac sudio Euro, a Španac Copa Americu. Tako su napravili i ovaj put i bzvz se gubi mjesto za nekog iz Evrope. Mada ima bar 5 sudija na listi od kojih je bolji i bolje kotira ali dolaze iz jačih nogometnih zemalja.
Za mene je iznenađenje da nikako nema sudije Jovanovića. Jesu možda njega koštali pomoćnici koji sude s njim? Znam da je Mažić imao dobre pomoćnike dok za ovog ne znam ko mu asistira.
Po meni glupost, nek svako sudi takmicenja sa svog kontinenta. Dzaba Evropljani gube mjesto radi njih..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, Pablo11 i 26 gostiju.