[youtube][/youtube]

Al ne bi taj loptu dao

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
haha coco velemajstor, na ovoj se slici sigurno pita jbt koji sam ja sretnik igram u barci ni sam ne znam kakoJuveSissoko je napisao/la:
WC 2002
aaaa Rai Uno teletextsarajlija89 je napisao/la:Veceras sa Slovenijom u Ljubljani:
Ilicic i bacinovic na klupi![]()
![]()
zajebana je ova Slovenija...gledo sam ih protiv Srbije na Marakani,gdje su bili mnogo bolji....
Bice tesko veceras Talijanima.Eventualanom pobjedom otvaraju vrata EP...ali nisam nesto previse uvjeren u dobru igru.Moja prognoza je remi...
Sinoc su i Azzurini igrali prijateljsku sa Sveckom(nemiri u Svedskoj
)....3-1....nisam gledo ali po izvjestajima,dosta dobra partija.
Fabrrini,Paloschi i Macheda su bili stijelci...
U utorak igraju sa mladom reprezentacijom Njemacke...u Njemackoj![]()
![]()
Eto prilike za nove forumske rasprave
Bili neki Italijani u kaficu, kad su duvali sa Slovackom. Znaci, plac, vatanje za glavu, psovke...Ja im kazem da su i "dalje velesila i da ih se svi plase", a oni meni da je "Srbija jaca od Italije". Rezultat posle 6-7 meseci: mi strahujemo od Estonije, a oni sa Svabama lagano igraju.sarajlija89 je napisao/la:Sta ti je rec zivotna ironija...veceras Srbija za Italiju navija![]()
Ma dobar vam je i remi...jbg...pobjedom nad S.Irskom,Srbija se vraca u igru...zanimljiva je ova grupa pravo.Italija je tanka realno...Srbija je jaka ali su lose poceli..dok Slovenija ima dosta dobrih igraca i tezak protivnik za sve.S. Irska je takodjer zajebana...
Estonija je zajebana za Srbiju samo
De Rossi nije ni pozvan za ove utakmice zbog nesportskog ponasanja u lpAdmir_Sa je napisao/la:Sto ne igra De Rossi?
Aquliani
Admir_Sa je napisao/la:Sto ne igra De Rossi?
Aquliani
P.S. Skini tog alkosa sa avatara! Nije dostojan da moderise onaj ko alkose reklamira.
Aha, dobra odluka da se malo smiri, podrzavamscudetto je napisao/la:De Rossi nije ni pozvan za ove utakmice zbog nesportskog ponasanja u lpAdmir_Sa je napisao/la:Sto ne igra De Rossi?
Aquliani
NE-diratiP.S. Skini tog alkosa sa avatara! Nije dostojan da moderise onaj ko alkose reklamira.