Premijer liga BiH - aktuelno
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Velez - Sloga X2 3,05 , vrijedi pokusat
Evo sad a na Aljazeera”breaking news”!
Uprava Zeljkana izazvala medjunarodni skandal.
Saudijski milijarder Braik Al- Murri,vlasnik nekoliko
Hiljada kamila je punudio za otkup Zeljkana da cjelokupnom
Imovinom 1 000 kamila.
Zeljkanova Uprava prvo potpisala ugovor jer je svaki clan
Pristao da dobije po jednu kamilu nakrcanu datulama na poklon.
Kada je vijest stigla do generalnog sponzora,nastade panika.
Uprava se morala povuci iz deala i tako kreirala medjunarodni
Skandal u nama prijateljskoj Saudijskoj Arabiji.

Šeik Al-Murri je bijesan i opasno ljut!!
Uprava Zeljkana izazvala medjunarodni skandal.
Saudijski milijarder Braik Al- Murri,vlasnik nekoliko
Hiljada kamila je punudio za otkup Zeljkana da cjelokupnom
Imovinom 1 000 kamila.
Zeljkanova Uprava prvo potpisala ugovor jer je svaki clan
Pristao da dobije po jednu kamilu nakrcanu datulama na poklon.
Kada je vijest stigla do generalnog sponzora,nastade panika.
Uprava se morala povuci iz deala i tako kreirala medjunarodni
Skandal u nama prijateljskoj Saudijskoj Arabiji.

Šeik Al-Murri je bijesan i opasno ljut!!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Odkud tebe da se vratis

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- PeppermintSA
- Kontakt:
U bečkom jutros kahvenisu Gredić, Nijaz Brković i Kemo Kozarić. Očigledno završen Meljin opstanak u liZi.
Teska sizofrenija.PeppermintSA je napisao/la: ↑23 apr 2024, 16:27U bečkom jutros kahvenisu Gredić, Nijaz Brković i Kemo Kozarić. Očigledno završen Meljin opstanak u liZi.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
- GrimReaper
- Kontakt:
A daj koja akcija i ne ubaci je cojek u gol ......
((

Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
[/quote]
....
i kaže nisu opsjednuti
[/quote]
Odkud tebe da se vratis
imas li talenat pisanja proze ? Steta je ova sizofrena cijepanja pitara i njihove teorije propustit kao temu.
[/quote]
@godrina
čitam pomalo, samo dugo nisam bio aktivan na svom nalogu, nisam imao šta pisati na ovu trenutnu situaciju, a postove ovih pitara rado čitam uz kaficu ujutro, iz dana u dan opsjednutost raste... prozu ne pišem, samo loše postove, vidim crv hulahopka je tu...
jbt hajmo realno ekipa koja je 11. na tabeli i vrlo realno je da će ispasti iz lige, je najbitnija tema i tema stalnih rasprava na ovom forumu i šire. Mislim da tu pitari sami sebi kvare prosjek kada sa tolikom opsesijom pričaju o nama i time ujedno pokazuju ko je najveći
....
i kaže nisu opsjednuti

[/quote]
Odkud tebe da se vratis

[/quote]
@godrina
čitam pomalo, samo dugo nisam bio aktivan na svom nalogu, nisam imao šta pisati na ovu trenutnu situaciju, a postove ovih pitara rado čitam uz kaficu ujutro, iz dana u dan opsjednutost raste... prozu ne pišem, samo loše postove, vidim crv hulahopka je tu...
jbt hajmo realno ekipa koja je 11. na tabeli i vrlo realno je da će ispasti iz lige, je najbitnija tema i tema stalnih rasprava na ovom forumu i šire. Mislim da tu pitari sami sebi kvare prosjek kada sa tolikom opsesijom pričaju o nama i time ujedno pokazuju ko je najveći

Zadnja izmjena: Mire88, dana/u 23 apr 2024, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
Bas opaka bolest.Kamaga11 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 16:32Teska sizofrenija.PeppermintSA je napisao/la: ↑23 apr 2024, 16:27U bečkom jutros kahvenisu Gredić, Nijaz Brković i Kemo Kozarić. Očigledno završen Meljin opstanak u liZi.
Hajde gosk uzimaj to, pa da pitari mogu reci da cemo kupiti utakmicu protiv vas.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
....
i kaže nisu opsjednuti

[/quote]
Odkud tebe da se vratis

[/quote]

[/quote]
Nisu nisu oni to samo jer im je dosadno. Ne smiju svoje komentarisat. Il ce ih ziljka namarat il mirvah mora ponovo reagovat krovom na kosevu
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ima brate moj svega, ali ne treba ni pretjerivati. Evo covjeku na pravdi Boga lik oca ispsova. Ko je da je, to je previse. Treba malo pauzirati od foruma, ja sam htio pa prekrsim vlastitu rijec. Stvarno je previse budala.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 apr 2024, 15:36joooj sta ih je. I na nasoj temi su, smrde dzabaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑23 apr 2024, 15:26![]()
Sta ces kad se primaju svi ko saucesce. Poludilo od kladare, stavlja pare na osnovu postova na forumu. Nego fakat, sta je s ovim novim nikovima kod vas? Nije valjda Greda odrijesio kesu i poslao botove na forum![]()
ali to fola konstruktivni prijedlozi, a uglavnom pljuvanje svega i svacega.
Zive spijunski zivot, ufurali se u uloge max
Došao mamlaz iz CG i bulazni!!

Gospodine Petroviću,
Posto ste novi i zeleni na ovim prostorima.
U BiH nogometu nije fora u poštenom ulaganju tj, nije fol
u budjetu,nego je fol u Savezu -njegovom Predsjedniku i
Vječnom dopredsjedniku Beusu.Ljudi koji otvoreno kontrolisu i
delegiraju svoje sudije gdje i kada zatreba.
U zadnji 10-tak godina otkako je Beus preuzeo ili
došao na izgleda vječnu funkciju dopredsjednika Saveza,
Zrinjski nije oštećen od strane sudija vise od 3 puta!?!?

Gospodine Petroviću,
Posto ste novi i zeleni na ovim prostorima.
U BiH nogometu nije fora u poštenom ulaganju tj, nije fol
u budjetu,nego je fol u Savezu -njegovom Predsjedniku i
Vječnom dopredsjedniku Beusu.Ljudi koji otvoreno kontrolisu i
delegiraju svoje sudije gdje i kada zatreba.
U zadnji 10-tak godina otkako je Beus preuzeo ili
došao na izgleda vječnu funkciju dopredsjednika Saveza,
Zrinjski nije oštećen od strane sudija vise od 3 puta!?!?

Ma ni ne pratim vjeruj.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑23 apr 2024, 15:26Pablo11 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 15:20Najjaci forum, ali onaj je prekucao nez koji je sto mu je hadzija pokazao poruke da je gotova tekma.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑23 apr 2024, 15:14Pa i bio je kec
Ali stvarno je ova tema otisla u neku stvar. Moze li mi neko objasniti ove nove strumfovske nikove? Deset ih se odjednom pojavilo. Da hoce ispast, pa nek se makljaju sa navijacima Celika i sl. na drugom podforumu.![]()
Sta ces kad se primaju svi ko saucesce. Poludilo od kladare, stavlja pare na osnovu postova na forumu. Nego fakat, sta je s ovim novim nikovima kod vas? Nije valjda Greda odrijesio kesu i poslao botove na forum![]()
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Bolesnici,pratite malo svoje šugave klubove,manite se plavih sa Grbavice,klošariii
Njegomirović.tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 15:47Al pretposljednja ekipa lige da ima protiv bilo koga kvotu na sebe 1.40, ovo je smijeh![]()

Odose ili pobjegose mitomani sa foruma.Nekoliko izlizanih
Fraza,mržnja i primitivizam prema Bordo navijačima uvijek
Po obicaju izražen.
Možda se ekipa botova ipak sprema da podrži Zeljkana u
Grčevitoj borbi za opstanak u društvu najboljih
Fraza,mržnja i primitivizam prema Bordo navijačima uvijek
Po obicaju izražen.
Možda se ekipa botova ipak sprema da podrži Zeljkana u
Grčevitoj borbi za opstanak u društvu najboljih
navijač sa poluraspadnute šugavice nekome o šugavim klubovima priča

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
Neutralni tj. navijaci drugih klubova, neki od vas gotive vise ove ili one, neki nas podjednako mrze, ali nije bitno. Recite iskreno da li ste ikad vidjeli ovo ludilo kroz koje pitari trenutno prolaze?
Ja se ne sjecam nicega slicnog. Paranoje, kompleksi, bijes, ocaj, opsesija i psihoza su od tih ljudi napravili karikature. Ovo sto oni rade i pisu zadnjih dana je nesto nezabiljezeno. Oboljeli 1946.
Ja se ne sjecam nicega slicnog. Paranoje, kompleksi, bijes, ocaj, opsesija i psihoza su od tih ljudi napravili karikature. Ovo sto oni rade i pisu zadnjih dana je nesto nezabiljezeno. Oboljeli 1946.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Ne znam o cemu je rijec u Konjicu, ali sumljivo skroz.
Isto kao da namjerno idu na nulu
Isto kao da namjerno idu na nulu
Ti navijas za cirkus klub, dovoljno!Antikloc je napisao/la: ↑23 apr 2024, 15:20Pa ne placa se sve kesom,ima u bodovima. Iduce godine 9 bodova za trgovanja a druge sezone cak 12 bodova. A i pare se mogu posuditi. Posudbe para su vas i dovele tu gdje ste. Dug je zao drug !Argentina je napisao/la: ↑23 apr 2024, 14:56Ja vjerujem da smo kupili tekmu sa Slogom, nazalost. Bruka i sramota, ako mene pitas.
Ali mi nije jasna logika tebe i slicnih tebi jer po vasim pricama na forumu Zeljo nema za kifle, vode, za racuna, u Savezu se ne pita nista od kako Osim nije ziv, pa kako onda odjednom ima para za kupovine i stimanje?! Ili je jedno ili drugo, ne moze biti oboje i kad kako odgovara.
Savjet, prati svoj klub i ne zanimaj se drugima.![]()
Nas klub nije zanimljiv. Stabilan finansijski,solidan igracki,plasman treci ili cetvrti-Evropa. Dosadno ko Austrija. Dok kod vas je drama ! Tragedija,smrt stogodisnjaka u cvijetu mladosti,pod hladom lipa !
Gdje to neces pratitiExtra zanimljivo. Pratiti i navijati da crknete u mukama,dok se mi smijemo
![]()
![]()
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 17 gostiju.