Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Čopor laje dok pobjednička karavana prolaziGianluigi Buffon: "Winners find a way, losers find an excuse."
Juventus kad je krao, gresaka je bilo na 38 njihovih utakmica i jos na 15 od glavnih konkurenata, za svaki slucaj. Greske na 20 utakmica su napredak u odnosu na najcrnje doba Serije A.Hardzavi je napisao/la: ↑23 apr 2024, 15:29Slučajne greške 20 utakmica u sezoniHuska je napisao/la: ↑23 apr 2024, 11:25Vi ste dokazani lopovi i prevaranti bili prije 20, 30 godina a i dan danas, ipak se vi vucate po sudovima svake godine, tako da nije i ne moze biti isto...
Vi to radite organizovano, dok je to kod ostalih timova samo slucajne greske u njihovu korist, ogromna razlika sta ces...![]()
![]()
Buffon: "Complaining about the referee is what losers do."
ABd.
Srbin jučer u 15:19 postavlja statistiku Vlahovića, bez odgovora. Od toga tačno 37 postova dok se nije javio uvijek objektivni Andrej, inače poznat po postavljanju najdebilnijih tweetova i nestajanju kada bude išamaran.
Ma druze, prvo, Andrej je iz Makedonije ako se ne varam i ne vlada toliko jezikom da ulazi u neke diskusije. To ko je poceo stvarno ne pratim, a i znas kako to ide, i kad je crno na bijelo naci ce se neko da kaže da nije. Slavite kako hocete, dugo sam ja tu i pamtim stosta, ne ulazim pretjerano u dječije igre, znam od koga sta mogu očekivati i to je to.koeficijent je napisao/la: ↑23 apr 2024, 19:56
Srbin jučer u 15:19 postavlja statistiku Vlahovića, bez odgovora. Od toga tačno 37 postova dok se nije javio uvijek objektivni Andrej, inače poznat po postavljanju najdebilnijih tweetova i nestajanju kada bude išamaran.
Poslije toga ulijeću Allegri fanboysi i uništavaju temu. Nijedan navijač Intera i Milana u 37 postova nije spomenuo Juventus.
Uostalom, razlika u proslavi igrača Milana prije dvije godine i sinoćnja sve govori o tome koji klub je gospodski.
O karikaturama Mig_Migu i ekipi se nema više šta reći. Pogotovo kad vidiš ovaj retardirani video s twittera.
Što se mene tiče, nadam se da uprava Juventusa i Allegri vjeruju da je ustvari bilo sve do sudija, a ne do njihove nesposobnosti.
Neka zadrže kadar za sljedeću sezonu i rješavaju sudije po ustaljenom principu. Čekamo koliko će minuta Gatti odigrati bez crvenog u CL.
E jbg moja greška, ako može italijanske tweetove postavljati, valjda i nas konta.
Ne znam za prije, ali mislim da je sinoć sve bilo u granicama normale s obzirom na koji način je Milan završio utakmicu.To ko je poceo stvarno ne pratim, a i znas kako to ide, i kad je crno na bijelo naci ce se neko da kaže da nije. Slavite kako hocete, dugo sam ja tu i pamtim stosta, ne ulazim pretjerano u dječije igre, znam od koga sta mogu očekivati i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.