Ako preživim rat otićutuzlak1987 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 20:53Ti si Marsale enigma sto jos nisi otisao.
Bukvalno bi radio u najjacoj firmi u Njemackoj, a imas neko predznanje u tom zanatu.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa koliko to imaju u federaciji?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- feniksptica
- Kontakt:
Pa 900 vise.
Maršal vise ne bi radio. Ljudi ako ne štrajkuju jednom mjesecno nesto cudno bude...
Maršal vise ne bi radio. Ljudi ako ne štrajkuju jednom mjesecno nesto cudno bude...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Re: Re: Chat
Prva stvar, pravac Njemacka i kupovanje pravog maslaca. Plus glorifikovati Dojcland, a ismijavati BiH
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je

https://clubmadrid.org/who/
Zlaja dobro pliva ovdje on je clan jednog od najprestižnijih udruženja politicara madridski klub sa balkana jedino su kucan i ivo Josipović clanovi, bukvalno kad vidis ko je clan sve od clintona, Kofi anana i ostalih teskasa svjetske scene nije ni cudo ovo zlajino pisanje po srbijancima koji nisu znali do prije mjesec dana sta se sprema a on na ovome je radio zadnjih godinu dana, zlajina najveca greska je sto je egoist na lokalnom polju koji je sve usrao a na pitanju vanjske politike nemamo jačega
Dobro, mislim da Bosanci gledaju da manje jedu vani, i dalje zene kuhaju, matere itd. A i znaju od kog ce uzimati meso (domacina, mesnice itd.), dosta ih i sije sebi povrce, malo se razumiju u te stvari. Dok ovi Boga mi, jedu zivu plastiku a i ne znaju. Tako da mislim da jedu kvalitetnije, 70% Amera su debeli za svoju visinu, dok Bosanaca 20%.numanumaye22 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 20:33
Pravo nam je hrana ispitana, nema sta. A inace burekdzinice i cevapdzinice pravo zdrave, nigdje masnoce, top uslovi![]()
jednom sam mu bio na predavanju, na ekonomiji, zima i da ne cekam trebu vani, rekoh mogul i ja unutra, kaze bujrumTefalTava je napisao/la: ↑23 apr 2024, 21:16Zlaja dobro pliva ovdje on je clan jednog od najprestižnijih udruženja politicara madridski klub sa balkana jedino su kucan i ivo Josipović clanovi, bukvalno kad vidis ko je clan sve od clintona, Kofi anana i ostalih teskasa svjetske scene nije ni cudo ovo zlajino pisanje po srbijancima koji nisu znali do prije mjesec dana sta se sprema a on na ovome je radio zadnjih godinu dana, zlajina najveca greska je sto je egoist na lokalnom polju koji je sve usrao a na pitanju vanjske politike nemamo jačega
dobra su mu predavanja i zanimljiva (informatika), zajebatalo je, a i voli studentkinje
sjecam se, na kraju predavanja objasnjava prvu parcijalu i kaze bit ce 23 pitanja, zaokruzivanje, svako pitanje 3 ponudjena odgovora, ko na svih 23 odgovori netacno, ima odmah 10ku, ne mora izlazit na drugu
8-9 godina nakon toga smo pili stol do stola, do kasno u noc, u Dekanteru u Radicevoj
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Jel i u ovaj klub došao u iznosanim farmerkama 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
i Ralph Lauren sulja na pruge
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Za nas mlađe zar je Haris tolika manga?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
da sam Grobar ja, ne bi imo sna, ne bi spavo ja, dok je đavola...
zar i ti sine Ivane!?
Dobro, Hanku je spasio Haškog tribunala
Svašta je pričao srpski svet, za nju i rahmetli Saju.
Lepi Hare haman nema problema sa erekcijom ( ko imenjak mu sa Senjaka) dok je Selmica još sa njim.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Marsal
- Kontakt:
https://play.myquiz.org/p/00880527
00880527
Bujrum na kviz vi koji niste igrali, pocinje za 2-3 minute
00880527
Bujrum na kviz vi koji niste igrali, pocinje za 2-3 minute
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- kraljttbvb
- Kontakt:
Lepi Hare bio faca u svoj vakat, žene bi pišnule kad bi se pojavio na TV-u
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- numanumaye22
- Kontakt:
Debeli smo i mi al nas nema 300M nego 3. Ne znam otkad janjetina, masan burek za dorucak, cvancika u lepinu, koji buredzici i sis cevap nemaju masnoce i ne cine debelim ako jedes konstantno.alemsa je napisao/la: ↑23 apr 2024, 21:32Dobro, mislim da Bosanci gledaju da manje jedu vani, i dalje zene kuhaju, matere itd. A i znaju od kog ce uzimati meso (domacina, mesnice itd.), dosta ih i sije sebi povrce, malo se razumiju u te stvari. Dok ovi Boga mi, jedu zivu plastiku a i ne znaju. Tako da mislim da jedu kvalitetnije, 70% Amera su debeli za svoju visinu, dok Bosanaca 20%.numanumaye22 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 20:33
Pravo nam je hrana ispitana, nema sta. A inace burekdzinice i cevapdzinice pravo zdrave, nigdje masnoce, top uslovi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.