SehicGiallorossi je napisao/la:Hocel Sehic biti rezervni golman ili Avdukic ?
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Goalgetter
- Kontakt:
Hasagic - Mujdza, Spahic, Mravac, Lulic - Rahimic, Medunjanin, Pjanic, Misimovic - Ibisevic, Dzeko
Ovo bi mogao biti sastav za Rumune, po Papetovim najavama
-
RacitilanA
- Kontakt:
ma nadrogiran, omanco se od Mittalovih smogova......Goalgetter je napisao/la:Vidi Susica jes raspolozen. Nikad ga ovakvog nisam vidio.
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Bolje daje stavio malog Vranjesa umjesto Mravca al ajdGoalgetter je napisao/la:Hasagic - Mujdza, Spahic, Mravac, Lulic - Rahimic, Medunjanin, Pjanic, Misimovic - Ibisevic, Dzeko
Melburnski Lesinar
- Los_Blanos2
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Prosle godine ih Srbi nabili 5-0, a do 37 min bilo 0-0, samo kad hoce hoce
jeste da je bilo nekih promijena u rep.Rumunije ali ne toliko puno..
Steta sto Salihovic neigra, ovaj golman nije nesto, ali Pjanic, Miske, Mudonja neka deru iz svakog ugla
Samo neka sudija nesere tj.UEFA
Prosle godine ih Srbi nabili 5-0, a do 37 min bilo 0-0, samo kad hoce hoce
Steta sto Salihovic neigra, ovaj golman nije nesto, ali Pjanic, Miske, Mudonja neka deru iz svakog ugla
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Rumunija nije uopšte jaka repka, na Euru 2008 su bili dosta dobri, ali nakon toga su polagano slabili...
Taj primjer pokazuje kako ih je Srbija nadigrala
Čitam u medijima da Chivu neće biti spreman za meč.Šta vi mislite da li su to samo laži ili?
Taj primjer pokazuje kako ih je Srbija nadigrala
Čitam u medijima da Chivu neće biti spreman za meč.Šta vi mislite da li su to samo laži ili?
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Haveru valja li tebi iko iz nase reprezentacije ili si inace deprimiran u zivotu. Vidim da jednog po jednog blatis,znas i kakvi su kao osobe,ma sve ti meni znas, ko da si novinar Expresa. Hajde ako imas sta pametno napisati ,napisi ako nemas ne smaraj ostale glupostima....RacitilanA je napisao/la:ma nadrogiran, omanco se od Mittalovih smogova......Goalgetter je napisao/la:Vidi Susica jes raspolozen. Nikad ga ovakvog nisam vidio.
-
RacitilanA
- Kontakt:
A sta Safet kao valja??Denizmare je napisao/la:Haveru valja li tebi iko iz nase reprezentacije ili si inace deprimiran u zivotu. Vidim da jednog po jednog blatis,znas i kakvi su kao osobe,ma sve ti meni znas, ko da si novinar Expresa. Hajde ako imas sta pametno napisati ,napisi ako nemas ne smaraj ostale glupostima....RacitilanA je napisao/la:ma nadrogiran, omanco se od Mittalovih smogova......Goalgetter je napisao/la:Vidi Susica jes raspolozen. Nikad ga ovakvog nisam vidio.
Rekoh ne peglaj raju bez veze,a ti opet. Ali da ti odgovorim,je li to ne valja i zasto,objasni?
Otkad su Mittalovi smogovi u Sarajevu. U Zenicu idu tek sutra.RacitilanA je napisao/la:ma nadrogiran, omanco se od Mittalovih smogova......Goalgetter je napisao/la:Vidi Susica jes raspolozen. Nikad ga ovakvog nisam vidio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Hehe ma Analiticar=Analiticar2=BANovici=RacitilanA=? je nenadhebiv, ban impossible. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
džakailibu
- Kontakt:
realno dva gola su golmanova 4 i 5, dok je 3 tada usao nikada vise. prvi je jako dobar a drugi plod dobre akcije. ne smije nas ovo zavarati.Los_Blanos2 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prosle godine ih Srbi nabili 5-0, a do 37 min bilo 0-0, samo kad hoce hocejeste da je bilo nekih promijena u rep.Rumunije ali ne toliko puno..
Steta sto Salihovic neigra, ovaj golman nije nesto, ali Pjanic, Miske, Mudonja neka deru iz svakog ugla![]()
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
U toj utakmici je branio Dani Coman a ne Pantelimon koji je poslije te utakmice postao njihova jedinica. Isto tako to je bila i najbolja utakmica Srbije u kvalifikacijama. Imali su jos dosta sansi a sve sto je bilo ozbiljno je uslo u go (Lane jovanovic nece onakva dva gola dati u zivotu). S druge strane Rumuni su prije te utakmice vec bili ispali iz trke za prvenstvo a u reprezentaciji im je bila nikakva atmosfera i odigrali su katastrofalno. Mutu je nakon te utakmice napustio reprezentaciju itd itd. Kod njih je ta tekma okarakterisana kao najgore izdanje u posljednjih 20 godina.Los_Blanos2 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prosle godine ih Srbi nabili 5-0, a do 37 min bilo 0-0, samo kad hoce hocejeste da je bilo nekih promijena u rep.Rumunije ali ne toliko puno..
Steta sto Salihovic neigra, ovaj golman nije nesto, ali Pjanic, Miske, Mudonja neka deru iz svakog ugla![]()
Uglavnom ta nas utakmica nikako ne smije zavarati.
-
necko_gradacac
- Kontakt:
imam osjecaj da ce ih MISKE sutra izyebat ko kantu 
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
-
RacitilanA
- Kontakt:
ma sta ce, reko sam im ja, ne mogu oni meni dati banova koliko se ja puta mogu registrovat....Principatus je napisao/la:Hehe ma Analiticar=Analiticar2=BANovici=RacitilanA=? je nenadhebiv, ban impossible.
al ad vidimo kome ce pije dosaditi.....
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Ne znam kakav stil igraju Rumuni ali mislim da bi vi trebali pokusati sa skok igrom jer su vecina Rumuna veoma maleni a i odbrani njihovoj je dosta supljina tako da ih treba iznenaditi sa nekim centarsutom 
Melburnski Lesinar
Gdje mogu da gledam press =????
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Odakle nekom ideja da su Rumuni maleni?
Golman Pantilimon je 203 cm
U odbrani imaju Tomasa koji je 188cm i Chivua koji je 184cm i Goiana koji je 194cm
Golman Pantilimon je 203 cm
U odbrani imaju Tomasa koji je 188cm i Chivua koji je 184cm i Goiana koji je 194cm
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-
RacitilanA
- Kontakt:
Hoce li biti onaj smecar hagi na BP, treba mu ebat mamu romsku zbog odnosa prema Misimovicu....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.