Ništa nije bilo ofirno, ali mozgovi su već maksimalno isprani, niko više ne gleda utakmicu da bi gledao utakmicu, samo se prate sudije i silno žele da vide neke greške, pa su zato poletili da proglase ofsajd i na kraju ispali smiješni i popišani.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Koliko su ispisali stranica?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Nisam siguran da ste cisti veceras bili ..izgledalo je kao da u drugom poluvremenu hocete nesto al mislim da ste isposlovali nesto , u najmanju ruku dogovorili 3 boda za iducu sezonu na Grbavici.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Kako mislis da nam ovi iz železničara sa grbavice nisu ravni ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Jesu li ovo opet satro dobili?

„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Pantelija je napisao/la: ↑23 apr 2024, 22:33SAMO Nam jos ekonomista objasniAvantiBL je napisao/la: ↑23 apr 2024, 22:29Potpuno se slažem. Mogu misliti koliku količinu novca pere Mirvić kad je još u Sarajevu, jer čovjek ulaže toliki novac a tek četvrti.donDondon je napisao/la: ↑23 apr 2024, 22:20Ko god ulozi marku u ovu ligu ,idiot je pravi
Gasi sve,neka odrede prije početka ko ostaje ko osvaja i da ne gledamo ovu patnju i namjestene utakmice
Svako kolo najmanje 2 utakmice ili 3za3 ili se ograde sudijama ili 3 4 igraca plate
Evo športski prijatelji 6.utakmica 3 za 3
kako pere
sta je pranje novca
hvaala.. znam da ne znas ali eto ...
Imas primjer svjezi od sinoc, potrazi na klixu. Radi nase sudstvo, a ono sto slijedi bi moglo biti bash zanimljivo
menstrual
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Brdjanin iz Olova, kao sto je i 90% ove vase spin brigade. Pojma vi nemate sta je Grbavica
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
Holyybotlom
- Kontakt:
Ahahah gore se praviti glup i biti slijep pored zdravih očiju, 9/10 sudaca europskih ovo ne bi vidjelo, ali zato naši iz prnjavora i okolice vide lagani tač, a ne vide metar, ne laži sebe, to je najgore
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nije bila ruka nego rame.jurisicduska je napisao/la: ↑23 apr 2024, 22:32Imali su jedan kad je Cavnić odbranio. Možda I najbolji golman lige.SedrenikHz je napisao/la: ↑23 apr 2024, 22:29Jbte siroko suta u okvir nije imao.. kako jak zeleznicar svaka cast
Shoulders don't lie!
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ramejurisicduska je napisao/la: ↑23 apr 2024, 22:32Imali su jedan kad je Cavnić odbranio. Možda I najbolji golman lige.SedrenikHz je napisao/la: ↑23 apr 2024, 22:29Jbte siroko suta u okvir nije imao.. kako jak zeleznicar svaka cast
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Naselje u Sarajevu koje u sebi ima ulicu/trg osudjenog kriminalca. Ima i neki srpski nogometni klub železničar. Mahanje iz herojskog grada OlovaKONTRASVIH je napisao/la: ↑23 apr 2024, 22:38Brdjanin iz Olova, kao sto je i 90% ove vase spin brigade. Pojma vi nemate sta je Grbavica![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Zadržavanje vremena na Grbavici protiv drugog tima lištice je gore od ove sudijske lakrdije i ispadanja iz lige.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma ja kad bolje razmisliš Cavnić ima ramena do lakta. Upravu si.SedrenikHz je napisao/la: ↑23 apr 2024, 22:39Ramejurisicduska je napisao/la: ↑23 apr 2024, 22:32Imali su jedan kad je Cavnić odbranio. Možda I najbolji golman lige.SedrenikHz je napisao/la: ↑23 apr 2024, 22:29Jbte siroko suta u okvir nije imao.. kako jak zeleznicar svaka cast![]()
Zadnja izmjena: donDondon, dana/u 23 apr 2024, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- svrakino1921
- Kontakt:
Gdje si sorbonski profesore , otkud te se na ss forumu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑23 apr 2024, 22:34Od svih sizofrenicara navijaca Sarajeva, najgori su ovi neinteligentni kmetovi koji puse njihovu pricu.
Jesi ti jedan od onih sto je navijao za Sarajevo protiv Borca dok ti se klub sa istim timom bori za Evropu?![]()
PS. Jel brigada bar 10 stranica ispisali za ponisten gol Sirokog?![]()
![]()
Obrukali ste se za sva vremena koliko god da se ti tjesio.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Pa normalno da ima para. Ko god puši priču da nemaju para, taj nije dobar u glavi. Navikli na sadaku pa uvijek ide priča kako se nema para.OsmaDolazi je napisao/la: ↑23 apr 2024, 22:24Lova je tu. Sreca imam fina poznanstva.OsmaDolazi je napisao/la: ↑23 apr 2024, 21:42
Zavrseno sve. Prelaz iz x/1. Placeno Sirokom uredno, sudija podmazan. Svi sretni i zadovoljni i jos ce zaraditi. Pa citava drzava bruji o tome.
Jos jednom ce pokazati u nizu da su klub bez obraza i casti.![]()
Jednostavno, pokopljeno sve. Ajfel zna znanje.
Rekoh ja, ostat ce ove godine. A kako su Vici dali guze, ocekujem ih na prvom mjestu sledece godine. Bravo !
Nikad poraz, samo lekcija.
Suci su definitivno ove sezone najviše za*bali široki.
Sljedeće kolo nam dolazi borac, pa se ide zrinjskom, tako da bit će toga još.
Sljedeće kolo nam dolazi borac, pa se ide zrinjskom, tako da bit će toga još.
Liga je korumpirana od samih početaka. Samo da strane sudije svaku utakmicu imalo bi smisla.
Ovako će se uvijek neko žaliti na nešto.
Ovako će se uvijek neko žaliti na nešto.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Sada je definitivno još jednom dokazano i pokazano i neka bude zapamćeno i zapisano da je Željezničar odma pored Borca klub koji se najviše gura od strane Vice, saveza i garniture sudija. Sada ćemo da slušamo od manijaka teorije zavjere i obmanjivanje i laganje svima pa i samim sebi, kako nešto nije. Oni su sposobni da i sami sebe ubjede u nešto jer to je stvar filozofije i manijak zaista ne može biti svako. 
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.