Breno,Klose,Van Buyten,Altintop,Contento,Ottl, Raus..valja sve popuntibavarian_bk je napisao/la:Šta je to 10 pojačanja
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Po meni Brena i Klosketa kao i Hamita ostaviti . Mogu poslužitiSaurman je napisao/la:Breno,Klose,Van Buyten,Altintop,Contento,Ottl, Raus..valja sve popuntibavarian_bk je napisao/la:Šta je to 10 pojačanja
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Šta je to i 250 mil eura za pojačanja.Ništa!Saurman je napisao/la:Llorente
Ribery Robben
Muller Schweinsteiger
Gustavo
Coentrao Alex Cahil Lahm
Neuer
Nebi loš bio ovaj sastavKlupa : Kraft ,Sanchez,Badstuber,Olić,Gomez,Saqiri,
Bosingwa,Clichy,Vidal,Ekci,Zapata...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Prvih 11 sijao bi strah i trepet EuropomFRANK RIBERY je napisao/la:Šta je to i 250 mil eura za pojačanja.Ništa!Saurman je napisao/la:Llorente
Ribery Robben
Muller Schweinsteiger
Gustavo
Coentrao Alex Cahil Lahm
Neuer
Nebi loš bio ovaj sastavKlupa : Kraft ,Sanchez,Badstuber,Olić,Gomez,Saqiri,
Bosingwa,Clichy,Vidal,Ekci,Zapata...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
inace sa van gaalom ce otkaz dobiti skoro cijeli strucni stab kojeg je sam van gaal i doveo, medju tim ljudima koji dobijaju otkaz je i njegov prvi pomocnik holanđanin andries joncker....naš "lav" i legenda kluba hermann gerland ostaje najvjerovatnije u strucnom štabu, a vrlo je moguc i povratak michaela henkea nekada prvog pomocnika ottmara hitzfelda
što su neki željni transfera
odmah bi 10 igraca da dovedu....potrebna su od prilike 3-4 pojacanja, 2 odbrambena igraca prijeka potreba, plus eventualno golman i jedan jos napadac
što su neki željni transfera
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anton 1983
- Kontakt:
Gladbachs Dante spielt bei Bayern vor
Prema Expressu iz Kolna zaintersirani smo za Dantea iz Borussije Monchengladbach.
Kad bi njega uzeli ja bi bio PREZADOVOLJAN!!! Mislim da nebi uopće pogriješili, bio bi velika nepoznanica za naše protivnike a jako je dobar igrač...Ne vidim ja njega kao idealno rješenje, nego bi njega uzeo, kao onog drugog štopera o kojem se priča. Pogotovo bi ga uzeo ako breno ili buyten idu proč!
HEYNCKES JE NOVI TRENER BAYERNA POTPISAO JE NA DVIJE GODINE!!!
Prema Expressu iz Kolna zaintersirani smo za Dantea iz Borussije Monchengladbach.
Kad bi njega uzeli ja bi bio PREZADOVOLJAN!!! Mislim da nebi uopće pogriješili, bio bi velika nepoznanica za naše protivnike a jako je dobar igrač...Ne vidim ja njega kao idealno rješenje, nego bi njega uzeo, kao onog drugog štopera o kojem se priča. Pogotovo bi ga uzeo ako breno ili buyten idu proč!
HEYNCKES JE NOVI TRENER BAYERNA POTPISAO JE NA DVIJE GODINE!!!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sa dovođenjem Dante-a bi bio prezadovoljan?
Mora da se šališ. Pa to je ispodprosječan igrač, bolji je i Van Buyten od njega. Izvlači ga samo frizura "mikrofon" i to je to. Odigra jednu utakmicu bez greške, a onda u sljedećih 6-7 bude kriv za najmanje 10-ak golova.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- anton 1983
- Kontakt:
A dobro ak ti tako veliš, to je tvoje mišljenje na koje imaš pravo.Monolog je napisao/la:Sa dovođenjem Dante-a bi bio prezadovoljan?Mora da se šališ. Pa to je ispodprosječan igrač, bolji je i Van Buyten od njega. Izvlači ga samo frizura "mikrofon" i to je to. Odigra jednu utakmicu bez greške, a onda u sljedećih 6-7 bude kriv za najmanje 10-ak golova.
no neznam dal znaš ali kruže glasine da Bayern traži 2 štopera. Jedan će biti jeftiniji, a drugi skuplji. E sad taj jeftiniji nemre bit vidićeva klasa da ga ****! To su igrači tipa Mexes, Arne F. Dante, nikakva klasa, dosta su kikseri ali kad imaju dobrog igrača pored sebe i složenu ekipu znaju dobro igrati...To ti je ko Lucio u vrijeme hitzfelda, pa Lucio u vrijeme Klinsmanna, pa Lucio u vrijeme Mourinha - isti igrač sa istim kvalitetama, sa različitim trenerima u različitim sustavima može biti dobar, loš, fenomenalan, dok je kod Lucia stvar u tome bez obzira kolko on loše igrao, on je svjetska klasa...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne očekujem ja da će Bayern dati 40 miliona Eura za 2 nova štopera, al' se čudim što ti Dante-a smatraš pojačanjem. I, Mexes ma koliko ishitrenih prekršaja pravio i glupih kartona dobio, je KLASA za glavonju iz Monchengladbacha.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- anton 1983
- Kontakt:
Mexes ti je michina klasa obrambenog igrača, eto šta je on. A ti nerazmeš da mi nemremo uzeti jednog mexesa koji je IME da igra tu ulogu u klubu koju bi igrao eventualno Dante. Nije sad samo stvar u odšteti...Znači Badstuberu će se još najvjerojatnije dati prilika, možda se neće uopće niti kupovati dva štopera, no kad vidim da smo zainteresirani za dantea, onda me to veseli jer znam da dolaze dva. Kada bi se doveo Mexesa onda znam da bi samo uzeli njega i nikakvog napretka nebi bilo...Monolog je napisao/la:Ne očekujem ja da će Bayern dati 40 miliona Eura za 2 nova štopera, al' se čudim što ti Dante-a smatraš pojačanjem. I, Mexes ma koliko ishitrenih prekršaja pravio i glupih kartona dobio, je KLASA za glavonju iz Monchengladbacha.
Ako Bayern dofura mog favorita Sakhu, onda me boli kita ko će više doć kao štoper. pored njega i Buyten more igrat kaj se mene tiće!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Bice zanimljivo ljeto u Bayi, ko dolazi ko odlazi i to.
neko je gore pominjao Sakhu, to bi vam bila sjajna kupovina, sjajan mladi odbrambeni igrac, ko god ga dovede nece zazaliti.
Bayernu bi odlican posao bila prodaja Riberija, samo sto je sad to i tezak posao, jer pitanje jeko bi ga i kupio, Ispostavilo se da Ribery nije klasa svjetska kao sto mu se predvidjalo da ce ti biti, mislim da bi za Bayu bilo bolje da ga prodaju ako ima neko ko gi platio dosta za njega, imati dva igraca sa staklenim nogama u ekipi i u njih polagati najvece nade je jednostavno prevelika lutrija, i to se pokazalo da ne ide, robben je puno bolji igrac od riberija, i njegov ostanak u klubu nije upitan, pozicija krila koje igra ribery u buducnosti c3 biti namijenjena vjerovatno milleru, tako ce to novi trener posloziti vjervatno, ne vjerujem da ce biti lud ko van gaal pa da igra s cetvoricom u napadu.
Dakle vjerovatno ce to izgledati znatno drugacije nego sad, mislim da ce novi trener igrati sa tri klasicna vezna igraca, dva krila i jednim spicem, ne vjerujem da je lud pa da i on koristi van galovu harakiri formaciju. u toj situaciji mislim da je logicnije i bolje da miler i roben budu krila, a gomes klasicni spic, a da riberija prodate i dovedete nekog igraca koji vam je potrebniji, mislim da nema sanse da istovremeno igraju riberi, roben, miller i gomes, niti je moguce recimo da miler igra klasicnog spica.
nisam neki pretjerani strucnjak u vezi bayerna, ali mislim da ce novi trener u formaciji uraditi pametnu stvar, i ukinuti onu poziciju koju igra sad miler, i da ce tu poziciju zamijeniti za zadnjeg veznog klasicnog, ispred kojeg ce igrati dva klasicna vezna, te dva krila i spic klasicni, to je nekako najloginicnije sto se moze uraditi kako bi ekipa igrala crvrsci nogomet, ta formacija 4-3-3 koja kad se ekipa brani prelazi u 4-5-1 je uostalo danas i najcesca kod vrhunskih ekipa jer se pokazala kao vjerovatno i najbolja.
neko je gore pominjao Sakhu, to bi vam bila sjajna kupovina, sjajan mladi odbrambeni igrac, ko god ga dovede nece zazaliti.
Bayernu bi odlican posao bila prodaja Riberija, samo sto je sad to i tezak posao, jer pitanje jeko bi ga i kupio, Ispostavilo se da Ribery nije klasa svjetska kao sto mu se predvidjalo da ce ti biti, mislim da bi za Bayu bilo bolje da ga prodaju ako ima neko ko gi platio dosta za njega, imati dva igraca sa staklenim nogama u ekipi i u njih polagati najvece nade je jednostavno prevelika lutrija, i to se pokazalo da ne ide, robben je puno bolji igrac od riberija, i njegov ostanak u klubu nije upitan, pozicija krila koje igra ribery u buducnosti c3 biti namijenjena vjerovatno milleru, tako ce to novi trener posloziti vjervatno, ne vjerujem da ce biti lud ko van gaal pa da igra s cetvoricom u napadu.
Dakle vjerovatno ce to izgledati znatno drugacije nego sad, mislim da ce novi trener igrati sa tri klasicna vezna igraca, dva krila i jednim spicem, ne vjerujem da je lud pa da i on koristi van galovu harakiri formaciju. u toj situaciji mislim da je logicnije i bolje da miler i roben budu krila, a gomes klasicni spic, a da riberija prodate i dovedete nekog igraca koji vam je potrebniji, mislim da nema sanse da istovremeno igraju riberi, roben, miller i gomes, niti je moguce recimo da miler igra klasicnog spica.
nisam neki pretjerani strucnjak u vezi bayerna, ali mislim da ce novi trener u formaciji uraditi pametnu stvar, i ukinuti onu poziciju koju igra sad miler, i da ce tu poziciju zamijeniti za zadnjeg veznog klasicnog, ispred kojeg ce igrati dva klasicna vezna, te dva krila i spic klasicni, to je nekako najloginicnije sto se moze uraditi kako bi ekipa igrala crvrsci nogomet, ta formacija 4-3-3 koja kad se ekipa brani prelazi u 4-5-1 je uostalo danas i najcesca kod vrhunskih ekipa jer se pokazala kao vjerovatno i najbolja.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
vidi se da nemas pojma kada je bayern u pitanju....samo ak shvatimo ovo za prodaju riberyja da je bila provokacija , onda jedino mozemo rec da mozda malo jos pojma o fudbalu imas.....a zna se za tebe da ni barcine utakmice sve ne gledas, tako da mi je jasno da o bayernu pogotovo ne mozes komentarisat...cuj prodaja riberyjaRomariooo je napisao/la:Bice zanimljivo ljeto u Bayi, ko dolazi ko odlazi i to.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
a sta bi se to osjetilo da prodate riberija, sta je on to uradio za bayern za ovih nekoliko godina, osim u prvoj sezoni kad je bio dobar, sta bi to sad bilo problem da ga nema, kad ga ionako vecinom nema, i kad ga ima, sebican je, fula prilike, dobija glupe crvene kartone itd, nista on nije pridioni vise bayernu od hamita altintopa, o olicu da i ne pricamo ili milleru
vidjet ces da ce novi trener promijeniti formaciju i da ce iz prve postave ispasti neko od cetvorke roben riberi, miler, gomes, a ja tipujem na riberija
vidjet ces da ce novi trener promijeniti formaciju i da ce iz prve postave ispasti neko od cetvorke roben riberi, miler, gomes, a ja tipujem na riberija
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- roy_makaay
- Kontakt:
Evo prilike za Kroosa koji je s Juppom na klupi prošle godine činio čuda u Leverkusenu.Nadam se da će se Toni napokon oslobodit pritiska koji ga je uvijek "pobjeđivao" u dresu Bayerna.Jupp je stara škola,al u odnosu na LvG će sigurno imat bolju saradnju s upravom.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sva sreća pa si među rijetkim "poznavaocima" BAyern koji o BAyernu nemaju blage.Ribery iako ne igra u sjajnoj formi u 26 mečeva ove godine ima 8 golova i 19 asistencija.Živ bio posveti se BArseloni sa BAyernom ti ne ide baš najbolje.Romariooo je napisao/la:a sta bi se to osjetilo da prodate riberija, sta je on to uradio za bayern za ovih nekoliko godina, osim u prvoj sezoni kad je bio dobar, sta bi to sad bilo problem da ga nema, kad ga ionako vecinom nema, i kad ga ima, sebican je, fula prilike, dobija glupe crvene kartone itd, nista on nije pridioni vise bayernu od hamita altintopa, o olicu da i ne pricamo ili milleru
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
cuj sta je ribery uradio za bayern hahahahah....jesil ti gledao tekmu sa interom jadan nebio...ko se jos onako moze poigravat sa igracima intera...svakakvih komentara...ovako za lijevog beka bi pored coentraa bio dobar i ally cissoko mislim da ako jedan nedodze moze drugi itd...za stopera,onaj kjaer iz wolfsburga nije los pogotovo ako wolfsi ispanu mozete ga kupit za pola cijene...izbrojte 14 miliona i eto reinhartza iz guzena...tasciju ima jos jedna godina ugovora....
- anton 1983
- Kontakt:
A di si sad Monolože kad te Bayern treba?gruezi je napisao/la:a stopera,onaj kjaer iz wolfsburga nije los pogotovo ako wolfsi ispanu mozete ga kupit za pola cijene...izbrojte 14 miliona i eto reinhartza iz guzena...tasciju ima jos jedna godina ugovora....
Kako na ova **** neodgovaraš?
gruezi je napisao/la:cuj sta je ribery uradio za bayern hahahahah....jesil ti gledao tekmu sa interom jadan nebio...ko se jos onako moze poigravat sa igracima intera...svakakvih komentara...ovako za lijevog beka bi pored coentraa bio dobar i ally cissoko mislim da ako jedan nedodze moze drugi itd...za stopera,onaj kjaer iz wolfsburga nije los pogotovo ako wolfsi ispanu mozete ga kupit za pola cijene...izbrojte 14 miliona i eto reinhartza iz guzena...tasciju ima jos jedna godina ugovora....
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Ako ste se nadali za Berbatova : Interviewed by Tuttomercatoweb.com, Emil Dantchev, agent of Manchester United 30 year old forward Dimitar Berbatov, has declared: "My client about to leave United? Who said that? The medias? I don't even want to comment certain rumours. He has a contract, he is happy in Manchester, he is the top-scorer of the Premier League, why should he think about leaving? It's not up to him, of course, but his will is to end his career at Manchester. If there have been some requests made some foreign clubs? Even these rumours don't deserve to be commented. All I can say is that if even a club would show an interest for the player I don't think that it would have the financial possibility to sign him".

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.