Nisam ni vidio situacijuBalorda je napisao/la: ↑23 apr 2024, 23:05Ako može video, gif ili slika ofsajda kod poništenog gola Sloge? Hvala unaprijed.KONTRASVIH je napisao/la: ↑23 apr 2024, 22:48Jel kao sto ste vi protiv Zvijezde sa penalom, protiv Zelje i gola iz ofsajda ili danas protiv Sloge i ponistenog gola? Jer ako ovo ponovim 10 ak puta i ako nas vise ovo napise, bojim se da ces prestati navijati za Velez sa takvim nacinom razmisljanja, s tim podanickim mentalitetom![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Joj ovih navijaca manjeg sarajevskog kluba. Brinete se o ofsajdu na Grbavici a vas klub ulozio 30 miliona KM, sa Posusjem ste u bod i visi vam opasno Europa. U historiji sporta u BiH nije bilo vece investicije a manjeg povrata i ono se brine o drugim klubovima. Idite dogovarajte sa Duljevicem da vam zamijeni ves masine, trebace vam kad Mirvic skonta da mu je isplativiji veseraj.
-
- Kontakt:
Ma znam, ali poenta je u tome da i nakon sto si razotrkiven vodis glavnu rijec na njihovoj temi. Bukvalno botujes cisto jer imas direktnu finansijsku korist od tog kluba. Sto je najsmjesnije, nisi jedini. Vecina forumasa sto sad zivotom brani Rozmana, Ibricica i ove Janeze koji vam klub drze kao taoca to radi iz interesa. Oni rijetki momci na vasoj temi koji se usude nesto pobuniti (pravi navijaci, koje donekle postujem iako su pitari), reci bilo sta sto se kosi sa vasim botovanjem, automatski su sikanirani. Radite vrhunski posao i ja kao navijac Zeljeznicara zelim da ih jos godinama pravite budalama.NazorUso je napisao/la: ↑23 apr 2024, 23:00Tako je. Sve su to cinjenice.limvotehula je napisao/la: ↑23 apr 2024, 22:52Evo malo cinjenica.
Ovaj momak je sa jednog brda u blizini Olova. Sabrinu Buljubasic je branio zivotom dok je bila u Sarajevu, jer je imao korist od nje. To svi na njihovoj temi znaju. Danas brani Ibricica, Rozmana i ostale, jer opet ima neku guzovacu. Redovno im baca spinove po temi i od njih pravi budale, a oni ga slusaju kao ovce, sto i jesu.
Za neupucene, da ne bude zabune. Ovo nije nikakvo prepucavanje ni zajebancija, nego zaista cinjenice. Ne pisu ovi po forumu iz cista mira, nego jer bukvalno izvlace pare iz FK Sarajeva. To ce i vecina ovih pravih pitara nekad shvatiti.
Zadnja izmjena: limvotehula, dana/u 23 apr 2024, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Onda tiho tamo i uživaj u pobjedi.KONTRASVIH je napisao/la: ↑23 apr 2024, 23:07Nisam ni vidio situacijuBalorda je napisao/la: ↑23 apr 2024, 23:05Ako može video, gif ili slika ofsajda kod poništenog gola Sloge? Hvala unaprijed.KONTRASVIH je napisao/la: ↑23 apr 2024, 22:48
Jel kao sto ste vi protiv Zvijezde sa penalom, protiv Zelje i gola iz ofsajda ili danas protiv Sloge i ponistenog gola? Jer ako ovo ponovim 10 ak puta i ako nas vise ovo napise, bojim se da ces prestati navijati za Velez sa takvim nacinom razmisljanja, s tim podanickim mentalitetom![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- svrakino1921
- Kontakt:
WWIN Liga BiH 23/24
FK ŽELJEZNIČAR - NK ŠIROKI BRIJEG (0 : 0) 1 : 0
Datum: 23.04.2024 20:30
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 7000
Sudija: Njegomirović Aleksandar (Prnjavor)
A1: Demir Mirza (Kakanj) | A2: Stjepanović Dejan (Banja Luka)
Delegat: Idrizović Haris (Konjic)
Posmatrač suđenja: Blažević Antonio (Višići)
- TurkishAirlines
Bio lik na tekmi, pokisnuo, dosao kuci, pregledao sve stranice na forumu, izvukao postove, napravio print screen za ofsajd, otvorio da posta, oznacio 10+ forumasa, postao sliku ofsajda i to sve za manje od sat vremena od kraja tekme
Najjaci su ovi sto "idu" na utakmice i sto vise na forumu

Najjaci su ovi sto "idu" na utakmice i sto vise na forumu

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- feniksptica
- Kontakt:
A sto ti ikako razmisljas o Sarajevu ekonomiji i Mirvicu kad ti je klub u borbi za opstanak ?obagol je napisao/la: ↑23 apr 2024, 23:07Joj ovih navijaca manjeg sarajevskog kluba. Brinete se o ofsajdu na Grbavici a vas klub ulozio 30 miliona KM, sa Posusjem ste u bod i visi vam opasno Europa. U historiji sporta u BiH nije bilo vece investicije a manjeg povrata i ono se brine o drugim klubovima. Idite dogovarajte sa Duljevicem da vam zamijeni ves masine, trebace vam kad Mirvic skonta da mu je isplativiji veseraj.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Jel postoji tarifa po kojoj se trener prptivnicke ekipe ne pojavljuje na presici
Tajna borba za evropusvrakino1921 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 23:09WWIN Liga BiH 23/24

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- feniksptica
- Kontakt:
Samo se odjavi s foruma i eto bio na tekmiTurkishAirlines je napisao/la: ↑23 apr 2024, 23:10Bio lik na tekmi, pokisnuo, dosao kuci, pregledao sve stranice na forumu, izvukao postove, napravio print screen za ofsajd, otvorio da posta, oznacio 10+ forumasa, postao sliku ofsajda i to sve za manje od sat vremena od kraja tekme![]()
Najjaci su ovi sto "idu" na utakmice i sto vise na forumu![]()
Jer i dalje nije shvatio princip rada 4g/5g mreze.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kakvi pacijenti otac ih zego bolesniKONTRASVIH je napisao/la: ↑23 apr 2024, 23:03Morao sam vratiti koju stranicu da se licno uvjerim po ko zna koji put u brigadu![]()
Ponovo pokusaj spina sa kmetovima iz Vrapcica, Zenice, Olova i ostalih sela
![]()
Samo neki od pacijenta![]()
jurisicduska je napisao/la: ↑23 apr 2024, 22:07Hahahahhahahahahhahahahhahahahahhahahahahhahahahah
Pa ovo cak nije bilo ni ublizu sigurno 5 metaraDirektorcic je napisao/la: ↑23 apr 2024, 22:08Mene samo zanima da li manijaci podrzavaju ovu kupovinu i lopovluk
- Meraak1921
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑23 apr 2024, 23:03Morao sam vratiti koju stranicu da se licno uvjerim po ko zna koji put u brigadu![]()
![]()
jurisicduska je napisao/la: ↑23 apr 2024, 22:07Hahahahhahahahahhahahahhahahahahhahahahahhahahahah
Pa ovo cak nije bilo ni ublizu sigurno 5 metaraDirektorcic je napisao/la: ↑23 apr 2024, 22:08Mene samo zanima da li manijaci podrzavaju ovu kupovinu i lopovluk
Vise bih volio da je bio, da nije uopste ovom isla nego direktno tamo

- KONTRASVIH
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑23 apr 2024, 23:03Morao sam vratiti koju stranicu da se licno uvjerim po ko zna koji put u brigadu![]()
![]()

Jednostavno ne možeš vjerovati u šta su se pretvorili. Šta im uradi PR služba Ismira Mirvića, ljudi više ne mogu normalno gledati utakmicu.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Gledaj im moderatora 

-
- Kontakt:
Treba odmah na temu posjete da urade update.svrakino1921 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 23:09WWIN Liga BiH 23/24
Onaj vas pitar potkrada, mislim da ste sad prvi.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Moze se priznati.

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- Meraak1921
- Kontakt:
Mirvina ku.rvica sa koševa pjeni od Posusja kako su dvicu trpali na nas, ja fakat sad imam dojavu da je Gabela zavrsena, Adzem rekao sve ok moze

- HordasOdMalena
- Kontakt:
A šta je pogrešno što sam napisao lopovi sa Grbavice?
Kao što rekoh, još jedan tim u nizu koji je brutalno pokraden na Grbavici. Ne nazire se kraj lopovima.
Kao što rekoh, još jedan tim u nizu koji je brutalno pokraden na Grbavici. Ne nazire se kraj lopovima.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Morpheus i 26 gostiju.