Bravo, 10 godina mi izlazimo iz nekog sivila, prosjeka lige i svega. Zdrav klub bi za dvije sezone sve završio i od treće krenuo gaziti sve živo u ligi. Svaka čast svima koji vjeruju u neki iskorak i uspjeh ali moja očekivanja su ravna nuli. Muka mi je više od new era, bombastičnih najava, hypea oko svega. Svi su nam krivi, Kodro što je davaa igračima USB, Husref što je psovao, Marinović jer igra na siguricu, Dudić jer nije mu ovo Velež, Sabljić jer je ekipu vodio iz tunela, Rožman jer je doveo igrača iz Slovenije.ajdohordas je napisao/la: ↑24 apr 2024, 00:46Ma da Bog da brate. Mi se izdižemo iz sivila evo 10 godina i ništa. Izgubio sam svaku nadu za sve.napoleon72 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 00:11Ne igraju nikom ulogu dvije tekme, al koeficijent je vazan. Svakako smo ga srozali debelo, ne bi valjalo jos gubit. Nekad se valjda izdignemo iz ovog sivila, pa cemo plakat za onom sezonom bez Evrope i svakom gdje smo se ofirali.ajdohordas je napisao/la: ↑23 apr 2024, 23:33
Srž svega.
Ne igra mi ulogu ni te 2 tekme u Evropi. Proći ćemo Maltu ili San Marino prvo pretkolo... u drugom će nas otrest Moldavija, Rumunija ili Bugarska i vraćamo se u realnost PL ponovo.
Tačno mi se počelo gadit na sve to više.
Možda nekad zalutaju neke grupe konferencije, kao sto je Zrinjski odigrao ove godine, ali za neki uspjeh dugoročni sa planom i sistemom, tesko u ovoj drzavi...
Svaka čast svima koji se nadaju nećemu ali ja se više ne nadam tome famoznom iskoraku. Možda nekad ako dođu neki stranci iz Europe ili Arapi ali ovo sve je smiješno. Imaš sve a nemaš ništa. Plaće samo takve i redovne, uslovi odlični, smještaj isto tako. Pa do koga je onda? Do nas? Vjerovatno.