Jel moguce da nije penal ne vrijedi ovu ligu pratiti
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- GrimReaper
- Kontakt:
Na prvu dok sam gledao tekmu ja sam odmah rekao da je smijesna situacija da je ono svirao medjutoa na ponovljeno se vidi da mu je on petom prosljedio da je nije dotakao tu bi vec sve regularno bilo ali posto je dirao eh jbg.Lewy21 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 13:45Zaboravih dodat, najjača stvar koju sam vidio je ono kada su počeli ovdje "slaviti" što nam mogu ofsajd nabijati na nos i onda kad su vidjeli da je Chinedu dirao napisali da je to spasilo pomočnog koji je svakako htio svirati ofsajd ali je SLUČAJNO stvarno bio ofsajd.![]()
![]()
![]()
Nemojte više vi nikoga zvat mitomanima, pored toga što ste šampioni remonta, stvarno ste i šampioni papanluka i patetike.
Nego me zanima šta misli objektivna mostarska publika, da li je bio slučajno ofsajd ili ga je sudija stvarno vidio?
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
Ma besposleno bolan. Natjerati da rade, da se umore bar jednom u životu, ne bi im ni na kraj pameti bilo da kradu Bogu dane po forumu.
Al j.ebo levate, de ti meni reci, imaš li šta obećavajuće za kladaru? Ne mogu more sa broda pogoditi.

The saddest thing in life is wasted talent.
Došlo se do zaključka da je bio offside, ali nakon toga se odmah pokrenuo razgovor o tome da li bi ga svirao da nije bio.GrimReaper je napisao/la: ↑24 apr 2024, 14:19Na prvu dok sam gledao tekmu ja sam odmah rekao da je smijesna situacija da je ono svirao medjutoa na ponovljeno se vidi da mu je on petom prosljedio da je nije dotakao tu bi vec sve regularno bilo ali posto je dirao eh jbg.Lewy21 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 13:45Zaboravih dodat, najjača stvar koju sam vidio je ono kada su počeli ovdje "slaviti" što nam mogu ofsajd nabijati na nos i onda kad su vidjeli da je Chinedu dirao napisali da je to spasilo pomočnog koji je svakako htio svirati ofsajd ali je SLUČAJNO stvarno bio ofsajd.![]()
![]()
![]()
Nemojte više vi nikoga zvat mitomanima, pored toga što ste šampioni remonta, stvarno ste i šampioni papanluka i patetike.
Nego me zanima šta misli objektivna mostarska publika, da li je bio slučajno ofsajd ili ga je sudija stvarno vidio?

- TurkishAirlines
Cist ofsajd, ali za tupave plave glave 
Em penal bio em cist gol se ponistio vasoj braci iz SB

Em penal bio em cist gol se ponistio vasoj braci iz SB
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Nama je iskreno svejedno, nase je da platimo, prvenstveno ugostitelji oko stadionaTempero je napisao/la: ↑24 apr 2024, 12:20Realno od zadnje vase evrope na Grbavici se dosta toga desavalo tako da niste dobrodosli na Grbavicu, a i vasi to znaju sigurno. Najbolje je u Zenicu.nekoIzMostara je napisao/la: ↑24 apr 2024, 12:04Ona nije vise interesantna, sad cemo BP da napunimo, a dogodine aBd Kosevo![]()
Oni su na gubitku.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- GrimReaper
- Kontakt:
Da je Diskutabilna situacija jeste. I mislim da u onom momentu ni sudija sam ne bi imao blage da li da ga svira eh za to postoji VAR pa da ti vrati momenat i kaze jel ili nije. Ali ja sam misljenja da VAR u nasoj ligi nista dobro nece donjeti ali hajd zivi bili pa vidjeli nema nam druge.Lewy21 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 14:23Došlo se do zaključka da je bio offside, ali nakon toga se odmah pokrenuo razgovor o tome da li bi ga svirao da nije bio.GrimReaper je napisao/la: ↑24 apr 2024, 14:19Na prvu dok sam gledao tekmu ja sam odmah rekao da je smijesna situacija da je ono svirao medjutoa na ponovljeno se vidi da mu je on petom prosljedio da je nije dotakao tu bi vec sve regularno bilo ali posto je dirao eh jbg.Lewy21 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 13:45Zaboravih dodat, najjača stvar koju sam vidio je ono kada su počeli ovdje "slaviti" što nam mogu ofsajd nabijati na nos i onda kad su vidjeli da je Chinedu dirao napisali da je to spasilo pomočnog koji je svakako htio svirati ofsajd ali je SLUČAJNO stvarno bio ofsajd.![]()
![]()
![]()
![]()
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
Nisam u toku ali vidim da se usrana, upisana, poderana bijeda vaso miskin opet raspojasao nakon pobjede i eventualnog opstanka. Ma malo bijedi fali fakat za radost
Da si pogledao snimak ne bi se blamirao bezveze sa ovim. Na snimku se fino vidi da ga lopta pogađa u prsa i odbija se ispred. isto kao i za ovaj ofsajd, lopta ide na igrača, igraš pokušava odigrati loptu, dira je petom i oni opet stavljaju sliku skroz pogrešne situacije da bi eto dokazali kako se Želji šteli. Kako je moguće da sudija koji šteli nekom klubu da žuti karton odmah za prvi start zadnjem veznom tog kluba, kako je moguće da da žuti karton za simuliranje za situaciju gdje je čak i bilo nekog kontakta?
- TurkishAirlines
Pa ove neke odlucujuce momente ce sigurno VAR donijeti nesto dobro, al opet ce te kazlagic i musa i njegomirovic klati na sredini terena, sudit ce i sto jeste i sto nije.GrimReaper je napisao/la: ↑24 apr 2024, 14:27Da je Diskutabilna situacija jeste. I mislim da u onom momentu ni sudija sam ne bi imao blage da li da ga svira eh za to postoji VAR pa da ti vrati momenat i kaze jel ili nije. Ali ja sam misljenja da VAR u nasoj ligi nista dobro nece donjeti ali hajd zivi bili pa vidjeli nema nam druge.Lewy21 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 14:23Došlo se do zaključka da je bio offside, ali nakon toga se odmah pokrenuo razgovor o tome da li bi ga svirao da nije bio.GrimReaper je napisao/la: ↑24 apr 2024, 14:19
Na prvu dok sam gledao tekmu ja sam odmah rekao da je smijesna situacija da je ono svirao medjutoa na ponovljeno se vidi da mu je on petom prosljedio da je nije dotakao tu bi vec sve regularno bilo ali posto je dirao eh jbg.![]()
Ali borac ce imati problem zbog silnih golova iz ofsajda kojima su ove godine priznali a dogodine nece.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- TurkishAirlines
Upravu si, ovo uopste nije ruka plavog igraca. Tako da ne moze ni biti penal.obagol je napisao/la: ↑24 apr 2024, 14:30Da si pogledao snimak ne bi se blamirao bezveze sa ovim. Na snimku se fino vidi da ga lopta pogađa u prsa i odbija se ispred. isto kao i za ovaj ofsajd, lopta ide na igrača, igraš pokušava odigrati loptu, dira je petom i oni opet stavljaju sliku skroz pogrešne situacije da bi eto dokazali kako se Želji šteli. Kako je moguće da sudija koji šteli nekom klubu da žuti karton odmah za prvi start zadnjem veznom tog kluba, kako je moguće da da žuti karton za simuliranje za situaciju gdje je čak i bilo nekog kontakta?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Nisi se upitao treba li mu par takvih situacija za izjednacavanje kriterija odnosno da uradi to sve da ne bi bilo tako ofirnoobagol je napisao/la: ↑24 apr 2024, 14:30Da si pogledao snimak ne bi se blamirao bezveze sa ovim. Na snimku se fino vidi da ga lopta pogađa u prsa i odbija se ispred. isto kao i za ovaj ofsajd, lopta ide na igrača, igraš pokušava odigrati loptu, dira je petom i oni opet stavljaju sliku skroz pogrešne situacije da bi eto dokazali kako se Želji šteli. Kako je moguće da sudija koji šteli nekom klubu da žuti karton odmah za prvi start zadnjem veznom tog kluba, kako je moguće da da žuti karton za simuliranje za situaciju gdje je čak i bilo nekog kontakta?
- muha milanez
- Kontakt:
Odbila mu se od ključne kosti, pa u rame, pa tek onda na kraju pogađa u ruku.

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- GrimReaper
- Kontakt:
Pa sigurno da ce donjeti u odlucujucim momentima tu nema sumnje ali kao sto si irekao klanje na sredini terena, sjeckanje igre non stop, sviranje svakog pa cak i minimalnog faula to je vec jedan drugi par cipela.TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 apr 2024, 14:30Pa ove neke odlucujuce momente ce sigurno VAR donijeti nesto dobro, al opet ce te kazlagic i musa i njegomirovic klati na sredini terena, sudit ce i sto jeste i sto nije.GrimReaper je napisao/la: ↑24 apr 2024, 14:27Da je Diskutabilna situacija jeste. I mislim da u onom momentu ni sudija sam ne bi imao blage da li da ga svira eh za to postoji VAR pa da ti vrati momenat i kaze jel ili nije. Ali ja sam misljenja da VAR u nasoj ligi nista dobro nece donjeti ali hajd zivi bili pa vidjeli nema nam druge.
Ali borac ce imati problem zbog silnih golova iz ofsajda kojima su ove godine priznali a dogodine nece.
Nego ja mislim da ce kod nas VAR imati mozda slicnih ako ne i gorih situacija kakve smo vidjeli u HNL-u to mislim da ce u nas biti mnogo mnogo gore nego tamo. Osim ako i kod nas ne bude kao kod njih pa de udri na strance kad vec domaci su ludaci.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Silnih golova iz ofsajda za BoracTurkishAirlines je napisao/la: ↑24 apr 2024, 14:30Pa ove neke odlucujuce momente ce sigurno VAR donijeti nesto dobro, al opet ce te kazlagic i musa i njegomirovic klati na sredini terena, sudit ce i sto jeste i sto nije.GrimReaper je napisao/la: ↑24 apr 2024, 14:27Da je Diskutabilna situacija jeste. I mislim da u onom momentu ni sudija sam ne bi imao blage da li da ga svira eh za to postoji VAR pa da ti vrati momenat i kaze jel ili nije. Ali ja sam misljenja da VAR u nasoj ligi nista dobro nece donjeti ali hajd zivi bili pa vidjeli nema nam druge.

LETS GO FIGHTER
Mora bit da su i tebe bordo šlihteri proglasili objektivnim i da su na to dodali da je i Sloboda simpatičan klub. Da imaju marku od svakog tvog komentara protiv Želje, vratili bi sve one uložene pare.samirr je napisao/la: ↑24 apr 2024, 14:14Kaze bio je Ofsajd. CHINEDU JE takav majstor da kad igra petom ne promjeni smjer lopte..POBJECIuCG je napisao/la: ↑24 apr 2024, 14:08sta rece crnogorac, je li bio penal ili smo svi slijepi![]()
Taj gol ispravno poništen Širokom te izgleda pogodio više nego nas priznat gol Slobode iz ofsajda protiv Želje prošle sezone za 1:1.
-
- Kontakt:
Sretno Borcu danas
.
Nadam se da će uzeti i kup,kup RS a ostavite Vladi i jučer je pričao o njemu.

Nadam se da će uzeti i kup,kup RS a ostavite Vladi i jučer je pričao o njemu.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Var ce ti doprinijeti samo u situacijama jel bio gol iz ofsajda ili nijeTurkishAirlines je napisao/la: ↑24 apr 2024, 14:30Pa ove neke odlucujuce momente ce sigurno VAR donijeti nesto dobro, al opet ce te kazlagic i musa i njegomirovic klati na sredini terena, sudit ce i sto jeste i sto nije.GrimReaper je napisao/la: ↑24 apr 2024, 14:27Da je Diskutabilna situacija jeste. I mislim da u onom momentu ni sudija sam ne bi imao blage da li da ga svira eh za to postoji VAR pa da ti vrati momenat i kaze jel ili nije. Ali ja sam misljenja da VAR u nasoj ligi nista dobro nece donjeti ali hajd zivi bili pa vidjeli nema nam druge.
tebi kad Gigovic dosudi 10 faulova u napadu pa podijeli 7 zutih kartona nema tog VARA koji ce ti pomoci
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Trenutno korisnika/ca: mnon46, MostarReds22, NeSamSafetee i 20 gostiju.