Znam ja, vicine kujice sa grbavice

Znam ja, vicine kujice sa grbavice
Pa kad mogu lobotomci mogu i ja.
Tuzla svakako jeste..Igman se kao nešto koprca...Zvijezda da je od početka imala ove garonjice po krilima i malo ozbiljnosti mogli su komotno obezbjediti opstanak..trenutno igraju i ljepši i bolji fudbal o npr.Želje
Da li može Sloboda imati problema sa licencom zbog nedavne informacije o dugu oko 900000KM i blokiranim računima
Pozdrav mr President manjeg kluba u Sarajevu!IsmirMirvic je napisao/la: ↑24 apr 2024, 17:26Bordo pozdrav za gospodina pod nicknameom Pitarsam!
Vi ostali, pokazite malo vise postovanja i kulture pri komunikaciji. Imali bi mnogo stosta nauciti od njega![]()
Slazem se, pogotovo ako uzmemo u obzir da su pobjedili i Želju i Sarajevo i Zrinjski, kao sto neko rece, kostao ih je los pocetak sezone i porazi od konkurenata.
Zvijezda igra bolji fudbal od pola lige,i hoce da igraju fudbal nadigravaju se sa svima,nema lezi valjaj se...Rekao bih samo neiskustvo igranja u ligi da ih je kostalo.Steta bas gotivna ekipa za gledat.
Kao i obicno, pricate gluposti19vendetta87 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 17:49Pozdrav mr President manjeg kluba u Sarajevu!IsmirMirvic je napisao/la: ↑24 apr 2024, 17:26Bordo pozdrav za gospodina pod nicknameom Pitarsam!
Vi ostali, pokazite malo vise postovanja i kulture pri komunikaciji. Imali bi mnogo stosta nauciti od njega![]()
Mozete li nam reći koliko plaćate ove botove poput selfie boyaaka pitarsam?
Izgleda da ste mu povećali dnevnicu cim se ovoliko aktivirao u zadnje vrijeme na forumu...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beli98, Maestro^^, mnon46, relativizam, rishovski, Vanja8, VolimoSarajevo i 51 gost.