Popisali ih.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Hansestadt
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zeljo casti i lijevo i desno, yebo te ko da smo Real Madrid
Ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sta ce na to reci sinovi Bosne
Da jug chetnike dovodi u goste?

Sta ce na to reci sinovi Bosne
Da jug chetnike dovodi u goste?

NEMA NAZAD
Jaa sto ova Tuzla grohnu, za nepovjerovati...
A sta ces, za ovaj sunovrat kriva je Azmirova ljubav prema Slobodi...
Tuzla C. je njemu bila kao dijetetu nova igracka i nekakav fursat prema svim desavanjima kad su ga eliminisali iz Slobode...
Uvijek sam pisao, samo je jedan klub iz Tuzle na fudbalskoj mapi BiH, sve ostalo je prolazno...
Sretan povratak Slobodo i Goodbye Tuzla C.
Tuzla C. je njemu bila kao dijetetu nova igracka i nekakav fursat prema svim desavanjima kad su ga eliminisali iz Slobode...
Uvijek sam pisao, samo je jedan klub iz Tuzle na fudbalskoj mapi BiH, sve ostalo je prolazno...
Ma Gospodine Mirvicu,IsmirMirvic je napisao/la: ↑24 apr 2024, 17:54Kao i obicno, pricate gluposti19vendetta87 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 17:49Pozdrav mr President manjeg kluba u Sarajevu!IsmirMirvic je napisao/la: ↑24 apr 2024, 17:26Bordo pozdrav za gospodina pod nicknameom Pitarsam!
Vi ostali, pokazite malo vise postovanja i kulture pri komunikaciji. Imali bi mnogo stosta nauciti od njega![]()
Mozete li nam reći koliko plaćate ove botove poput selfie boyaaka pitarsam?
Izgleda da ste mu povećali dnevnicu cim se ovoliko aktivirao u zadnje vrijeme na forumu...
Sticajem okolnosti, nebitno kako, znam da je gospodin Pitarsam veoma uspjesna i imucna osoba. Takvi ne rade za dnenvice.
Taman posla da Gospodin Mirvic placa botove. Navijaci Sarajeva na ovom forumu o Mirvicu pisu afirmativno jer shvataju da zeli samo dobro clubu.
Zašto se imate pravdati botovima i trolasima?!
S njima samo opusteno i humoristicno.
Ulaziti u ozbiljnju argumentovanu raspravu sa bolesnim
Ljudima je nemoguce,sto ste se mogli vec uvjeriti
iz prilozenog.
Ali,malo dobre ali i istinite sprdancije na racun njihovog
kluba nije na odmet.Evo i pregovaraci iz S.Arabije su
nestali bez traga i glasa?!?
Nek ste Vi kao i MR.Tan zdravo i dobro,a ovi dusevni
Gubitnici neka pate!
NEMA NAZAD
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
450 gledalaca prati Borca... 
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Navijači Borca sinoc prozvaše Velez za posjetu ?! Sta je reci na ovo kod njih ?! Novi drzavni prvak ?!
Vanja8 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 18:02Jaa sto ova Tuzla grohnu, za nepovjerovati...
Husic umjesto da se bavi njihovim plasticnim klubom bori se da nama sto vise problema napravi , da nam udje voda u usi, pa da se on pojavi kao heroj spasitelj. To nece dozivjet .
Sve ovo sto se desava oko naseg kluba on ima prste u tome sto se to bas sad desava
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- svrakino1921
- Kontakt:
Navijači Vojvodine - Firma, istakli su zaista sramotnu parolu na meču protiv Radničkog 1923 u susretu polufinala Kupa Srbije koji se igra u Kragujevcu.
Oni su tokom drugog poluvremena podigli uvrjedljivu parolu, koja je definitivno upućena trener Radničkog Feđi Dudiću, njegovim pomoćnicima i igračima koji su iz Bosne i Hercegovine.
"Prokleta avlija, puna je balija", pisalo je na transparentu.
GOOOAAALLL!!!
90+1'
RADNIČKI 19230 - 1VOJVODINA
S. Korać
Vojvodina
Seid Korać četvrto pojačanje Vojvodine!

Oni su tokom drugog poluvremena podigli uvrjedljivu parolu, koja je definitivno upućena trener Radničkog Feđi Dudiću, njegovim pomoćnicima i igračima koji su iz Bosne i Hercegovine.
GOOOAAALLL!!!
90+1'
S. Korać
Vojvodina

TC ako u sljedece dvije utakmice ne uzme 6 bodova, nek se pakuju lagano. Nakon toga, Borac kuci, Zrinjski u gostima i zadnje kolo im Velez dolazi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa i Coric najbolje ostavio na klupi,i Boban i Kamenar rezerve 
Plus onaj Brazilac povreda,nema ni onog visokog Pavlovica u napadu.
Plus onaj Brazilac povreda,nema ni onog visokog Pavlovica u napadu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ima on uvijek kesu spremnu za te klubove. Sjeti se prosle sezone odjednom nekim cudom pobjedise Zrinjski zadnje kolo u Srebreniku
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- egocentrik
- Kontakt:
Fedji najmanje BALIJAsvrakino1921 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 18:07Navijači Vojvodine - Firma, istakli su zaista sramotnu parolu na meču protiv Radničkog 1923 u susretu polufinala Kupa Srbije koji se igra u Kragujevcu.
GOOOAAALLL!!!
90+1'
S. Korać
Vojvodina
![]()
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Pa ne moras Gospodina Mirvica uznemiravati djecijimKamaga11 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 17:58Pozdrav predsjednice,IsmirMirvic je napisao/la: ↑24 apr 2024, 17:54Kao i obicno, pricate gluposti19vendetta87 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 17:49
Pozdrav mr President manjeg kluba u Sarajevu!
Mozete li nam reći koliko plaćate ove botove poput selfie boyaaka pitarsam?
Izgleda da ste mu povećali dnevnicu cim se ovoliko aktivirao u zadnje vrijeme na forumu...
Sticajem okolnosti, nebitno kako, znam da je gospodin Pitarsam veoma uspjesna i imucna osoba. Takvi ne rade za dnenvice.
Taman posla da Gospodin Mirvic placa botove. Navijaci Sarajeva na ovom forumu o Mirvicu pisu afirmativno jer shvataju da zeli samo dobro clubu.
Da li ste upoznati sa profilom PitarSam kako je dosao do imucnog statusa. Nadam se da vi ne podrzavate njegove seksualne egzibicije sa maloljetnicama kao sto on radi.
Svako dobro Mr.President
nebulozama!
Pitaj mene i ja cu ti reci.
Evo odmah -sad
Karo i kandjijo budale poput tebe i slago ih na kamaru
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
Nadam se da kiša u Mostaru neće upropastiti spektakl navijačima Zrinjskom jer danas im u goste dolazi najveći klub naše domovine. 
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Parola navijača Vojvodine,parola navijača Zvezde...crvena,zelena,plava. Na šta li su aludirali?
Koja provala od novinara.svrakino1921 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 18:07Navijači Vojvodine - Firma, istakli su zaista sramotnu parolu na meču protiv Radničkog 1923 u susretu polufinala Kupa Srbije koji se igra u Kragujevcu.
Dzaba mu ako prije toga izgube protiv Igmana kod kuce i Zelje u gostima. Odose onda pomenuti timovi na +4, odnosno +6 na 3 kola do kraja. Jos i Igman i Zeljo igraju sa Zvijezdom do kraja prvenstva.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Molimo svih 18 gledalaca sa istočne tribine banjalučkog stadiona da ne ubacuju pirotehnicka sredstva u teren.Hvala.
Ostalo je troje,ostali su zamoljeni da pređu na zapad.
Ostalo je troje,ostali su zamoljeni da pređu na zapad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.