killafrommanilla je napisao/la: ↑24 apr 2024, 19:18
Stani, je li on stvarno ovo poskakivanje Stilica stavio kao sumnjivu situaciju?
Mislim, ja znam da se treba oprati, ali jos ce za 5 godina biti prica da su sudijskim odlukama tu gdje jesu, bit ce "onaj penal na Stilicu protiv Sirokog". Btw. Nije bio ni penal za Siroki, da se odmah razumijemo
E moj Dokoljenko.
Po n-ti put, nije Dokoljenko **** te on u cmar i nema nikakvog pranja, sjecal se ko sta je sve Velez radio kada se vracao u PL ? Sjecal se ko kada je Velez uzeo pare od Goska cini mi se pa sjebo Slobodu. Ne sjeca, nit koga zanima. Isto ko sto se niko ne sjeca slavlja u Vrapcicima kada Velez ( i neka je ) dobija Zeljeznicar i istu salje na zapadnu obalu Neretve

Znaci delirijum bio. Koga to sada zanima ? Mozemo i o Zrinjskom, Zeljeznicar nije htio da kupi titulu u Krupi, mi ispali glupani, Zrinjski uzeo ponudjeno i dodatno ojacao. Nismo htjeli da kupimo Europu dok nas je Mulalic vodio protiv Celika, Rudara i Slavije u zadnja tri kola i popusili Europu. I koga to zanima. Nikoga.
Neka ba, pisete gluposti, mi sta god da uradimo nadje se razlog da nas konstantno pljuju. I neka, tako i treba. Najveci klub, sa najvise navijaca u drzavi i najboljom posjetom mora imati udruzene pljuvace, uvijek je tako. I jos na sve to TM marisao koga je stigao vise puta.
Mrznja je ocekivana