Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa svjesni su i oni da je titula "rijesena" i prije pocetka sezone. Ovakva brutalnost u odnosu protiv protivnika Borca, se ne gleda ni njima.
- FKS -
Da hoce vala Zrinjski zabit 2 gola iz ofsajda da kmece kao nikad do sad.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nije fer stavili su tekmu Borca na dan kad se igra beogradski derbi. Ocekivano losa posjeta. Veliki minus za savez 

-
- Kontakt:
Po n-ti put, nije Dokoljenko **** te on u cmar i nema nikakvog pranja, sjecal se ko sta je sve Velez radio kada se vracao u PL ? Sjecal se ko kada je Velez uzeo pare od Goska cini mi se pa sjebo Slobodu. Ne sjeca, nit koga zanima. Isto ko sto se niko ne sjeca slavlja u Vrapcicima kada Velez ( i neka je ) dobija Zeljeznicar i istu salje na zapadnu obalu Neretvekillafrommanilla je napisao/la: ↑24 apr 2024, 19:18Stani, je li on stvarno ovo poskakivanje Stilica stavio kao sumnjivu situaciju?
Mislim, ja znam da se treba oprati, ali jos ce za 5 godina biti prica da su sudijskim odlukama tu gdje jesu, bit ce "onaj penal na Stilicu protiv Sirokog". Btw. Nije bio ni penal za Siroki, da se odmah razumijemo
E moj Dokoljenko.

Neka ba, pisete gluposti, mi sta god da uradimo nadje se razlog da nas konstantno pljuju. I neka, tako i treba. Najveci klub, sa najvise navijaca u drzavi i najboljom posjetom mora imati udruzene pljuvace, uvijek je tako. I jos na sve to TM marisao koga je stigao vise puta.
Mrznja je ocekivana

-
- Kontakt:
Jedino vam to ostaje da slavite neuspjeh Sarajeva I to je sve. 100 godina postojiš I na to spadneš.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ovo sta se svira je sramota 

Sreca vi imate uspjehe, pa slavite svaku sezonu titule.jurisicduska je napisao/la: ↑24 apr 2024, 19:37Jedino vam to ostaje da slavite neuspjeh Sarajeva I to je sve. 100 godina postojiš I na to spadneš.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
-
- Kontakt:
Apsolutna podrška Borcu. Samo nek svira.
Et neznam sta se sad ovi forumaši probat objasnit kad ih i Lešinari prozivajuPosjeta na Gradskom stadionu ne prati dobre rezultate "crveno-plavih" pa Borčevi nogometaši svaku utakmicu ističu želju da zaigraju pred punim stadionom, no to se ne dešava.
"Svaki meč na Gradskom je isti, svaki put isti je prizor, Banjalučani ko vam više znači Borac ili televizor?", pisalo je na paroli Lešinara.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Meraak1921
- Kontakt:
Sarajevo ako popuši, goodbye Evropo, goodbye milioni po ko zna koji put potrošeni za qrac

Pomahnitali skretničari i dalje kmeče jer smo ih onda pobijedili kad im je trebalo za titulu

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Netačno imamo luksuz da izgubimo I opet smo na mjestu koje vodi u Europu.Meraak1921 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 19:48Sarajevo ako popuši, goodbye Evropo, goodbye milioni po ko zna koji put potrošeni za qrac![]()
![]()
Svi u napad jedan je Hase!!!
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- TurkishAirlines
Kad masina zeljina krene, ni borac nije sad siguranjurisicduska je napisao/la: ↑24 apr 2024, 19:52Netačno imamo luksuz da izgubimo I opet smo na mjestu koje vodi u Europu.Meraak1921 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 19:48Sarajevo ako popuši, goodbye Evropo, goodbye milioni po ko zna koji put potrošeni za qrac![]()
![]()
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Prva 4 se znaju.Klaun vidio tabelu u septembru.
Pokazao mu jedan ČOJEK.
Pokazao mu jedan ČOJEK.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Ma sta zna debil osim krasti i lagatijurisicduska je napisao/la: ↑24 apr 2024, 19:52Netačno imamo luksuz da izgubimo I opet smo na mjestu koje vodi u Europu.Meraak1921 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 19:48Sarajevo ako popuši, goodbye Evropo, goodbye milioni po ko zna koji put potrošeni za qrac![]()
![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Meraak1921
- Kontakt:
Vidi yadova hahahahahahahah, jel moguce titulu uzimaju ima ih 70
Ah oprosteno im je , zvezda partizan derbi danas
[url=https://postimages.org/]
[/url
Ah oprosteno im je , zvezda partizan derbi danas
[url=https://postimages.org/]

-
- Kontakt:
Gdje je I šta radi Tamara Bilbija ?
- bagniadiluca
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Neko ih sabotiramiky_hz je napisao/la: ↑24 apr 2024, 19:47Et neznam sta se sad ovi forumaši probat objasnit kad ih i Lešinari prozivajuPosjeta na Gradskom stadionu ne prati dobre rezultate "crveno-plavih" pa Borčevi nogometaši svaku utakmicu ističu želju da zaigraju pred punim stadionom, no to se ne dešava.
"Svaki meč na Gradskom je isti, svaki put isti je prizor, Banjalučani ko vam više znači Borac ili televizor?", pisalo je na paroli Lešinara.![]()
Mozda su komarci
Mozda je derbi