dodje najava rata odmah klix pade
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Komplet narod ima PTSP. Jest ih covjek izdresiro jednom izjavom.
Boga mi ja ne znam šta je smiješno, normalno da će imati PTSP, rijetko koja kuća nije izgubila člana porodice u ratu, da smo bar malo normalna država onaj krmak bi odgovarao za ovo što radi danima.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Chat
U koliko sati pocinje tacno da znam kad da posaljem koju Rio Mare konzervicu s angebota?JohnCleese je napisao/la: ↑24 apr 2024, 18:56Najavljen rat u BiH.
2.ili 3. Maja bi trebao zvanicno da otpocne![]()
Da se siti jagnjetinom udje u borbena dejstva, postenobavariapivo je napisao/la: ↑24 apr 2024, 18:58Al prvi maj da se ne diraJohnCleese je napisao/la: ↑24 apr 2024, 18:56Najavljen rat u BiH.
![]()
- JohnCleese
- Kontakt:
Posalji i putera, imam osjecaj da cu ga biti zeljan.numanumaye22 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 19:29U koliko sati pocinje tacno da znam kad da posaljem koju Rio Mare konzervicu s angebota?JohnCleese je napisao/la: ↑24 apr 2024, 18:56Najavljen rat u BiH.
![]()
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Kad pocnemo s linije da se prepiremo o ishrani na ovoj temi 
- numanumaye22
- Kontakt:
Nego ako pocinje 2 maja ko zeli da smugne trebao bi da pozuri i izbjegne opcu mobilizaciju i zatvorene granice.JohnCleese je napisao/la: ↑24 apr 2024, 19:37Posalji i putera, imam osjecaj da cu ga biti zeljan.numanumaye22 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 19:29U koliko sati pocinje tacno da znam kad da posaljem koju Rio Mare konzervicu s angebota?JohnCleese je napisao/la: ↑24 apr 2024, 18:56Najavljen rat u BiH.
![]()
Zadnja izmjena: numanumaye22, dana/u 24 apr 2024, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Zanimljivo je da su mi 4 kolege s posla pisali o tome da li mogu uzeti godišnji odmor od sutrabavariapivo je napisao/la: ↑24 apr 2024, 18:58Al prvi maj da se ne diraJohnCleese je napisao/la: ↑24 apr 2024, 18:56Najavljen rat u BiH.
![]()
Smijesno je jer su ovi izmislili nekakve borbene polozaje i nerede. Eno i ono u Zavidovicima, odmah nekakve teorije izvukli zbog niceg. A glavni problem je taj teret sto je narod pojeo **** ‘92, pa sad hoce kao biti pametniji i onda na petardu dize alarme i stvara paniku. Nacija panicara. Kako god, sta god da se desi, mogu nas svemirci okupirati i moze izbit nuklearni rat zbog BiH, ali nista od toga nece biti zbog rezolucije i glasanja drugog maja.
ako ova potvrda da se vracamo na Euroviziju slijedece godine nije veliki predznak rata, onda ne znam
sreca u nesreci - bili bi prvi favoroti i vjerovatno osvojili
sreca u nesreci - bili bi prvi favoroti i vjerovatno osvojili
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
19vendetta87 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 18:59Na kojoj lokaciji tacno? Da ga svecano docekamoJohnCleese je napisao/la: ↑24 apr 2024, 18:56Najavljen rat u BiH.
Ne treba se zalijetat
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ovo je i meni palo na pamet.bavariapivo je napisao/la: ↑24 apr 2024, 18:58Al prvi maj da se ne diraJohnCleese je napisao/la: ↑24 apr 2024, 18:56Najavljen rat u BiH.
![]()
Nek se svijet sav sruši, ali samo da rahat prodje 1. Maj
Mlad si ti, pa se ne sjećaš, ali u ratu se prolazilo laganini kroz školu/fakultet.
Ako zarati, mogao bi ti preostale 3 godine na brzinu završiti za jednu godinu
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- numanumaye22
- Kontakt:
Jel ima ko iz Brckog da potvrdi/demantuje
- JohnCleese
- Kontakt:
Pozelio sam mlijeka u prahu ali onog sto je bilo dzabalane sto me othranilo.
Ovo sad sto se moze kupiti nije ni blizu isto
Ovo sad sto se moze kupiti nije ni blizu isto
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Sabinicu guzi Siptar 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.