FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Istoku je bolje slovenca da gađa a ne sudije. Mozda tad i ode
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Problem je što je on na pripremama uigravao drugo skroz gdje moramo biti iskreni dobro smo izgledali i imali nadu da će nešto biti u nastavku, onda kreće katastrofa i on mijenja formaciju u kojoj većina igrača postaje beskorisna jer igra bez krila a vezni red nam jedva postoji...
Tesko se odluciti da li je Simon gori trener ili Senijad SD.
A bice da je od njih obojice najgori Ismir koji ih je ovakve doveo,dao im nepovoljne ugovore po klub i odrijesene ruke. Fujjj
A bice da je od njih obojice najgori Ismir koji ih je ovakve doveo,dao im nepovoljne ugovore po klub i odrijesene ruke. Fujjj
- TurkishAirlines
Jah...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 21:06Idi umij se,rat je krenuo iskljucivo jer su nas klali na terenu sudijeTurkishAirlines je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:58U rat protiv saveza se krenulo, zbog Simona i Senijada![]()
![]()
![]()
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Who are you ?
Goni se u pm.
Jedva sami sebe trpimo,pa nam sigurno ti ne trebas.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Dobro je kad ste mislili da cemo za za godinu stici Zrinjski,treba jos pure da se jede i pravi ekipa da im prismrdimo. Gle ovih par nikova cim je neka kataklizma odma dodju,isto papagaji Ismir,Ismir,Ismir dosadili i Bogu i narodu,odite i tjerajte Ismira baba sere 
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 24 apr 2024, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
Odlazi ubleho slovenska
Dovoljno je vidjeti ko nam je kapiten i sve je jasno
FC United Of Manchester !
- Osttribine
- Kontakt:
Prodade im Ziljkic taktiku je.bo li vam on staru a vi njemu puš.ikurci, a znate koji ste da vas ne nabrajam, klub nikad više nakon rata nije bio srozan rezultatski, ali bitno je da nema mahale, moderan mladi strani trener je tu, sistem i slicno, rezultat evo vidimo. Fino vas je MIrvah izdresirao, slijedece sezone mozda se bude kao uspjeh predstavaljao ostanak u ligi. A ne treba zaboraviti ni Mirvahovu borbu protiv Saveza jer nista nece biti isto jer okupio je slovom i brojem nula klubova oko sebe.
OTKAZ!!!!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
SamoDaKazeem
- Kontakt:
Nemoj nam samo ti govoriti šta je i kako jemosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 21:06Idi umij se,rat je krenuo iskljucivo jer su nas klali na terenu sudijeTurkishAirlines je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:58U rat protiv saveza se krenulo, zbog Simona i Senijada![]()
![]()
![]()
Da su bile još dvije reprezentativne pauze mi bi ovo glat uzeli
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Gdje su ostali igraci? Nisu izasli na teren? Ja samo vidim buljubasica
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Zalizani je ovog skijaša preslušao školski. A zalizani je jako loš trener. Vlado Jagodić ga oplodio. Otjerao je kvalitetnije igrače i doveo je svoje mekušce i neznalice. Odlazi ubleho!
Nije laka ova liga, treba Rožmanu jos vremena da je upozna i da implementira ovu genijalnu formaciju. Ne ide to preko noci.
Mogu glavu dati da nista losije nebi odigrali juniori Celik, Nurkovic i Pramenkovic. Uz to nemaju plate od 20.000 kao ove kvazi zvijezde.
Buljubasic je svaki put daleko iznad svih na terenu
Buljubasic je svaki put daleko iznad svih na terenu
Bog Bosna i Bošnjaci
I onda se neko za Europu sekira pa vidite sta nam malo ozbiljniji klub uradi. Samo da se nerviram te dvije utakmice.
Mi smo naprijed sterilni a nazad suplji. Kreca pa sam prestao pusiti do sad bi kutija otisla...
Rozman protiv svakog isto, meni ne bi znacilo nesto puno da on ode jer ne vjerujem da ce ista bolje biti ko god sjedi na klupi ovako nam je kako nam je i treba se navici da nismo vise ekipa koja moze nesto u ovoj ligi. Kad se dopustilo u sred sezone da se otjera pola tima ja sam sezonu halalio.
Klub je lose vodjen vec dugo vremena i ovo su rezultati toga.
Mi smo naprijed sterilni a nazad suplji. Kreca pa sam prestao pusiti do sad bi kutija otisla...
Rozman protiv svakog isto, meni ne bi znacilo nesto puno da on ode jer ne vjerujem da ce ista bolje biti ko god sjedi na klupi ovako nam je kako nam je i treba se navici da nismo vise ekipa koja moze nesto u ovoj ligi. Kad se dopustilo u sred sezone da se otjera pola tima ja sam sezonu halalio.
Klub je lose vodjen vec dugo vremena i ovo su rezultati toga.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Plan B? 
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, J1897, johntravolta123, NeSamSafetee, Rule_hz, SamoTi4000, SHZ82 i 72 gosta.