FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I onda se neko za Europu sekira pa vidite sta nam malo ozbiljniji klub uradi. Samo da se nerviram te dvije utakmice.
Mi smo naprijed sterilni a nazad suplji. Kreca pa sam prestao pusiti do sad bi kutija otisla...
Rozman protiv svakog isto, meni ne bi znacilo nesto puno da on ode jer ne vjerujem da ce ista bolje biti ko god sjedi na klupi ovako nam je kako nam je i treba se navici da nismo vise ekipa koja moze nesto u ovoj ligi. Kad se dopustilo u sred sezone da se otjera pola tima ja sam sezonu halalio.
Klub je lose vodjen vec dugo vremena i ovo su rezultati toga.
Mi smo naprijed sterilni a nazad suplji. Kreca pa sam prestao pusiti do sad bi kutija otisla...
Rozman protiv svakog isto, meni ne bi znacilo nesto puno da on ode jer ne vjerujem da ce ista bolje biti ko god sjedi na klupi ovako nam je kako nam je i treba se navici da nismo vise ekipa koja moze nesto u ovoj ligi. Kad se dopustilo u sred sezone da se otjera pola tima ja sam sezonu halalio.
Klub je lose vodjen vec dugo vremena i ovo su rezultati toga.
You are someone else I am still right here
Plan B? 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Otkaz!
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ne gotivim Mirzu nikako ali bolje smo tada igrali 10x nego sada... Ovo je novi nivo lošeg koji smo dotakli
Igra nam je jako loša cijelo proljeće, ni jedan igrač ne igra svoju ulogu, imamo tri štopera ni jedan nije brz, a dva beka ne pokrivaju to u fazi obrane, nikakve organizacije i uigranost i, to je razlog primanja ovako jeftinih golova. Def.vezni samo vraćaju loptu štoperima, nema probijanja linija protivnika, ofanzivnog veznog mu igra Mustafić koji to kvalitetom nije, samo trkača kokoš, kao Julardžija. Dva napadača nemaju kvalitetnih lopti, i sve se svodi na potez Čatakovića ili Kyeremeha. Hasić i ovakvoj postavci ne može pokazati svoj kvalitet, jer nema upotrebljivih lopti, i uvijek ide na već pripremljenu obranu.
Otjerati još večeras ovu ublehu Rožmana, i sa Đenom ,Čalom odnosno bilo kim uzećemo 4. mjesto.
Otjerati još večeras ovu ublehu Rožmana, i sa Đenom ,Čalom odnosno bilo kim uzećemo 4. mjesto.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Beganović 

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ja mislim da Rozman ne razmislja o taktici, nego smislja novi alibi sa senijadoem.
Bukvalno ne postoji plan B, igraju isto od pocetka, moj Rozmane da si neki trener odmah bi promjenio sistem i igrace.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Bez ideje to se vidi na igracima, nikako ih ne zanima desavanje na terenu i zbog cega su tu, platu zaradjujes tito je ****, za 20 min ko tele gledas , kako te ljudi trpaju, ovaj klub treba hodzi kakvom otici, nismo mi bas svoji, iz sezone u sezonu sve gori, igraci istroseni, plate bogovske, cast izuzetcima...
04.10.2009 !
Ko hoce da vjeruje nek vjeruje ko nece nek mi se dobroooo qurca napusi.
Prvo da napises da taj covjek voli klub svim srcem i dalje i nikad ga nece prestati voljeti...al kad smo sjedili prosle godine rekao mi je
SARAJEVO JE ŠEJTANSKI KLUB
Eh zapitajte se zasto je to rekao i sta je time mislio Mersudin Ahmetovic!!!
Prvo da napises da taj covjek voli klub svim srcem i dalje i nikad ga nece prestati voljeti...al kad smo sjedili prosle godine rekao mi je
SARAJEVO JE ŠEJTANSKI KLUB
Eh zapitajte se zasto je to rekao i sta je time mislio Mersudin Ahmetovic!!!
Na kraju ide izjava: Imali smo svoje šanse, u prvo poluvreme da smo dali ide rezultat na 3 1, i onda sve je moguce u drugo poluvreme, nezasluzen na kraju rezultat za nas, cestitam ekipi zrinjskog veceras su bili boli od nas
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Komotno 3 2 moglo biti da smo sekundu efikasnijei bili
Edit: evo ga go
Edit: evo ga go
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 24 apr 2024, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
Mi fulamo zicere, primamo ko na traci
Bravo Hamza
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Vec na slijedecoj protiv Veleza se mora poslati poruka Rozmanu, da zna sta o njemu mislimo.
Odlazi ubleho slovenacka!
Odlazi ubleho slovenacka!
- TurkishAirlines
Igramo misleci da su Beganovic i Kapetanovic , Cafu i Carlos.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Samo mi nece biti jasno mi da bi dali gol moramo imati 10 šansi,a ljudi 3 puta ce pogledat na gol i dat 3,isto na treningu da odigraju,imam osjecaj kad nas napadnu tako i daju.
Znaci nemogu da shvatim da mi da bi dali gol moramo "poginut" a protivnici to tako lagano rade.
Pa i danas ja msm kad se sabere sve da imamo više suteva
Nestvarno mi je ovo ,dali je bas nekvalitet ili sta je vec.
Znaci nemogu da shvatim da mi da bi dali gol moramo "poginut" a protivnici to tako lagano rade.
Pa i danas ja msm kad se sabere sve da imamo više suteva

Nestvarno mi je ovo ,dali je bas nekvalitet ili sta je vec.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: juka55, Sinfoc1986 i 53 gosta.