FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bravo momci. Nema se sta prigovoriti 6-20 sutevi prema golu u gostima protiv Zrinjskog, nemas sta reci vise. Moralo se bolje reagovati u odbrani, jednostavno prejeftino i presmijesne golove primamo. Ne 1 nego 2 stopera dovesti.
Iznenadio me mali Kapetanovic, dobar je bio veceras za razliku.
Iznenadio me mali Kapetanovic, dobar je bio veceras za razliku.
Šta reči poslije svega... šteta
Kapetanović je odlično odigraoOldTownDistrict je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:30Pored najgore odbrane i najgorih bekova lige, imamo i najgore pljuvace. Deficit intelekta kod pojedinih igraca je prenesena slika kao kod nekih tzv navijaca.
-
- Kontakt:
Bravo momci,dobro je ovo bilo
NEMA VEZE NEMA VEZE IGRAJ SARAJEVO!
NEMA VEZE NEMA VEZE IGRAJ SARAJEVO!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Hasicu vrati se i ranije u beskitas, ovo je kad karna umisli da je igrac. Rozmane jel ovo bio plan a ili rezervi??? Vadi frajer buljubasica i kyeremeha, ostavlja kapetanovica… dosta smo mu vremena i prostora dali, vrijeme mu je..
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Koštao nas je Anicic umjesto Celika to prvo,dalje sto nam fali taj pobjednicki mentalitet(to Zrinjski ima) i ekipe koje konstantno pobjedjuju.
Generalno bolja smo ekipa bili.
Pozitivno je da smo vidjeli odlicno poluvrijeme Matanovica,i da treba igrat ovo sto je igrao veceras blize centru a ne kao ranije blize terenu.
Renan takodjer odlican,treba poceti protiv Veleža.
Sve u svemu steta bodova,ali pozitivno sto se vidi da mozemo igrat dobro i sto nas evo ni oni kao i niko u ovoj formaciji nije nadigrao.
Generalno bolja smo ekipa bili.
Pozitivno je da smo vidjeli odlicno poluvrijeme Matanovica,i da treba igrat ovo sto je igrao veceras blize centru a ne kao ranije blize terenu.
Renan takodjer odlican,treba poceti protiv Veleža.
Sve u svemu steta bodova,ali pozitivno sto se vidi da mozemo igrat dobro i sto nas evo ni oni kao i niko u ovoj formaciji nije nadigrao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Steta,moglo je bolje. Steta.
Kako sam ga vrijeđao prvo Rožmanu kapa dole za drugo, molim te izvuci pouku iz ovoga.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Do kraja sezone Celik mora poceti svaku - pa makar svaku utakmicu primili 5 komada
U INAT SVIMA
E cuj on bi da se vrati u Besiktas.
Igrac za mali fudbal. Vratit ce se on za par godina nazad u PLBIH.
Igrac za mali fudbal. Vratit ce se on za par godina nazad u PLBIH.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Da li je moguce da pljuste pohvale? Ja ne znam cime se vi odusevljavate toliko. Izgubili smo, da vas podsjetim. 0 (nula) bodova smo osvojili.
Ja ni u jednom momentu nisam imao osjecaj da mozemo izjednaciti ili okrenuti, prosto jer ovi kad god krenu da zabiju go to i urade. Strasno je, prestrasno, koliko smo suplji. Kaze Rozman ne govori igracima sta da rade u zadnjoj trecini, a nama napad jedino izgleda sto valja. Mozda bi proigrali da im prestane govoriti kako da se branimo, ne znam.
Sreca pa je ovaj trener Zrinjskog isto ubleha koja ne zna svojoj ekipi reci da stane i umrtvi na 3:0. Ali hvala mu. Drago mi je da su uzivali i neutralni i navijaci Sarajeva u ovoj golijadi veceras.
Ja ni u jednom momentu nisam imao osjecaj da mozemo izjednaciti ili okrenuti, prosto jer ovi kad god krenu da zabiju go to i urade. Strasno je, prestrasno, koliko smo suplji. Kaze Rozman ne govori igracima sta da rade u zadnjoj trecini, a nama napad jedino izgleda sto valja. Mozda bi proigrali da im prestane govoriti kako da se branimo, ne znam.
Sreca pa je ovaj trener Zrinjskog isto ubleha koja ne zna svojoj ekipi reci da stane i umrtvi na 3:0. Ali hvala mu. Drago mi je da su uzivali i neutralni i navijaci Sarajeva u ovoj golijadi veceras.
-
- Kontakt:
Ovakve golove kad je Šahinović primao, prozvan najgorim golmanom u historiji Sarajeva.
Brate imaš li ikakvu drugu zanimaciju osim ovog foruma, tita ti.
Steta radi izgubljenih bodova, jako smo dobro igrali
Ja sam sit ovih igraca koji ginu za ugovor pa kad ga dobiju vuku se po terenu ko mlohave chunejohntravolta123 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:31Samo cu reci steta ...
Anicic noga , sreca ima zute protiv Veleza.
Mehmedovic nista vec par tekmi ...
Drago mi je za Matanovica , strasna utakmica a svi smo ga otpisali .
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Opet igrači dali svoj maximum, prepušteni su sami sebi!
Odlične izmjene Rožmana u drugom poluvremenu. Svi koji su ušli su dali doprinos.
Šteta promašenih zicera, čist nedosuđen penal nećemo ni spominjati. Zrinjski se valjao čitavo pol i nezasluženo uzeli sva tri boda.
Bojao sam se debakla na kraju stvarno ne možeš zamjeriti na ovakvu pogibiju na terenu.
Odbrana treba baš remont. Desnog beka kao da i nemamo
Šteta promašenih zicera, čist nedosuđen penal nećemo ni spominjati. Zrinjski se valjao čitavo pol i nezasluženo uzeli sva tri boda.
Bojao sam se debakla na kraju stvarno ne možeš zamjeriti na ovakvu pogibiju na terenu.
Odbrana treba baš remont. Desnog beka kao da i nemamo
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kriminalan početak gdje primiš 3 gola u prvih 20 minuta, nevjerovatne stvari.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️