FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Renana obavezno vratiti u prvih 11!
Kod nas nema sredine. Hvali se Matanovic nakon jedne asistencije i par presječenih lopti. Ovdje se sada Hasic pljuje a bio za lige petice. Kakve crne lige petice sa igrom toplo hladno. Treba u ovoj ligi zabiti 15 i namjestiti 15 da bi te neko primjetio, a i tada tesko do liga petice. Veceras se vidi da su odigrali bez pritiska i puno lakse se igra kad se protivnik otvori. O Simonu ne znam sta da mislim. Drugi put ove polusezone prazni sredinu i ostavlja samo jednog igraca tu. Ho ruk sistem definitivno. Po meni. Na pauzi obavezno naci kvalitetnog golmana, stopera, jednog beka i desetku. Ostalo bi se moglo nekako skrpiti.
Mi nikada odustati necemo...
Golove iz niceg smo primili, bolji smo duplo bili lopta nece u gol i tjt imali smo bar 3-4 stopostotne sanse. Matanovic odlican, Renan odlican, bekovi katasfrofa, Anicicu se zahvaliti. Pojeli smo ih, drugo poluvrijeme odlicno, katastrofa prvih 20 min nas je kostala uzeli bi ih bez problema
-
- Kontakt:
Katastrofa majke mi. Nakon onog na derbiju odmah bi mu papire dao.bordobijeli je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:34Ovakve golove kad je Šahinović primao, prozvan najgorim golmanom u historiji Sarajeva.
Pa jebote sve sto ide u okvir gola obicno bude gol...
-
- Kontakt:
Zatvoris ekipu koja je igrala grupnu fazu da citavo poluvrijeme ne predju centar kako treba
Steta zbog prejeftini golova,ponovo bolna tacka stoperi.Anicic vise nikad pocet utakmicu ne smije a ostalim igracima nemam bas nista da zamjerim
Trud,zalaganje,igra na nivou u drugom poluvremenu
Nema veze idemo dalje!Svi na Kosevo!
Steta zbog prejeftini golova,ponovo bolna tacka stoperi.Anicic vise nikad pocet utakmicu ne smije a ostalim igracima nemam bas nista da zamjerim
Trud,zalaganje,igra na nivou u drugom poluvremenu
Nema veze idemo dalje!Svi na Kosevo!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Prvo poluvrijeme baš baš loše, nismo stajali na terenu nikako. Drugo poluvrijeme pa rekao bi što se tiče igre, šansi i borbe naše najbolje u nastavku sezone tako da nadam se da i Rožman nakon ove utakmice može izvući neke pouke,malo ohladiti Ilieva, klupirati Anicica i da Lija dobija više prilika jer zaslužio je to odavno.
Nadam se protiv Veleža naprijed Renan i Hamza a Kyeremeh u drugom da uđe i unese tu brzinu jer sumnjam da ce promjeniti iz 352 nažalost.
Nadam se protiv Veleža naprijed Renan i Hamza a Kyeremeh u drugom da uđe i unese tu brzinu jer sumnjam da ce promjeniti iz 352 nažalost.
- TurkishAirlines
Nemam.
Ljudi svrsavaju na to kako smo odigrali al et zrinjski je trebo na 3:0 da napada.
Bas cudno sto smo mi igrali vise nakon 3:0

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Zao mi je samo sto nije izasao u derbiju drugo poluvrijeme kao u Mostaru, na glavu pa sta bude.
Valjda je sad svjestan napadackog potencijala ove ekipe i limitarnosti u odbrani, napadaj kidisi, moze se i sa tri stopera dominirati i igrati fudbal za go vise.
Ali polahko nadoci ce ovo sve.
Valjda je sad svjestan napadackog potencijala ove ekipe i limitarnosti u odbrani, napadaj kidisi, moze se i sa tri stopera dominirati i igrati fudbal za go vise.
Ali polahko nadoci ce ovo sve.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Haj sve, al bgm mene Matanovic iznenadio dobrom utakmicom.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ne znam bogami, ovo je on izdominirao jer je usao tek u drugom pol
Ps. Pohvalim sudjenje i onda bilbiji cist crveni i na kraju cist penal
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 24 apr 2024, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Dajte nam Jusufbegovića dok je još slobodan samo da ova ubleha ode 
Sad ide promjena formacije pošto je popušio,da je x izvukao opet bi isto bilo.

Sad ide promjena formacije pošto je popušio,da je x izvukao opet bi isto bilo.
Je li vrijeme za Rogića opet? 

-
- Kontakt:
Hasić kako igra u zadnje vrijeme neka gleda da se izbori kod nas. Kakav Bešiktaš kakvi bakrači.
Aničića treba prestati forsirati ovo do kraja sezone. Čelik će sigurno bolje odigrati a i ako pogriješi, biće više razumjevanja.
Kapetanović večeras OK, može proći
Sve u svemu, riješiti se škarta i biće to puno bolje.
Aničića treba prestati forsirati ovo do kraja sezone. Čelik će sigurno bolje odigrati a i ako pogriješi, biće više razumjevanja.
Kapetanović večeras OK, može proći
Sve u svemu, riješiti se škarta i biće to puno bolje.
A vidim brate satra na najjače i sa ovom i bez ove tekme. Vratili se nakon 3:0 kad je pola foruma navijalo da bude bar koš toliko nisu centra prešli i na kraju ne svira čist penal i ti napises Rozman odlaziTurkishAirlines je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:39Nemam.
Ljudi svrsavaju na to kako smo odigrali al et zrinjski je trebo na 3:0 da napada.
Bas cudno sto smo mi igrali vise nakon 3:0![]()

Realno Zrinjski premoren, dvomec Kupa, poklopilo se srijeda-subota u ligi usput, na svjezinu ih uzeli drugo poluvrijeme, ali nevjerovatno u takvim okolnostima primis 4 gola, al' yebajiga sad
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ono su sve bili golovi odbrane, eventualno drugi je golmanov. I vi ga pretjerujete...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Dobar komentar neko napisa "oni su igrali sa golmanom" 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ako je ono čist penal onda je i ono nad Mulahuseinovićem isto čist faul koji je prethodio tom napadu.morensa je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:41A vidim brate satra na najjače i sa ovom i bez ove tekme. Vratili se nakon 3:0 kad je pola foruma navijalo da bude bar koš toliko nisu centra prešli i na kraju ne svira čist penal i ti napises Rozman odlaziTurkishAirlines je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:39Nemam.
Bas cudno sto smo mi igrali vise nakon 3:0![]()
![]()
Ne možeš pljuvati sudiju kad tebi odgovara,a na istu stvar zatvarati oči.
Zar se mi ne borimo za pošteno suđenje ?
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Benjolos, bvsic, CAZIN, Chony533, Dave, EastMadness, laznokrilo, pjankesarajevo, propoklopac, ubipara, Zeko87 i 68 gostiju.