Odjavi se dečko, sutra imaš kontrolni iz matematike.TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:43Kad Mirvoc spakuje kofere pa onda Rozman, Sarajevo ce prodisati. Do tada, ko nas nije napao nije nas ni pobjedio.
Ovo vcrs je losa utakmica Rozmana, Zrinjski realno los. Nas malo ponijela kisa, valjda ove godine volimo da nas prskaju svi pa smo uzivali
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Niko ne slavi već kaze kako i jeste. Dobro smo odigrali naprijed, nazad 0 bodova. I 2 poluvrijeme je jos bolje izgledalo, nije ekipa potonula vec na kraju izgubila sa golom prednosti. Vise sansi napravili ali nas je 20 katastrofalnih minuta kostalo pobjede ili remija.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:45Jarane evo da te pitam, ozbiljno, ti si jedan od realnijih. Kakvo je ovo oduselvjenje, zasto ljudi slave? Bukvalno ste izgubili.TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:43Kad Mirvoc spakuje kofere pa onda Rozman, Sarajevo ce prodisati. Do tada, ko nas nije napao nije nas ni pobjedio.
Ovo vcrs je losa utakmica Rozmana, Zrinjski realno los. Nas malo ponijela kisa, valjda ove godine volimo da nas prskaju svi pa smo uzivaliNe kontam fakat. Ja stalno govorim da ste skrenuli, ali ovo je nesto drugo. Kao da ih 90% profesionalno botuje. Neshvatljivo.
Čestitke Zrinjskom, gospodski klub, volio bih da uzmu titulu iskreno, mi priča za sebe.
Biti srcem vezan u tome leži snaga!
Hajde Vrapcici! Ostavite ih bez Evrope

Imate gajbu pive od mene.

Imate gajbu pive od mene.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 24 apr 2024, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Valjda je cilj pobijediti. Odigrali ste "dobro" naprijed, ali zabili go manje i izgubili. Ponavljam, izgubili.Bosniak10 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:48Niko ne slavi već kaze kako i jeste. Dobro smo odigrali naprijed, nazad 0 bodova. I 2 poluvrijeme je jos bolje izgledalo, nije ekipa potonula vec na kraju izgubila sa golom prednosti. Vise sansi napravili ali nas je 20 katastrofalnih minuta kostalo pobjede ili remija.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:45Jarane evo da te pitam, ozbiljno, ti si jedan od realnijih. Kakvo je ovo oduselvjenje, zasto ljudi slave? Bukvalno ste izgubili.TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:43Kad Mirvoc spakuje kofere pa onda Rozman, Sarajevo ce prodisati. Do tada, ko nas nije napao nije nas ni pobjedio.
Ovo vcrs je losa utakmica Rozmana, Zrinjski realno los. Nas malo ponijela kisa, valjda ove godine volimo da nas prskaju svi pa smo uzivaliNe kontam fakat. Ja stalno govorim da ste skrenuli, ali ovo je nesto drugo. Kao da ih 90% profesionalno botuje. Neshvatljivo.

Zadnja izmjena: upohaluhizugnimda, dana/u 24 apr 2024, 22:51, ukupno mijenjano 2 puta.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Čestitaš drugom i poželiš sreću podilaženje? E ybg sad.
"Igrajte pichke" uz porodične zvižduke iz doline ubleha.Bice vatromet od generalnog sponzora.
-
- Kontakt:
Jbg bolje se letilo se Emirates

Oštećeno Sarajevo za penal.
Dok su sve oči uprte u Borac, Zrinjskom se poklanjaju penali kao u Modriči, ponisten cist gol Veležu, večeras penal.
Beus doktore!!!!
Dok su sve oči uprte u Borac, Zrinjskom se poklanjaju penali kao u Modriči, ponisten cist gol Veležu, večeras penal.
Beus doktore!!!!
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- TurkishAirlines
Pozeljeli smo malo napadacki da igramo pa smo sretni, sta li. ovakva utakmica kad primis 3 gola za 20 minuta ti dozvoli da ides na sve ili nista i vidis da mozes igrati. Al do 20 minute nisi znao jer imas na klupi pichkastog trenera koji svojim igracima ne zeli ili ne zna da objasni da se moze otvoreno napadati i kod 0:0.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:45Jarane evo da te pitam, ozbiljno, ti si jedan od realnijih. Kakvo je ovo oduselvjenje, zasto ljudi slave? Bukvalno ste izgubili.TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:43Kad Mirvoc spakuje kofere pa onda Rozman, Sarajevo ce prodisati. Do tada, ko nas nije napao nije nas ni pobjedio.
E sad, ono sto sam vama rekao kad ste nas 3:0 dobili da ako Zvijezdu ne dobijete pobjeda u derbiju nema veliki znacaj po tabeli, i tako i bi. E sad isto kazem da ova igra Sarajeva mora biti uvijek a ne kad se Zrinjski ovako los i nesiguran povuce.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Evo ih slave i "herojske" poraze.
Odlično je ovo ispalo na kraju, da je Zrinjski nastavio trpati Rožman bi bio bivši. Neka ga još bar 10 kola naredne sezone.

Odlično je ovo ispalo na kraju, da je Zrinjski nastavio trpati Rožman bi bio bivši. Neka ga još bar 10 kola naredne sezone.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I Radovan navija za kiks Zrinje.
-
- Kontakt:
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

Aha, dva najbolja kluba u BiH, dok torpedo kaska za prvim na tabeli 24 boda, a za drugim 19

Al ne dajte se omesti i nastavite sa zetoniranjem ugasenima koji vam upravo utrpase 4 komada

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Slavili ste dobru igru protiv Zrinjskog na Grbavici. Šta god to značilo.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:50Valjda je cilj pobijediti. Odigrali ste "dobro" naprijed, ali zabili go manje i izgubili. Ponavljam, izgubili.Bosniak10 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:48Niko ne slavi već kaze kako i jeste. Dobro smo odigrali naprijed, nazad 0 bodova. I 2 poluvrijeme je jos bolje izgledalo, nije ekipa potonula vec na kraju izgubila sa golom prednosti. Vise sansi napravili ali nas je 20 katastrofalnih minuta kostalo pobjede ili remija.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:45
Jarane evo da te pitam, ozbiljno, ti si jedan od realnijih. Kakvo je ovo oduselvjenje, zasto ljudi slave? Bukvalno ste izgubili.Ne kontam fakat. Ja stalno govorim da ste skrenuli, ali ovo je nesto drugo. Kao da ih 90% profesionalno botuje. Neshvatljivo.
![]()
Valjda je cilj pobijediti.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Nemoj se naljutiti. Vi ste bolesni. Ali ozbiljno. Evo svaki navijac Sarajeva cestitao Zrinjskom, cestitao na dobrom sudjenju, rekao zasluzena pobjeda Zrinjskog, nebi bio nezasluzen i remi. Ne kaze niko da su nasi igraci vanzemaljci... itd itd...upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:42Nevjerovatno. Ja evo citam i ibretim se. Svi prezadovoljni, cak i ovi sto su inace normalniji. Kakvi pacijentiKONTRASVIH je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:40Slave ovo kao pobjedu. Rozman je sada najbolji trener lige a Oliveira je opet bolji od Demirovica. Standardno ono njihovoupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:38Kad udjes na forum pomislio bi dobili ili makar izvukli nerijeseno na kraju.
Ovi ljudi su definitivno za izucavanja![]()
![]()
![]()
Valjda vi to u svom nekom imaginarnom svijetu zamisljate da ste neki faktor, da ste neki trn u oku. Nakon dugo vremena dobra utakmica bila gdje je i sudija bio dobar. Ako je i bio penal, neka nije svirao jer je citavu utakmicu sudio kako treba, pustio finu musku igru, nije sjeckao...
Stvarno ste bolesni, i sa trazenjem IP adresa i sa ovom pricom i kada se cestita boljem, poslozenijem protivniku.
Bolest rijetka, fakat.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sta je s posjetom pod BB. Jel vas stid. Postat cemo ko Velez, cim malo kise padne nema nas