Idemo dalje, drugo poluvrijeme smo hljeb u njima ubili.
Neće u gol, yebem ti fudbal.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja ne znam ko je uopšte skautirao ove neznalice tipa Soldo, Beganović, Julardzija, Rogic, Matanović... Pa tu do sada nema 1 igrača kad ih sve sastavis. Soldo je kriminalno loš stopervedinjo98 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:46Soldo koji ne zna elementarne fudbalske stvari i Hasic koji pokazuje da i nije fudbaler za ozbiljne domete. Anicic isto noga skupa s Beganovicem.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:43Ono su sve bili golovi odbrane, eventualno drugi je golmanov. I vi ga pretjerujete...
Igrao si i prije 3 0 puno bolje od njih, nevjerovatno je da u utakmici u kojoj joj je omjer suteva troduplo veci u nasu korist primis 4 a zabijes 3.TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:39Nemam.
Ljudi svrsavaju na to kako smo odigrali al et zrinjski je trebo na 3:0 da napada.
Bas cudno sto smo mi igrali vise nakon 3:0![]()
Rijesio se na pocetku 8-9 igraca doveo 5-6 novih po zelji i sad se opet trebamo rijesavati skarta,e jest nam smucar sve ustimao svaka mu cast,spičkano je par miliona zbog njega da bi ovo gledali?? kad je smucar dosao Velez nam bio u 2-3 boda sad su na +7 a ovim sto smo bjezali po 7-8 bodova sad su nas skoro pa stigli,"strasan" napredak od kako je dosaobavarian_bk je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:40Hasić kako igra u zadnje vrijeme neka gleda da se izbori kod nas. Kakav Bešiktaš kakvi bakrači.
Aničića treba prestati forsirati ovo do kraja sezone. Čelik će sigurno bolje odigrati a i ako pogriješi, biće više razumjevanja.
Kapetanović večeras OK, može proći
Sve u svemu, riješiti se škarta i biće to puno bolje.
Apsolutno, kako smo kritikovali prvo treba pohvaliti drugo.
Ili traziti za Bilbiju crveni za lakat, a isto uradi Mehmedovic onom njihovom igracu. Da ne govorim za ove pohvale i hvalospjeve kao da smo pobijedili. Jedino sto je ovde pozitivno ako se tako moze reci uopste je prihvatljiv poraz golom razlike u odnosu kako je to izgledalo u prvom poluvremenu. Na kraju sezone nadam se razlazu sa ovim Rožmanom, ali i sa bar 10 igraca.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:45Ako je ono čist penal onda je i ono nad Mulahuseinovićem isto čist faul koji je prethodio tom napadu.morensa je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:41A vidim brate satra na najjače i sa ovom i bez ove tekme. Vratili se nakon 3:0 kad je pola foruma navijalo da bude bar koš toliko nisu centra prešli i na kraju ne svira čist penal i ti napises Rozman odlaziTurkishAirlines je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:39
Nemam.
Ljudi svrsavaju na to kako smo odigrali al et zrinjski je trebo na 3:0 da napada.
Bas cudno sto smo mi igrali vise nakon 3:0![]()
![]()
Ne možeš pljuvati sudiju kad tebi odgovara,a na istu stvar zatvarati oči.
Zar se mi ne borimo za pošteno suđenje ?
Nista cudno od forumskih strucnjaka,odigramo 2-3 tekem uzasno i poslije toga jedno poluvrijeme dobro i odma smo kao top igrali,a nema veze sto si gubio 3:0 i sto Zelji ne mozes gola dati sa igracem vise 70 minuta,Sloge,Zvijezde te uce fudbalu,Slobode neke na penale itd itd..napredak ocigledan nema staSamoDaKazeem je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:50Matanović se dva puta okrenuo i odjednom igračina.To što je sporiji od Zeke Turkovića nema veze.
Stvarno poredis te dvije situacije hahahaha ?Osttribine je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:58Ili traziti za Bilbiju crveni za lakat, a isto uradi Mehmedovic onom njihovom igracu. Da ne govorim za ove pohvale i hvalospjeve kao da smo pobijedili. Jedino sto je ovde pozitivno ako se tako moze reci uopste je prihvatljiv poraz golom razlike u odnosu kako je to izgledalo u prvom poluvremenu. Na kraju sezone nadam se razlazu sa ovim Rožmanom, ali i sa bar 10 igraca.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:45Ako je ono čist penal onda je i ono nad Mulahuseinovićem isto čist faul koji je prethodio tom napadu.
Ne možeš pljuvati sudiju kad tebi odgovara,a na istu stvar zatvarati oči.
Zar se mi ne borimo za pošteno suđenje ?
Jeste, i onda će ovdje par ”objektivnih” i ”realnih” forumaša reći kako trebaš sve utakmice dobiti 17-0 bez obzira o ostalim faktorima. Mi ostali smo neobjektivni i samo izgovore tražimo.donDondon je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:55Neću da ulazim kako se igralo i šta davno smo zaključili da nam je cilj evropa i ako se ne izbori svi noga
Ali čovjek ne može ostati imun da smo i ovu utakmicu oštećeni, jedno kolo prodje dobro dva nas ostete i tako u krug
Sigurno preko 10 bodova smo izgubili lošim sudijskim odlukama,ako neko vodi statistiku može to napisati ja se ne mogu svake sjetiti
Tako ti dodje kad i sopstveni navijaci pocnu podrzavati propadanje svog kluba,mada ima dosta i onih koji namjerno podrzavaju ono sto nevalja zbog licnog interesa.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Bonton, Hajdeee, johntravolta123, rimljanin90 i 48 gostiju.