Haveru ti nisu gleda utakmicu dok je bilo 0-0 i 1-0hurem je napisao/la: ↑25 apr 2024, 00:22Sa najkvalitetnijom ekipom u ligi i jednim od najkvalitetnijih timova FK Sarajevo u posljednjih 20 godina.
Otjeran je trener koji bi sada sigurno bio u borbi za titulu a nakon njega i važni igrači koji su donosili prevagu.
Zašto hz sada ne preuzme krivicu?!
Ostaje nam nada da ćemo ipak izboriti ljeto u Europi pored Posušja i Sloge (stid me i staviti ova dva tima u istu rečenicu sa FK Sarajevo ali to je činjenica).
A ovi sto pričaju o napadu i boljoj igri...pa logično da ćeš napasti a tim koji vodi paziti na svoj gol...da je bilo neriješeno ili da je Zrinjski gubio, mi ne bismo prešli centra od njihove dominacije.
Da VICO nije uzeo 3 boda mi bi bili na -4 za velezom i u slucaju pobjede u subotu/nedelju na -1.. i bolji medju omjer.
4 utakmice prije kraja..
Ovo je 3ca utakmica sa zrinjskijem 2 gostujuce i zrinjski ni ujednoj utakmici nije pokazao da je bolji.. sa borcem 5 utakmica u svakoj utakmici smo bili bara bara i bolji tim
Nezaboravi isto tako da CIST PENAL NIJE DISUDIO I DA SMO NA TERENI BILI JACI UIGRANI BRZI KONDICIONO SPREMNI OD NJIH FULALI 6-7 100% sansu dali 3 gola i zrinjski je izgledao nivo goska danas nasprem nas.. 3 gola su na srecu dali uz slabiju intervenciju golmana..