Isto kao što se pretjeruje sa pljuvanjem, pretjerujete vala i sa tim nekim mega giga dobrim drugim poluvremenom. Mislim, sve okej, realno jesmo djelovali neuporedivo bolje u nastavku, ali je to bilo i za očekivati nakon onakvog ulaska u utakmicu.
Koliko god bili poluprofesionalci, imaju i ovi naši očito neku sportsku čast. Gorilo je da nas Zrinjski opaaasno ne natambura (kao što su Bogami bili krenuli), pa su dali sve od sebe da do toga ne dođe. Prije bih rekao da je tu negdje razlog puno boljeg izdanja u drugom poluvremenu, nego što je to bio neki taktički mastermind Rožmana. Fokus analize mora biti start, ne ostatak utakmice.
Al nejse, kad se sagleda cjelokupna slika, može se dati prolazna ocjena.. bar što se mene tiče.
Nego, ono što mi je najbitnije, Iliev je baš mangupska prevara. Jedino da je bio pijan, pa da čovjek i razumije onakve reakcije. Bruka da uopšte ima opciju da negdje glumi profesionalnog golmana.
Ibričić više ne smije dovoditi igrače. Puca mi qrac šta ko misli, on pojma nema. I ovo što iole valja tipa Đuričković ili Julardžija, valja jer smo ih mi navijači opasno izvikali i zanemarili evidentne mane. Neko podsvjesno, neko namjerno, ali svi u cilju toga da se ne remeti ionako poremećena atmosfera. Tu nema ništa loše, da me ne razumijete pogrešno.
Samo treba biti realan.. momci su prosječni igrači, opasno preplaćeni, morali su se dovesti duplo bolji sa ovim uslovima, i neko to mora iskihati. Ako ne iskiše, budite sigurni da će se ponoviti apsolutno isto u sljedećim prelaznim rokovima.
The saddest thing in life is wasted talent.