Mirvic salje pare dhl-om u kutiji od cipela, ekspres preporucenoNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑25 apr 2024, 15:36Ma budalastina. Njih gule i bacaju im suplje godinama, koce isti ljudi svaki napredak, a tek ce da ih raskuce. Dok oni znaju sve o tokovima novca u Sarajevu. Pazi molim te, milioni na Payoneer dolaze neometano, niko da se pocese. Jbt ne mozes poslati 500 eura iz inostranstva u BiH bez da te pitaju sta je, otkud ovo, a mi eto saljemo pare igracima na Payoneer kao da su freelanceriboki86 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 15:30Udara ih zestoka paranoja, a sve u cilju da prikriju katostrofalno stanje u svojoj avliji, dugove od 15 miliona i gradjevinske mafije koja im je za vratomNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑25 apr 2024, 15:24Da je ilegalno i da je problem neko bi pokucao na vrata. Nemamo mi u Sarajevu, na grad mislim, taj luksuz koji imaju u nekim drugim sredinama da se na takve stvari gleda kroz prste.
Inace, kad im se vec isplacuje pola preko firme (isplacuje), kako se to uklapa u price da Mirvic i Tan samo sto nisu trazili "posudbe" nazad. Od koga da traze, od te firme?
Pocinjete se i vi gubit s tim stvarima, a predbacujete nasima da kuju teorije zavjere.![]()
![]()
Haj shvatam lani, musi i nurkicu, to su dobri sportisti, ali ovim ublehamasvrakino1921 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 16:13
Ministarstvo vanjskih poslova BiH na čelu sa Elmedinom Dinom Konakovićem je danas dodijelio diplomatske pasoše bh. sudijama.
Irfanu Peljti, Senadu Ibrišimbegoviću i Davoru Belji su danas u prostorijama Ministarstva vanjskih poslova urečeni diplomatski pasoši.
Oni su tako postali dio sportista koji već imaju diplomatske pasoše BiH, a to su Lana Pudar, Lejla Njemčević, Jusuf Nurkić, Džanan Musa, Elvedina Mutaferija, Amel Tuka…
sta mislis svrakindolac moj dobri hoce li hadzija Konakovic uskoro dobiti karton crvene bojesvrakino1921 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 16:13
Ministarstvo vanjskih poslova BiH na čelu sa Elmedinom Dinom Konakovićem je danas dodijelio diplomatske pasoše bh. sudijama.
Irfanu Peljti, Senadu Ibrišimbegoviću i Davoru Belji su danas u prostorijama Ministarstva vanjskih poslova urečeni diplomatski pasoši.
Oni su tako postali dio sportista koji već imaju diplomatske pasoše BiH, a to su Lana Pudar, Lejla Njemčević, Jusuf Nurkić, Džanan Musa, Elvedina Mutaferija, Amel Tuka…
a i vi se hvatate na lupetanja koja izusti onaj specijalac sa durmitoraboki86 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 16:01Mirvic salje pare dhl-om u kutiji od cipela, ekspres preporucenoNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑25 apr 2024, 15:36Ma budalastina. Njih gule i bacaju im suplje godinama, koce isti ljudi svaki napredak, a tek ce da ih raskuce. Dok oni znaju sve o tokovima novca u Sarajevu. Pazi molim te, milioni na Payoneer dolaze neometano, niko da se pocese. Jbt ne mozes poslati 500 eura iz inostranstva u BiH bez da te pitaju sta je, otkud ovo, a mi eto saljemo pare igracima na Payoneer kao da su freelanceri![]()
![]()
Ovo je, realno, istina. Crno na bijelo. Mislim da vas najvise i jebbe sto ne zelite to sebi da priznate.Virtu4l je napisao/la: ↑25 apr 2024, 15:30To što je vama ispran mozak, to nema veze sa stvarnim stanjem na terenu. Na predsjednika saveza bi se mogli vaditi da ste tu negdje u vrhu, da odlučuje jednocifren broj bodova, ali vi za prvakom u tri sezone zaostajete skoro sto bodova.
Bio je Zrinjski prvak dva puta za vrijeme Vice Zeljkovića, je li i na to uticao ili je Zrinjski jednostavno bio svemirski brod za ostatak lige?
Čovječe samo tražite opravdanja i pokazujete prstom na neke imaginarne krivce, a suština je da ste loše vođen klub, da je previše talova i dogovora iza kulisa, da dovodite loše igrače i trenere, a nerijetko i one dobre zamijenite prosječnim da ne kažem lošim. To je recimo Rožman uradio kad je došao, dobre igrače je otjerao a doveo loše.
Brojevi nikad ne lažu, a brojevi kažu da je ekipa sa ubjedljivo najvećim ulaganjima ikada u našem fudbalu - tri sezone zaredom četvrta.
Mi se ne svađamo, ovo su normalna prepucavanja navijača dva rivalska kluba. Vi ne znate kako je to, nemate rivale, jbg.
Gdje god je neki novac, tu su i ljudi koji zele nesto da se ogrebu. To sto ima "botova" koji zastupaju vlastite ili interese nekih ljudi po internetu nije nista neobicno. Sjecamo se svi kakve ste vi probleme sa tim imali kad je bio Misimovic u klubu, kada su na dva foruma radile dvije struje botova. Uostalom i danas je tako. Previse se pridaje paznje tim stvarima, upitno je koliko neki forum moze utjecati na bilo sta. Donekle moze ali daleko od toga da upravlja navijackom masom kako vi to predstavljate.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑25 apr 2024, 16:45Ovo je, realno, istina. Crno na bijelo. Mislim da vas najvise i jebbe sto ne zelite to sebi da priznate.Virtu4l je napisao/la: ↑25 apr 2024, 15:30To što je vama ispran mozak, to nema veze sa stvarnim stanjem na terenu. Na predsjednika saveza bi se mogli vaditi da ste tu negdje u vrhu, da odlučuje jednocifren broj bodova, ali vi za prvakom u tri sezone zaostajete skoro sto bodova.
Bio je Zrinjski prvak dva puta za vrijeme Vice Zeljkovića, je li i na to uticao ili je Zrinjski jednostavno bio svemirski brod za ostatak lige?
Čovječe samo tražite opravdanja i pokazujete prstom na neke imaginarne krivce, a suština je da ste loše vođen klub, da je previše talova i dogovora iza kulisa, da dovodite loše igrače i trenere, a nerijetko i one dobre zamijenite prosječnim da ne kažem lošim. To je recimo Rožman uradio kad je došao, dobre igrače je otjerao a doveo loše.
Brojevi nikad ne lažu, a brojevi kažu da je ekipa sa ubjedljivo najvećim ulaganjima ikada u našem fudbalu - tri sezone zaredom četvrta.
Ja ne mislim da ste u opasnosti od iminentnog gasenja i ne mislim da je neki kriminal kod vas u pitanju, kao sto govore za placanja ispod stola i to. Otkrilo bi se davno da ima nesto. Jedini kriminal koji se desava je ne na stetu drzave nego na stetu vaseg kluba, sa tjeranjem i dovodjenjem igraca, nerealno visokim obestecenjima i platama itd.. Tu se neko ugradjuje 100% i to vidi svako ko prati ovu ligu i ima IQ veci od 80.
Isto je istina sto je neko napisao za botove. Ne govorim za PR i mazanje ociju od strane Mirvica, Rozmana, Ibricica, nego bas za ove forumske botove. To je strasno koliko ih ima, brat-bratu 60% vase teme. Ne kazem da su sve bukvalno uposlenici kluba, ali su ocito ljudi koji imaju neku korist od kluba. Ako iko zna sta je forumski bot to su navijaci Zelje, vjerujte nam na rijecStrasno kakve djecije spinove i price vam plasiraju, a vi se pecate kao somovi.
Napoli nema rivala?Suvorov je napisao/la: ↑25 apr 2024, 16:59Nema ni Napoli pa im nista ne fali.
Jos treba neko da nam sara grafite i kidnapuje djecu po gradu.