FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Stima se Borcu od prvog kola, nema potrebe to minimizirati. Svaka druga ekipa se osteti po potrebi, pa i mi. Dijelom je neznanje, ali puno vise namjera.
Ali evo pitanje za sve: Koje bi mi mjesto bili na tabeli da je savrseno, europsko sudjenje? Hajmo realno. Ja mislim da bi opet u vrh glave bili treci.
Ali evo pitanje za sve: Koje bi mi mjesto bili na tabeli da je savrseno, europsko sudjenje? Hajmo realno. Ja mislim da bi opet u vrh glave bili treci.
-
- Kontakt:
Ta tuka ti je bila direktorica kluba i prva do ulagaca.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 apr 2024, 16:33i sta? Naka tuka mlatila ko maksim po diviziji i to nam treba biti referenca?? daj molim te, ja mislim da prvi kad je to izjavila, nisi vjerovao. I sad fola, nisam ja obecao.Istinasamo123 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 16:21Slazem se da je neuporedivo ovo ali nisam ja obecavao bh dinama...
Jedan igrac Zvezde trenutno vrijedi kao Sarajevo cijelo.
Ali opet u evropi nema stimanja pa su padali liverpul salzburg keln sevilja itd itd
Ja da vidim neki napredak rekao bi trude se rade nesto a u biti ista situacija kao npr 2013 i cak sta vise mislim da bi taj tim iz 2013 bio bolje plasiran nego ova skupina skupo placenih placenika.
Reorganizacije svake 2 godine a plan kluba u kojem treba ici ne postoji i na kraju nista ne ulijeva nadu da ce krenuti na bolje.
Toj reorganizaciji doprinosimo i mi itekako. Mozda je morala biti prosla reorganizacija, ali sta je sa svim reogranizacijama prije?
Sto to mi kao veliki zaljubljenici u nas klub, nismo stali uz isti kad nam je trener bio primoran radi sjajne situacije u klubu da vodi tim iz tunela? Pa ja to mislim da se Vrbanjusi nije nikad desilo. I imali cmiljanica, bagarica, Kurdica i Traku. I sad kad je covjek istreso kes, odrijesio kesu. mi nesto zanovijetamo, ustvari sve vodi u jedan pravac. Da se doticni koji i je odrijesio kesu otjera. Hajde malo odmorite, ne moze se svijet mijenjati iz tekme u tekmu. Selam ili jos gore. kao sinoc. od poluvremena do poluvremena. Smijesni smo mi kao navijaci prvo, e zato nam klub ne ide naprijed. Jer mu mi ne damo.
SELAM
To sve govori o kakvom se kupleraju radi tu, zeleni teren je na zadnjem mjestu.
A da ne pominjem ove lazi sa ziljkicem ili ratom sa savezom, klasicni spletkarosi koji su navijacima skrenuli fokus sa glavne stvari i sacuvali mir bar do kraja sezone.
Ako ovako nastave i sljedece sezone ja predvidjam da ce i ljudima koji zive za ovaj klub puknuti film i tada ce sou da bude.
Bezvrijednu slijepu podrsku bez rezultata ne zasluzuje niko pa da mi je otac licno.
Tri boda iz Gabele (2:2 kad je završilo, penal nad Avramovskim), tri boda iz BL, bod iz Ugljevika. 7 bodova i onih tri što su nam oduzeti treće mjesto znači.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑25 apr 2024, 17:01Stima se Borcu od prvog kola, nema potrebe to minimizirati. Svaka druga ekipa se osteti po potrebi, pa i mi. Dijelom je neznanje, ali puno vise namjera.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Najveci problem u formaciji 3-5-2 i jeste sporost stopera, na njima i lezi najveca odgovornost...
Sinoc i Soldo i Anicic loptu izbacuju glavom ka sredini sesnesterca umijesto da je izbace na stranu gdje ti prijeti mnogo manja opasnost od suta, sto smo i vidjeli kako se zavrsilo...
No, ova formacija se itekako moze unaprijediti i podici na jos jedan veci nivo, ali definitivno ne sa sporim stoperima.
Da bi se napravio sistem, automatizam u nekoj taktickoj postavci potrebno je neko vrijeme, islo se i sa 4-2-3-1 i sa 4-3-3, ali po sinoc prikazanom 3-5-2 sa odredjenim pojacanjima i korekcijama moze biti itekako dobitna za nas...
U 18 minuti smo gubili 3-0, ali igra se nije mijenjala, iskreno, mislio sam ovo, mi mirise na Atalantu...
I od Atalante dodjosmo do toga da smo Zrinju sabili na njihovu polovinu kao niko do sad...Pa hebote ni Aston Vila ih nije onako nagurala u 16 metara kao mi sinoc...
Steta , zaista steta bar nerjeseno smo itekako zasluzili po prikazanom...
- PeppermintSA
- Kontakt:
Prvo i prvo sto se mora uraditi na pauzi, prije bilo kakvih pojačanja, bilo kakvih šupljih priča, je doći do upliva u sudijsku organizaciju. Hoćeš da budeš prvi? Moraš imati sudijsku organizaciju u džepu. Ne moraju sudije praviti lakrdiju u tvoju korist, ali moraš imati pošteno sudjenje i kad dodje stani-pani, da imaš sudijsku protekciju, da se tebi svira penal koji se ne mora, a da se protivniku ne svira penal koji bi se trebao svirati. To se sve rješava kešom i uplivom u sudijsku organizaciju. Sve ostalo - price o Vici, Dodiku, rušenju države su price za malu djecu. Sve je to keša. Borac ima protekciju jer je izdvojio 400k za sudije. Željo će se spasiti jer je izdvojio 50k za Slogu, približno istu svotu za Njegomirovica koji nije čist penal svirao za Široki, a izgubio je od Posusja jer je obećao jednu cifru, a pred tekmu donio drugu.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Bila direktorica, dobro kazes. Covjek je dosao preko bare i ulozio svoj ili ciji god kapital u moje Sarajevo.Istinasamo123 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 17:03Ta tuka ti je bila direktorica kluba i prva do ulagaca.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 apr 2024, 16:33i sta? Naka tuka mlatila ko maksim po diviziji i to nam treba biti referenca?? daj molim te, ja mislim da prvi kad je to izjavila, nisi vjerovao. I sad fola, nisam ja obecao.Istinasamo123 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 16:21
Slazem se da je neuporedivo ovo ali nisam ja obecavao bh dinama...
Jedan igrac Zvezde trenutno vrijedi kao Sarajevo cijelo.
Ali opet u evropi nema stimanja pa su padali liverpul salzburg keln sevilja itd itd
Ja da vidim neki napredak rekao bi trude se rade nesto a u biti ista situacija kao npr 2013 i cak sta vise mislim da bi taj tim iz 2013 bio bolje plasiran nego ova skupina skupo placenih placenika.
Reorganizacije svake 2 godine a plan kluba u kojem treba ici ne postoji i na kraju nista ne ulijeva nadu da ce krenuti na bolje.
Toj reorganizaciji doprinosimo i mi itekako. Mozda je morala biti prosla reorganizacija, ali sta je sa svim reogranizacijama prije?
Sto to mi kao veliki zaljubljenici u nas klub, nismo stali uz isti kad nam je trener bio primoran radi sjajne situacije u klubu da vodi tim iz tunela? Pa ja to mislim da se Vrbanjusi nije nikad desilo. I imali cmiljanica, bagarica, Kurdica i Traku. I sad kad je covjek istreso kes, odrijesio kesu. mi nesto zanovijetamo, ustvari sve vodi u jedan pravac. Da se doticni koji i je odrijesio kesu otjera. Hajde malo odmorite, ne moze se svijet mijenjati iz tekme u tekmu. Selam ili jos gore. kao sinoc. od poluvremena do poluvremena. Smijesni smo mi kao navijaci prvo, e zato nam klub ne ide naprijed. Jer mu mi ne damo.
SELAM
A da ne pominjem ove lazi sa ziljkicem ili ratom sa savezom, klasicni spletkarosi koji su navijacima skrenuli fokus sa glavne stvari i sacuvali mir bar do kraja sezone.
Ako ovako nastave i sljedece sezone ja predvidjam da ce i ljudima koji zive za ovaj klub puknuti film i tada ce sou da bude.
Bezvrijednu slijepu podrsku bez rezultata ne zasluzuje niko pa da mi je otac licno.
Ne prodajemo vise igrace za nista, ne daju nam bivsi igraci ves masine u znak ljubavi.
Transfer je misaona imenica. U proslim vremenima Buljubasic bi otisao za 100k Eura u vrh glave.
Renana bi doveo ali u limburgu itd.
Niko ne brani slijepo. To su cinjenice.
Ziljkic s kim je sjedio i s kim se druzio, moze biti svasta. Inace, paliti nas sal i glumiti najveceg pitara rijetko ko moze. Sad ziljka dobar.
Savez radi sto radi i nije gore nikad bilo sudjenje. Cak ni kad interneta nije bilo nije na ovaj nacin izvrsavano. I to po vama nasa izmisljotina.
Mi ne gledamo isti film.
eto nek nas lazu, zamajavaju.
Od kako je Mirvic tu, mi se nismo smirili. Covjeku se sudi i za sto jeste kriv i za sto nije. Pokusava ustrojiti klub a nama to ne odgovara.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ovo sad ispade kao ilijev najveci krivac ali anicic je sigurno mnogo vise doprinjeo golovima zrinjskog nego iliev ali eto
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
To je to jbg, ovo 3-4 mjesto nam je realnost kako god. Nismo ni za titule ni za borbe za titulu. Ne bi ni to bio problem da smo napravili temelje za iducu sezonu, ali jasno je da nismo, a to vec jeste itekako problem.H8Z7 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 17:12Tri boda iz Gabele (2:2 kad je završilo, penal nad Avramovskim), tri boda iz BL, bod iz Ugljevika. 7 bodova i onih tri što su nam oduzeti treće mjesto znači.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑25 apr 2024, 17:01Stima se Borcu od prvog kola, nema potrebe to minimizirati. Svaka druga ekipa se osteti po potrebi, pa i mi. Dijelom je neznanje, ali puno vise namjera.
Jedan stoper je vec dogovoren. Po meni ozbiljno ime za nasu ligu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
A prezime?

Samo ću reći kontinuitet, nemam vremena sve hoćemo odmah, evo izabrali čovjeka ali se bojim da smo pogriješili.NisamIsmirMirvic je napisao/la:To je to jbg, ovo 3-4 mjesto nam je realnost kako god. Nismo ni za titule ni za borbe za titulu. Ne bi ni to bio problem da smo napravili temelje za iducu sezonu, ali jasno je da nismo, a to vec jeste itekako problem.H8Z7 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 17:12Tri boda iz Gabele (2:2 kad je završilo, penal nad Avramovskim), tri boda iz BL, bod iz Ugljevika. 7 bodova i onih tri što su nam oduzeti treće mjesto znači.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑25 apr 2024, 17:01Stima se Borcu od prvog kola, nema potrebe to minimizirati. Svaka druga ekipa se osteti po potrebi, pa i mi. Dijelom je neznanje, ali puno vise namjera.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Bez mirvica smo osvajali velika razlika, sa mirvicem ti sampion prosjecno po sezoni bjezi 20 bodova...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 apr 2024, 17:14Bila direktorica, dobro kazes. Covjek je dosao preko bare i ulozio svoj ili ciji god kapital u moje Sarajevo.Istinasamo123 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 17:03Ta tuka ti je bila direktorica kluba i prva do ulagaca.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 apr 2024, 16:33
i sta? Naka tuka mlatila ko maksim po diviziji i to nam treba biti referenca?? daj molim te, ja mislim da prvi kad je to izjavila, nisi vjerovao. I sad fola, nisam ja obecao.
SELAM
Ne prodajemo vise igrace za nista, ne daju nam bivsi igraci ves masine u znak ljubavi.
Transfer je misaona imenica. U proslim vremenima Buljubasic bi otisao za 100k Eura u vrh glave.
Ziljkic s kim je sjedio i s kim se druzio, moze biti svasta. Inace, paliti nas sal i glumiti najveceg pitara rijetko ko moze. Sad ziljka dobar.
Savez radi sto radi i nije gore nikad bilo sudjenje. Cak ni kad interneta nije bilo nije na ovaj nacin izvrsavano. I to po vama nasa izmisljotina.
Mi ne gledamo isti film.
Od kako je Mirvic tu, mi se nismo smirili. Covjeku se sudi i za sto jeste kriv i za sto nije. Pokusava ustrojiti klub a nama to ne odgovara.
Ustrojio je klub svaka mu cast
Ti trazi opravdanja za drugo i nisi.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Sto je skup Njegomir yebo sliku svojuPeppermintSA je napisao/la: ↑25 apr 2024, 17:13Prvo i prvo sto se mora uraditi na pauzi, prije bilo kakvih pojačanja, bilo kakvih šupljih priča, je doći do upliva u sudijsku organizaciju. Hoćeš da budeš prvi? Moraš imati sudijsku organizaciju u džepu. Ne moraju sudije praviti lakrdiju u tvoju korist, ali moraš imati pošteno sudjenje i kad dodje stani-pani, da imaš sudijsku protekciju, da se tebi svira penal koji se ne mora, a da se protivniku ne svira penal koji bi se trebao svirati. To se sve rješava kešom i uplivom u sudijsku organizaciju. Sve ostalo - price o Vici, Dodiku, rušenju države su price za malu djecu. Sve je to keša. Borac ima protekciju jer je izdvojio 400k za sudije. Željo će se spasiti jer je izdvojio 50k za Slogu, približno istu svotu za Njegomirovica koji nije čist penal svirao za Široki, a izgubio je od Posusja jer je obećao jednu cifru, a pred tekmu donio drugu.

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Dzaba mutis vodu. Bez mirvica ti je trener bio u tunelu, cmiljanic bio udarna igla. Milicevic i ostali pobjegli ko iz ukrajine jer nisu imali za plata itd itd itd da ne idemo unazad od pristupanja Tana u klub.Istinasamo123 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 17:38Bez mirvica smo osvajali velika razlika, sa mirvicem ti sampion prosjecno po sezoni bjezi 20 bodova...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 apr 2024, 17:14Bila direktorica, dobro kazes. Covjek je dosao preko bare i ulozio svoj ili ciji god kapital u moje Sarajevo.Istinasamo123 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 17:03
Ta tuka ti je bila direktorica kluba i prva do ulagaca.
Mi ne gledamo isti film.
E nek nisam, ja cu traziti opravdanja dok je god takvih kao ti, uzivam
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Bez mirvica sve titule uzeli dovodili 3x bolje igrace nego, danasnje za manje para. A to sto nismo taj period imali para pitaj sabrinu buljubasic i njene botove odavde.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 apr 2024, 17:42Dzaba mutis vodu. Bez mirvica ti je trener bio u tunelu, cmiljanic bio udarna igla. Milicevic i ostali pobjegli ko iz ukrajine jer nisu imali za plata itd itd itd da ne idemo unazad od pristupanja Tana u klub.Istinasamo123 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 17:38Bez mirvica smo osvajali velika razlika, sa mirvicem ti sampion prosjecno po sezoni bjezi 20 bodova...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 apr 2024, 17:14
Bila direktorica, dobro kazes. Covjek je dosao preko bare i ulozio svoj ili ciji god kapital u moje Sarajevo.
Mi ne gledamo isti film.
Ti i slicni ko ti ste i jahicu za seate nasli opravdanje samo sada ste presli botovati ta drugu personu. Navijaci pojedinca ne kluba.
Vincent tan je samo garancija za Sarajevo ostale instagram gazde su prolazne.
Bili bi prvi i bili bi u finalu kupa..NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑25 apr 2024, 17:01Stima se Borcu od prvog kola, nema potrebe to minimizirati. Svaka druga ekipa se osteti po potrebi, pa i mi. Dijelom je neznanje, ali puno vise namjera.
Jagoda 2 utakmice igra sa juniorima
9 utakmica prvih igras 8 na svom terenu (prvoligaski)
Go iz ofsida
2 penala u bl nesvira u kupu
Znam da se velez zalio posusje cinimi se gosk i zeljo gdje su drasticno osteceni..
Plus igman plus zvjezda plus jucerasnjs utakmica
I pored toga uzimanje bodova suspenzija tribina sto je uzrok upravo sudiska lakrdija..
Postujem da sudija napravi gresku (ljudi su i oni) ali nemoguce je da svaka ekipa u ligi bude ostecena a BORAC nikad (naravno bice osteceni kad budu nedostizni za prvo mjest mozda za gubljenje kupa da mogu palamudit eto vidite imi smo osteceni)
Ako ovoliki skup gresaka gdje smo samo mi direktno sa borcem osteceni neko misli da ne utice na igru nasih igraca moralno fizicki psihicki onda nemamo sta pricat.
Naravno da su nas izbacili iz kupa u 1/4 finala jer su znali da imamo roster da igra na dva fronta nama bi samo bila od koristi tako da bi mogli dat vise prostora igracima tipa renan duljevic mehmedovic kapetanovic celik sto bi po automatizmu znacilo razigravanje tih igraca i povecanje kvaliteta ekipe..
Nek mi nabroji neko stvari u kojim je zrinjski bio bolji osim realizacije..
Kondiciono
Fizicki
Takticki
Psihicki kad smo primili treci go cinimi se mustafic uzima loptu ide prema centru vidio sam tu smirenost i vidio sam psihicku snagu a znam sta to znaci sa 3;0 na 4;3 a da smo sannse iskoristiki bilo bi 4:7
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Preskocio si mi citav post na koji sam ti odgovorio kulturno da bi trijumfalno napisao da trazim opravdanja, jer za drugo nisam.Istinasamo123 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 17:45Bez mirvica sve titule uzeli dovodili 3x bolje igrace nego, danasnje za manje para. A to sto nismo taj period imali para pitaj sabrinu buljubasic i njene botove odavde.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 apr 2024, 17:42Dzaba mutis vodu. Bez mirvica ti je trener bio u tunelu, cmiljanic bio udarna igla. Milicevic i ostali pobjegli ko iz ukrajine jer nisu imali za plata itd itd itd da ne idemo unazad od pristupanja Tana u klub.Istinasamo123 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 17:38
Bez mirvica smo osvajali velika razlika, sa mirvicem ti sampion prosjecno po sezoni bjezi 20 bodova...
Ti i slicni ko ti ste i jahicu za seate nasli opravdanje samo sada ste presli botovati ta drugu personu. Navijaci pojedinca ne kluba.
Vincent tan je samo garancija za Sarajevo ostale instagram gazde su prolazne.
Prvi sam i tad pisao protiv doticnih. Ne znas gdje si supalj.
Neargumentivano iznosis stavove, sto govori o tebi.
Ti si navijac pojedinca jedini ovdje. Covjek sumnjvih namjera, a ljubav prema klubu se na taj nacin ne dokazuje.
Za tebe sam nasao i previse vremena da ti odgovaram. Od aad pa nadalje i ubuduce tvoji postovi se nece prikazivati.
Ali razumijem te, ko neka tetkica u krizi srednjih godina pa si se pogubio.
I koje igrace? Ikandea, stepanova?
- 1 9 4 6 -
Pa i Rozman je taj nivo,cak i ispod, trenercic za male i neambiciozne klubove bez pobjednickog mentaliteta. I jedino gdje se vidi njegov ‘potpis’ je to da je taj luzerski mentalitet prenio i na ekipu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑25 apr 2024, 16:00Kako perete na ruke s Dudićem, nerealno..
Čovjek najgori trener u historiji našeg Kluba, tako je po statistici. Otišao u Radnički koji je prosječan srpski klub, gdje nema pritiska, nema navijača, nema medijske pažnje i kojem je jedini cilj da opstanu u ligi. S takvim očekivanjima je dosta lakše raditi nego u klubu kakav je FKS, razlika nebo i zemlja.
Svaka čast Feđi na ovom što je tamo uradio, ali odvadite malo. Meni je Feđa gotivan lik, ali ima on još pure jesti da bude dobar trener.
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Svi ovi sto pljuju poslije poraza, simptomaticno nestanu kada pobjedimo ili ako pobjedimo slabijeg protivnika odmah pisu kako nije to nikakva pobjeda vrijedna spomena i slicno.
Nema poente ulaziti u raspravu s tim ljudima jer oni doslovno cekaju poraz da se pojave.
Da ne govorim o teskin optuzbama kao npr. pranje para za koje niko ne zna ni kako funkcionise to i kako bi tek funkcionisalo sa igracima i jos sve to bez trunke dokaza.
Nema poente ulaziti u raspravu s tim ljudima jer oni doslovno cekaju poraz da se pojave.
Da ne govorim o teskin optuzbama kao npr. pranje para za koje niko ne zna ni kako funkcionise to i kako bi tek funkcionisalo sa igracima i jos sve to bez trunke dokaza.
1946
ma ne, rozman out, rozman je kriv, imamo najskuplju ekipu i slicno.Pitar6785 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 17:46Bili bi prvi i bili bi u finalu kupa..NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑25 apr 2024, 17:01Stima se Borcu od prvog kola, nema potrebe to minimizirati. Svaka druga ekipa se osteti po potrebi, pa i mi. Dijelom je neznanje, ali puno vise namjera.
Jagoda 2 utakmice igra sa juniorima
9 utakmica prvih igras 8 na svom terenu (prvoligaski)
Go iz ofsida
2 penala u bl nesvira u kupu
Znam da se velez zalio posusje cinimi se gosk i zeljo gdje su drasticno osteceni..
Plus igman plus zvjezda plus jucerasnjs utakmica
I pored toga uzimanje bodova suspenzija tribina sto je uzrok upravo sudiska lakrdija..
Postujem da sudija napravi gresku (ljudi su i oni) ali nemoguce je da svaka ekipa u ligi bude ostecena a BORAC nikad (naravno bice osteceni kad budu nedostizni za prvo mjest mozda za gubljenje kupa da mogu palamudit eto vidite imi smo osteceni)
Ako ovoliki skup gresaka gdje smo samo mi direktno sa borcem osteceni neko misli da ne utice na igru nasih igraca moralno fizicki psihicki onda nemamo sta pricat.
Naravno da su nas izbacili iz kupa u 1/4 finala jer su znali da imamo roster da igra na dva fronta nama bi samo bila od koristi tako da bi mogli dat vise prostora igracima tipa renan duljevic mehmedovic kapetanovic celik sto bi po automatizmu znacilo razigravanje tih igraca i povecanje kvaliteta ekipe..
Nek mi nabroji neko stvari u kojim je zrinjski bio bolji osim realizacije..
Kondiciono
Fizicki
Takticki
Psihicki kad smo primili treci go cinimi se mustafic uzima loptu ide prema centru vidio sam tu smirenost i vidio sam psihicku snagu a znam sta to znaci sa 3;0 na 4;3 a da smo sannse iskoristiki bilo bi 4:7
nedokazni ljudi
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, Dave, Lecler, MSOZ101, N3R3D, Serha, USB i 61 gost.