Mir je pobijedio

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
U međuvremenu naš MVP - "pravosudna mafija, kako ste mogli da uhapsite mog druga, ako ovako nastavite neću se više igrati..."
Njegov Instagram je znaci zlato
Prioriteti, šta ćešbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 20:28Ne može ni izlobirat da se simbolična rezolucija usvoji, ali može sazivati press konferencije da brani narko-kartel![]()
Nisam iznenadjen. Znaci i ona je kao ove dvije. Pretpostavljam da je i tebe zapala bar jedna. Lako je kad imas pricu i kes.
Nije Adna takva
Ti bi mogao nesto vise znati. Zar se nije razvaljivala na Sezamu ili kako se vec zove? Pitam za druga.
generalno mislim da Dino pretjeruje sa tim presicama, ali onako realno ovu je mora sazvati. Izvini ali lika su direktno prozvali da je član narko kartela, mora se braniti neće šutjeti. Na kraju se ispostavilo da cijela ova hampa sva i bila jer su pokušali taj kartel povezati sa strankom, iako niti jedan takav dokaz nije izveden na sudu. Uostalom Dino je i rekao istražujte Memiju ako imate dokaze, nije kao neki govorio oni su pošteni, oni su ranjavani u ratu, oni su ovo oni su ono.avenija je napisao/la: ↑25 apr 2024, 19:27
Sam je sebe upetljao vec 6 mjeseci saziva presice i brani prvo policajce a sada i svoje jarane i kumove koji su optuženi i pronadjeni u SKY aplikaciji. Mada on me vise ne interesuje on je mrtvac politički. Ostat će mu jos malo Nipadije u Sarajevu i to je to.
Sto se tiće te rezolucije ne znam jel' povučena od zapada zbog mogućih nemira ili što je Vučić skupio milion ovih malih retardiranih zemalja poput Galapagosa da glasaju protiv..
na osnovu razgovora ne mogu ih pritvoriti na duze, sky aplikacija se ne moze na sudu koristiti kako sam skontao … u nekoliko drzava po eu je sud presudio da moze se koristiti samo za istragu a konkretno kao dokaz ne … tako ovo sve je vjerovatno prikupljanje dokaza vidjet cemo na sta ce to sve zavrsiti neki su i priznali koliko vidim a smjesne cifre … realno konakovic se blamira …LegendKiller je napisao/la: ↑25 apr 2024, 22:16generalno mislim da Dino pretjeruje sa tim presicama, ali onako realno ovu je mora sazvati. Izvini ali lika su direktno prozvali da je član narko kartela, mora se braniti neće šutjeti. Na kraju se ispostavilo da cijela ova hampa sva i bila jer su pokušali taj kartel povezati sa strankom, iako niti jedan takav dokaz nije izveden na sudu. Uostalom Dino je i rekao istražujte Memiju ako imate dokaze, nije kao neki govorio oni su pošteni, oni su ranjavani u ratu, oni su ovo oni su ono.avenija je napisao/la: ↑25 apr 2024, 19:27
Sam je sebe upetljao vec 6 mjeseci saziva presice i brani prvo policajce a sada i svoje jarane i kumove koji su optuženi i pronadjeni u SKY aplikaciji. Mada on me vise ne interesuje on je mrtvac politički. Ostat će mu jos malo Nipadije u Sarajevu i to je to.
Sto se tiće te rezolucije ne znam jel' povučena od zapada zbog mogućih nemira ili što je Vučić skupio milion ovih malih retardiranih zemalja poput Galapagosa da glasaju protiv..
Ova akcija hapšenja dvojice čelnika FUPa je baš smijuruja. Ja sam kontao da imaju dokaze da su njih dvojica pomagali nešto kartelu, a ono direktora uhapsili jer eto nije znao da mu 3 policajca čuvaju tamo nekog dilera koji te 2016 nije bio čak ni tražen, a ovaj šef specijalaca isto uhapšen jer nije kontrolisao tu trojicu. Realno za glupost su uhapsili njih dvojicu.
Koliko sam skontao od europola su dobili info o članovima narko kartela, te članove su i uhapsili, ali su pokušali i mnoge druge ljude povezati sa njima, uključujući i Dinu.
Isti ko onaj Čak Muris iz LZN kad govori o sebi u 3. licu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.