Kakve ste vi budale i ko vam je igrao umjesto njega.

Isto mislis i za npr. Marka Mihojevica, pokojnog Svetozara Vujovica i Milenka Bajica?luckystrike je napisao/la: ↑27 apr 2024, 16:29Plaho me ne interesuju dešavanja po selima.
Međutim, neko od vas laže, što vam svakako nije strano.
Dobro si se držao ovu utakmicu. Nije te bilo čak 35 minuta. Rekord!jurisicduska je napisao/la: ↑27 apr 2024, 16:35Crveni karton.
Svako kolo ili penal naprave ili crveni nekažnjeno
Ma pusti se spinovaarelinho je napisao/la: ↑27 apr 2024, 16:36Dobro si se držao ovu utakmicu. Nije te bilo čak 35 minuta. Rekord!jurisicduska je napisao/la: ↑27 apr 2024, 16:35Crveni karton.
Svako kolo ili penal naprave ili crveni nekažnjeno![]()
Ni govora o faulu.jurisicduska je napisao/la: ↑27 apr 2024, 16:35Crveni karton.
Svako kolo ili penal naprave ili crveni nekažnjeno
Kakvi crni spinovi. Nego gledam svako kolo kako sve višs i više lupetaš. Sve manje i manje znanja pokazuješ kada je fudbal u pitanju.jurisicduska je napisao/la: ↑27 apr 2024, 16:37Ma pusti se spinovaarelinho je napisao/la: ↑27 apr 2024, 16:36Dobro si se držao ovu utakmicu. Nije te bilo čak 35 minuta. Rekord!jurisicduska je napisao/la: ↑27 apr 2024, 16:35Crveni karton.
Svako kolo ili penal naprave ili crveni nekažnjeno![]()
Prošlo kolo penal ovo crveni i lagano.
Nema ti on ugovor sa zeljom nego sa ministarstvom sporta Saudijske Arabije. Njemu ne kasni ništa a ni ostalim ne kasni 3 platekillafrommanilla je napisao/la: ↑27 apr 2024, 16:37Obavezno pokupiti Al Jabera na kraju sezone, Senade Kevelju. Lako je naci 3 plate koje nije dobio da raskinemo ovaj smijesni ugovor
Oni bi nas pratili i da u kantonalnu ispadnemo, degeni poput Duske bi pravili kompilacije gresaka sudijskih. Lik bi dolazio na tekme i telefonom snimao. To je strasno koliko su iskompleksirani.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 apr 2024, 16:41Samo je fascinantna ova shizopitarska bolest pracenja Zeljinih utakmica sa detaljnim fokusom na svaku situaciju. Nevjerovatno je koji su im kompleks nabili![]()
Na stranu to upravo gledam Gosk bi pobjedom uz nas jedini kompletirao het trik protiv Zeljkana ove sezone![]()
Ja ne vidim stvarno problem. Osim što prošlo kolo nisu ljudima svirali penal a ovo crveni. Ne znam šta vas je uvrijedilo ko da neko neke neistine piše. Kompliacije nikad nikakve nisam stavljao a pustite mi se lobotomije da se ne smije napisat šta se desilo da ne skačete za vrat ljudima. Pratim sve utakmice naše lige.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑27 apr 2024, 16:45Oni bi nas pratili i da u kantonalnu ispadnemo, degeni poput Duske bi pravili kompilacije gresaka sudijskih. Lik bi dolazio na tekme i telefonom snimao. To je strasno koliko su iskompleksirani.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 apr 2024, 16:41Samo je fascinantna ova shizopitarska bolest pracenja Zeljinih utakmica sa detaljnim fokusom na svaku situaciju. Nevjerovatno je koji su im kompleks nabili![]()
Na stranu to upravo gledam Gosk bi pobjedom uz nas jedini kompletirao het trik protiv Zeljkana ove sezone![]()
Kakav pacijentjurisicduska je napisao/la: ↑27 apr 2024, 16:37
Ma pusti se spinova
Prošlo kolo penal ovo crveni i lagano.