Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- TheMethMan
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ljudi moze jedno 5-6 parova od vecerasnjeg NBA na brzinu pls?
Čikago 1TheMethMan je napisao/la:Ljudi moze jedno 5-6 parova od vecerasnjeg NBA na brzinu pls?
Nju Jork 1
Indiana 1
Majami 1
Lejkersi 1
FORZA MARŠAL !!!
Kakav sam samo par nashao, pa covjece to je strasno, gledam ovaj muski tenis i odigram jedan jedini par, da ce ovaj wawrinka dobiti preko 3,5 granoljersa. Prvi set ce zijanit 0-6
amanjarabi
amanjarabi
nema potpisa
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da. A ja glup pa igram protiv odličnog Devvarmana. Sjebe mi koncepciju cijelog dana, imam Turke u21 4 i više golova, poklon Premiera na 2,00, Fisha, Dodiga više gemova, još neka tri tenisa, Korejce keca, i dođe Kanader i ode lova u vjetar.Emir_ZENICA je napisao/la:Pobijedit ce
Sad odigrano, još jedan pokušaj izvlačenja
Slovenija kp 2 @ 1,40
Francuska pobjeđuje prvo poluvrijeme @ 1,15
Španjolska 1 @ 1,25
2,01 na 5 KM
Hayley <3
- legenda reala
- Kontakt:
Yebem mater i njemu i Wawrinki ,pa koji su to konji majku ima J*** ustahodža je napisao/la:Murray![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
a imao sam ga na strašnom listiću
imam ovo u igri :

a još jedan sa kvalifikacijama me ruši Srbija
imam ovo u igri :

a još jedan sa kvalifikacijama me ruši Srbija
FORZA MARŠAL !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Efendija ,koji je igrač siguran večeras preko ,bili probo sa svojim Hibertom 13.5,prošlu nije prebacio ,ovu bi trebo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Stoka srpska, gubi od ovih bogalja 
ma ne znam legendo još...vidjet ćemo tamo oko 11, pola 12..može ??legenda reala je napisao/la:Efendija ,koji je igrač siguran večeras preko ,bili probo sa svojim Hibertom 13.5,prošlu nije prebacio ,ovu bi trebo
možda dobijem jedan hokej iz NHL do tad...
FORZA MARŠAL !!!
Za sad ide dobro.....adis.p je napisao/la:
Holandija vodi 0-2
Srbija 0-1
Italija 0-0
Belgija 0-1
PauOrtez 55-57
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- legenda reala
- Kontakt:
ma hoću ja sad da vežem NBA sa Špancima ,pa reko jednog igrača ,staviću Hiberta ,mislim da će dati 14 poenahodža je napisao/la:ma ne znam legendo još...vidjet ćemo tamo oko 11, pola 12..može ??legenda reala je napisao/la:Efendija ,koji je igrač siguran večeras preko ,bili probo sa svojim Hibertom 13.5,prošlu nije prebacio ,ovu bi trebo
Pa što igrate Srbe ,nije mi nikako jasno ,oni ne mogu dobiti ,ko im je selektor dobro i igraju ovo im se sad sve vraća ,što su otjerali Antića ,
-
haris1812hz
- Kontakt:
Svaka cast Sjeverna Irska!
Pa kad je mogla Estonija dobiti srbe za 3:1 u Beogradu, stto nebi i Sjeverni Irska?
Pa kad je mogla Estonija dobiti srbe za 3:1 u Beogradu, stto nebi i Sjeverni Irska?
meni nije iznenadjeje sto srbija gubi ova ista irska je i sloveniju dobila 0-1 i sa italijom igrala 0-0 tako da...mirza_9 je napisao/la:Stoka srpska, gubi od ovih bogalja
Jao Cibone...

''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Ako mi ovaj tenis prođe ( Wawrinka i kasnije Querrey ) nikad ga više neću staviti na tiket, sekirat se oko kvota 1,15
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
evo i za veceras nba:
Golden State-Toronto (+6,5) h1 1,85
ko zeli sigurnije moze da proba i obicnu pobjedu GS kvota je 1.40 ali ja mislim da mogu slaviti sa nekih minimum 7 razlike, Toronto dosta slab u gostima, igraju poprilicno slabu odbranu a svi znamo kako igra GS, dosta ofanzivno i brzo i uz pristojan sut iz igre ne bi trebali da imaju problema da slave, kod kuce uvijek igraju jako dobro, i nakon 4 uzastopna poraza u gostima sigurno da zele pobjedu, vec su jednom igrali ove sezone i GS slavio u gostima sa 102-109 i slicno ocekujem i veceras...
Phoenix-New Orleans 1 1,4
bez analize
Golden State-Toronto (+6,5) h1 1,85
ko zeli sigurnije moze da proba i obicnu pobjedu GS kvota je 1.40 ali ja mislim da mogu slaviti sa nekih minimum 7 razlike, Toronto dosta slab u gostima, igraju poprilicno slabu odbranu a svi znamo kako igra GS, dosta ofanzivno i brzo i uz pristojan sut iz igre ne bi trebali da imaju problema da slave, kod kuce uvijek igraju jako dobro, i nakon 4 uzastopna poraza u gostima sigurno da zele pobjedu, vec su jednom igrali ove sezone i GS slavio u gostima sa 102-109 i slicno ocekujem i veceras...
Phoenix-New Orleans 1 1,4
bez analize
Zadnja izmjena: Interista, dana/u 25 mar 2011, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
MLS:
Seattle-Houston 1 1,8
Prvenstvo u americkoj fudbalskoj ligi je tek pocelo. Tamo je fudbal po interesovanju daleko ispod kosarke, ragbija ili hokeja. Medjutim, dolaskom nekih evropskih zvezda, radi se i na popularizaciji ovog sporta. Siettle je odigrao dva kola i obe utakmice izgubio minimalnim rezultatima 1:0. Treba napomenuti da su im protivnici u tim utakmicama bili LA i New York, jedni od kandidata za titulu. Sa druge strane, Houston je odigrao samo jednu utakmicu i kao domacin izgubio od Philadelphie. Odabrala sam ovaj pick prvenstveno zbog domacinske ekipe Seattle. Poznati su kao najvatrenija publika u MLS ligi. "...Gostovanje Sijetlu je kao da si na "Vembliju". Na terenu se bukvalno nista ne cuje od buke sa tribina. Navijaci su, svi do jednog, obuceni u zeleno, a navijanje je evropsko. Kapacitet za fudbalske meceve je 35000 mesta, a toliko je prodato pretplatnih karata. Ljudi tamo prosto obozavaju fudbal..." Posto u novoj sezoni jos nisu zabelezili pobedu i posto im u goste dolazi prosecan protivnik, mislim da je ovo sjajna prilika da obraduju svoju vernu publiku. Pobeda Seattle.
Seattle-Houston 1 1,8
Prvenstvo u americkoj fudbalskoj ligi je tek pocelo. Tamo je fudbal po interesovanju daleko ispod kosarke, ragbija ili hokeja. Medjutim, dolaskom nekih evropskih zvezda, radi se i na popularizaciji ovog sporta. Siettle je odigrao dva kola i obe utakmice izgubio minimalnim rezultatima 1:0. Treba napomenuti da su im protivnici u tim utakmicama bili LA i New York, jedni od kandidata za titulu. Sa druge strane, Houston je odigrao samo jednu utakmicu i kao domacin izgubio od Philadelphie. Odabrala sam ovaj pick prvenstveno zbog domacinske ekipe Seattle. Poznati su kao najvatrenija publika u MLS ligi. "...Gostovanje Sijetlu je kao da si na "Vembliju". Na terenu se bukvalno nista ne cuje od buke sa tribina. Navijaci su, svi do jednog, obuceni u zeleno, a navijanje je evropsko. Kapacitet za fudbalske meceve je 35000 mesta, a toliko je prodato pretplatnih karata. Ljudi tamo prosto obozavaju fudbal..." Posto u novoj sezoni jos nisu zabelezili pobedu i posto im u goste dolazi prosecan protivnik, mislim da je ovo sjajna prilika da obraduju svoju vernu publiku. Pobeda Seattle.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.