Bojudaosinebu je napisao/la: ↑27 apr 2024, 18:36Sta se ovo prica po gradu da je sutra zavrsena utakmica, velez popustio, bezveze ce navijaci dolaziti..
Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Pricaju na pitare a istim spinom se sluze. Ono ako dobije Sarajevo sutra bice vidite rekli smo
Kako ste bolesni i jedni i drugi
Kako ste bolesni i jedni i drugi
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Bolan znamo da si pitar, ne trudi se.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑27 apr 2024, 18:36Sta se ovo prica po gradu da je sutra zavrsena utakmica, velez popustio, bezveze ce navijaci dolaziti..
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Obr(t)nemo ti tetku vlasničeKmenkake je napisao/la: ↑27 apr 2024, 18:37P.S. Ne pišem u ime gospodina Mirvica.Pisem kao vlasnik obrtničke djelatnosti i imam u planu da posaljem pismo namjere na adresu kluba sa Grbavice.Pismo namjere bi se odnosilo da kupim vas kao klub,moja ponuda vjerovatno neće biti veća od BAM 2.00 !Kmenkake je napisao/la: ↑27 apr 2024, 18:31Poslacemo ponudu ukoliko ima važeći ugovor.Ponuda ne bi trebala biti veća od BAM 1.00svrakino1921 je napisao/la: ↑27 apr 2024, 18:26
Gosp.Mirviću ispravite ovu bruku Vašeg kluba da Duljom i ponudite za Al Jabera 500 000€ sad na ljeto
IDEMO
Ako je trebalo nesto ispraviti,biće ne sikiraj se.
A cuj buraz, sto pitas za tablice kad vec znas....Normalno da su CG, nece valjda biti BH...MocMahale444 je napisao/la: ↑27 apr 2024, 18:39Jesu cg tablice? Mislim taj retrovizor jel bio na automobilu cg tablica?
Ako jeste onda kosta kao 5 (njihovih, ne novih auta).
Mozel na veresiju?
Ustaj Bane jelacicupade Gosk kao s kruske.
Adzem zadirkuje hoce da radi lajv poslije tekme.
More, jedino za tebe bruda more na veresiju, samo moras nam tacno reci kad ces tiPla, nemoj da ukaljam obraz, pa da ja moram snositi troskove...
Ma igrate ko West Bromvich Albion u najboljim danima
svrakino1921 je napisao/la: ↑27 apr 2024, 18:38
Ovi sa istočne tribine Haseta bi nas mogli odvesti u Europu
Da sutra navečer ulete u teren protiv Rođenih i tako im oduzmu 6-7 bodova zbog prekida
Samo Rođeni da ih razvale na terenu
I mi smo 4 sigurno do kraja

Pustili te preko praznika ?!?
HordasOdMalena je napisao/la: ↑27 apr 2024, 18:46Bolan znamo da si pitar, ne trudi se.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑27 apr 2024, 18:36Sta se ovo prica po gradu da je sutra zavrsena utakmica, velez popustio, bezveze ce navijaci dolaziti..![]()
- avalPacidoroP
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑27 apr 2024, 18:38
Ovi sa istočne tribine Haseta bi nas mogli odvesti u Europu
Da sutra navečer ulete u teren protiv Rođenih i tako im oduzmu 6-7 bodova zbog prekida
Samo Rođeni da ih razvale na terenu
I mi smo 4 sigurno do kraja
Samo udriavalPacidoroP je napisao/la: ↑27 apr 2024, 18:46Obr(t)nemo ti tetku vlasničeKmenkake je napisao/la: ↑27 apr 2024, 18:37P.S. Ne pišem u ime gospodina Mirvica.Pisem kao vlasnik obrtničke djelatnosti i imam u planu da posaljem pismo namjere na adresu kluba sa Grbavice.Pismo namjere bi se odnosilo da kupim vas kao klub,moja ponuda vjerovatno neće biti veća od BAM 2.00 !
Ako je trebalo nesto ispraviti,biće ne sikiraj se.![]()
Markica za Al Jabalabera
Dvije markice za željanu
Skuplji zvrk bureka od vas.
Zadnja izmjena: Kmenkake, dana/u 27 apr 2024, 18:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Kome su skandirali?
A jesmo ih nagoškarali a?
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 27 apr 2024, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
Au na lavoru dan žalosti.Zeljo se vise nece pratit jer je danas pa skoro sigurno izborio opstanak.
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- TurkishAirlines
Sigurno ste ponosni na sebe
Da svake godine u Maju obezbjedite opstanak aBd
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Naša imovina vrijedi pet puta više od vašeg čitavog kluba(prvog tima,stručnog štaba, omladinskog pogona, trening centra) zajedno sa svima vama i vašom imovinom,gospodine obrtniče.Kmenkake je napisao/la: ↑27 apr 2024, 18:52Samo udriavalPacidoroP je napisao/la: ↑27 apr 2024, 18:46Obr(t)nemo ti tetku vlasničeKmenkake je napisao/la: ↑27 apr 2024, 18:37
P.S. Ne pišem u ime gospodina Mirvica.Pisem kao vlasnik obrtničke djelatnosti i imam u planu da posaljem pismo namjere na adresu kluba sa Grbavice.Pismo namjere bi se odnosilo da kupim vas kao klub,moja ponuda vjerovatno neće biti veća od BAM 2.00 !
![]()
Markica za Al Jabalabera
Dvije markice za željanu
Lijep i sportski pozdrav sa suncem okupanog švrakinog.
- MocMahale444
Jok, ja sam insan odgovoran. Platit cu u lipama makar kusur bio u sljivama.Vanja8 je napisao/la: ↑27 apr 2024, 18:47A cuj buraz, sto pitas za tablice kad vec znas....Normalno da su CG, nece valjda biti BH...MocMahale444 je napisao/la: ↑27 apr 2024, 18:39Jesu cg tablice? Mislim taj retrovizor jel bio na automobilu cg tablica?
Ako jeste onda kosta kao 5 (njihovih, ne novih auta).
Mozel na veresiju?
Ustaj Bane jelacicupade Gosk kao s kruske.
Adzem zadirkuje hoce da radi lajv poslije tekme.![]()
More, jedino za tebe bruda more na veresiju, samo moras nam tacno reci kad ces tiPla, nemoj da ukaljam obraz, pa da ja moram snositi troskove...![]()
![]()
![]()
Ma igrate ko West Bromvich Albion u najboljim danima![]()
Samo se ti zezaj a mi igramo ko Everton iz najboljih dana.
Kad vas se otarasi Mirva i otisne se niz livadu, ima da bude virsla boys ovako onako. U frižideru samo sijalica.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
Gargamel22
- Kontakt:
Obrtniče, seku i staru ti okrenemo na kyrcu čisto da nam se ne brineš oko Želje previše. Pa ti obrći parfeme po Gorici u tome ste najjači firauniKmenkake je napisao/la: ↑27 apr 2024, 18:37P.S. Ne pišem u ime gospodina Mirvica.Pisem kao vlasnik obrtničke djelatnosti i imam u planu da posaljem pismo namjere na adresu kluba sa Grbavice.Pismo namjere bi se odnosilo da kupim vas kao klub,moja ponuda vjerovatno neće biti veća od BAM 2.00 !Kmenkake je napisao/la: ↑27 apr 2024, 18:31Poslacemo ponudu ukoliko ima važeći ugovor.Ponuda ne bi trebala biti veća od BAM 1.00svrakino1921 je napisao/la: ↑27 apr 2024, 18:26
Gosp.Mirviću ispravite ovu bruku Vašeg kluba da Duljom i ponudite za Al Jabera 500 000€ sad na ljeto
IDEMO
Ako je trebalo nesto ispraviti,biće ne sikiraj se.
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
Mojne da te zeleznicari zavrnu,skloni su tome,kriminalni je to DNK. Lagani Dzaber je u njihA na posudbi. Ne mogu oni ni 1 KM uzeti za njega. No za prodaju imaju mlade i talentovane Stilu,Cocu i KrpuKmenkake je napisao/la: ↑27 apr 2024, 18:52Samo udriavalPacidoroP je napisao/la: ↑27 apr 2024, 18:46Obr(t)nemo ti tetku vlasničeKmenkake je napisao/la: ↑27 apr 2024, 18:37
P.S. Ne pišem u ime gospodina Mirvica.Pisem kao vlasnik obrtničke djelatnosti i imam u planu da posaljem pismo namjere na adresu kluba sa Grbavice.Pismo namjere bi se odnosilo da kupim vas kao klub,moja ponuda vjerovatno neće biti veća od BAM 2.00 !
![]()
Markica za Al Jabalabera
Dvije markice za željanu
A isto tako mladi i perspektivi Radovac i Hiros,prosli ulicno-klosarske akademije,reketarenje,sibica ,dilanje,shana,vala ,sve rade. Sta rade,razvaljuju !!
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 23 gosta.