Zašto ovo nije ostalo, i dan danas tugujem

Da.
Dade dadeMeraak1921 je napisao/la: ↑27 apr 2024, 22:28Ma bordo kuye su level iznad svih, pa momak dade kratku golmanu Posusja i napravi crveni, psovali su nam mrtve ovde i da smo kupili igraca a ne utakmicu![]()
Firauni 1987
Dodjite nas tulum, bice i vjecni bordo Legend , zbogom
Meni je ta nekako vazda prejaka bila. Drina Light je zato bila cigara
E Cuj yada molim te hahahahahahahaPantelija je napisao/la: ↑27 apr 2024, 23:00Dade dadeMeraak1921 je napisao/la: ↑27 apr 2024, 22:28Ma bordo kuye su level iznad svih, pa momak dade kratku golmanu Posusja i napravi crveni, psovali su nam mrtve ovde i da smo kupili igraca a ne utakmicu![]()
Firauni 1987
Dodjite nas tulum, bice i vjecni bordo Legend , zbogom
ispravio sam ti post...Meraak1921 je napisao/la: ↑27 apr 2024, 22:28Ma bordo kuye su level iznad svih, pa momak dade kratku golmanu Posusja i napravi crveni, psovali su nam mrtve ovde i da smo kupili igraca a ne utakmicu![]()
Firauni 1987
Dodjite nas tulum, bice i vjecni BORD Legend , zbogom
Žene sam sve prežalio, Auru Gold još nisam.
Sa oduzeta tri boda, utakmicom manje i najlosijom sezonom ikad.
Zvonicu i Domicu isticu ugovori na kraju sezone a kako trenutno stvari stoje nijednom se nece ponuditi produzenje. Imamo Bajrica i Mahmica na posudbama pa moguce da ce uskociti umjesto njih, ko zna, vidjet cemo na ljeto sta Klafuric kaze.
Ja bih lično volio da se dogovorimo i da Mahmić ostane kod nas. Danas je bio odličan i što je najvažnije - u potpunosti odgovara Boljeviću i Radovcu na toj strani koji su prekucali, ponajviše zahvaljujući njemu.MostarskiSin je napisao/la: ↑27 apr 2024, 23:44
Za nekoga ko preferira igranje od noge do noge, bez izbijanja i sto manje dugih lopti, Mahmic se bas i ne uklapa jer je poprilicno slab u igri nogom.
Ja bih ga licno ostavio za rotacije, za prvih 11 nije sigurno. Barem po onome sto pamtim dok je igrao kod nas, a vidim da je i kod vas tek danas prvi put poceo od 1. minute
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 7 gostiju.