Ne sporim ja razlog povlacenja, slazem se s tobom.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑27 apr 2024, 21:58Poenta je slijedeca. Ekipa je povucena donekle u afektu, a vise iz ocaja sto nista ne ide kako treba i sto debelo podbacujemo u svakom smislu. Niko u nasem klubu nema namjeru da se nesto ozbiljno bori protiv saveza niti je ikad imao, sto su svi ostali klubovi (i rijetki navijaci Sarajeva) odmah prepoznali. Stavise, niko u nasem klubu nema neki dugorocniji plan za sam klub. To ti je jedina istina i bila je od prvog dana. Kad tad cemo se mi kolektivno morati suociti sa istinama od kojih bjezimo. Do tad, lako je prebacivati krivicu na druge i njima fakturisati, uz ono sto objektivno jeste, i stvari koje su iskljucivo do nas.Conscious je napisao/la: ↑27 apr 2024, 21:55A kako objasnjavas ovu kaznu za klevetu, msm da je prvi put izrecena?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑27 apr 2024, 21:35
Evo sad cu otvoreno da kazem, bez rukavica: nema nikakvog rata izmedju naseg kluba i saveza, niti ga je ikad bilo. Jedini rat izmedju Sarajeva i saveza desava se u glavama izmanipulisanih navijaca. Je li ovo pametnom dovoljno?
Samo, ova kazna, za vrjedjanje i klevetu, pokazuje da savez ipak ima neke druge arsine za kaznjavanje nas.
Npr. Zeljo dobija opomene za baklje, Zrinjski za upad navijaca dobija gostujucu zabranu, a mi kazne za klevetu