Degenerik nece nikad prestati, zato mu ja **** najmilije svakom prilikom!!!zlo87 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 15:36Nisu bili na jugu. To ti ja garantujem, a evo javit cu ti se i u pp objasnit, cisto da prestane sa ovim i cisto da znas pravu istinu.stojko je napisao/la: ↑24 apr 2024, 14:43Cetalji bili na jugu na derbiju. Niko se nije pobunio protiv toga nego su ih bratski docekali. U tome je problem. A to sto razni navijaci dolaze ili odlaze na neke utakmice to nema veze. Bio sam i ja na Marakani pa sta.zlo87 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 12:56
90% ljudi na tribinama ne zanimaju stvari koje se desavaju unutar i oko grupe, najbolji pokazatelj ti je bojkot na Kosevu. Daleko da nekoga branim od greske koja je jasna svima, ali ne mozes gledati to na nacin na koji ti gledas. Sve grupe su svakako bile na istoku, nije nijedna na jugu. Treba biti realan. Realnost nije omalovazavanje drugih i stvaranje mitova, te pisanja gadosti o batku i cetnicima na Grbavici, gdje je ubijeno dosta gradjana Sarajeva, navijaca Sarajeva, gsje ih dosta i dan danas zivi na istoj. Svi ti momci sa videa koji navijaju za klub sa druge strane Miljacke bi bili vjerovatno u rovu kao pripadnici Armije RBiH da se ne daj Boze sutra nesto desi.
PL prepucavanja
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Sta kome imas objasnjavati.. BBB su bili i prije par godina i sad zbog starijih poznanstava, ali sta ovaj papak zna.zlo87 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 15:36Nisu bili na jugu. To ti ja garantujem, a evo javit cu ti se i u pp objasnit, cisto da prestane sa ovim i cisto da znas pravu istinu.stojko je napisao/la: ↑24 apr 2024, 14:43Cetalji bili na jugu na derbiju. Niko se nije pobunio protiv toga nego su ih bratski docekali. U tome je problem. A to sto razni navijaci dolaze ili odlaze na neke utakmice to nema veze. Bio sam i ja na Marakani pa sta.zlo87 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 12:56
90% ljudi na tribinama ne zanimaju stvari koje se desavaju unutar i oko grupe, najbolji pokazatelj ti je bojkot na Kosevu. Daleko da nekoga branim od greske koja je jasna svima, ali ne mozes gledati to na nacin na koji ti gledas. Sve grupe su svakako bile na istoku, nije nijedna na jugu. Treba biti realan. Realnost nije omalovazavanje drugih i stvaranje mitova, te pisanja gadosti o batku i cetnicima na Grbavici, gdje je ubijeno dosta gradjana Sarajeva, navijaca Sarajeva, gsje ih dosta i dan danas zivi na istoj. Svi ti momci sa videa koji navijaju za klub sa druge strane Miljacke bi bili vjerovatno u rovu kao pripadnici Armije RBiH da se ne daj Boze sutra nesto desi.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
A vidiš da je ovo dijete neko, degenerik čuo priče iz komentara pa sad odjednom on sve zna. Iz nekoliko priča o akcijama i o ovim nebulozama o tome da je neko na jug doveden govori o njegovoj neinformiranosti o navijačkim dešavanjima na njegovoj tribina a kamoli našoj. Tako da treba zayebat ovog kretena kojem je smisao svega napisat četnik, zemunac...Pokemon kitarski bez 2 grama mozga koji visi po forumu i glumi navijača i hrani mu ego što mu se nayebemo mame svi. Tako da zayebite rasprave sa stojkom dvanaestogodišnjakomPablo11 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 17:27Sta kome imas objasnjavati.. BBB su bili i prije par godina i sad zbog starijih poznanstava, ali sta ovaj papak zna.
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
-
- Kontakt:
Nije nikakvo dijete, varate se. To je jedan mator lik koji je guzove izmakao u Ameriku i ovdje na forumu lozi seljacice iz raznih dijelova BiH (koji i za njegov klub navijaju samo preko interneta, a Kosevo vide svake prestupne) da najgnunsije vrijedjaju i otvaraju ratne rane svim Sarajlijama. Bolesnik.
-
- Kontakt:
Još jednom kažem ne ulazim u raspravu s ovakvim mongoloidom i ne treba mu bilo ko dati gram pažnje. Samo ću ti se još jednom sjetit najmilijih za kraj. A kad budeš došao iz te Amerike oragnizuj kakvu akciju huliganu jer vidimo da si pravo opasan kako pokazuješ na tastaturistojko je napisao/la: ↑24 apr 2024, 17:48A zasto imate fetis na bojse? Blue bojsi, taurunum bojsi, alkohol bojsi… Imas li ti barbiku? Jesu li ti roditelji kupovali hello kitty majice kad si bio mali?Gargamel22 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 17:40A vidiš da je ovo dijete neko, degenerik čuo priče iz komentara pa sad odjednom on sve zna. Iz nekoliko priča o akcijama i o ovim nebulozama o tome da je neko na jug doveden govori o njegovoj neinformiranosti o navijačkim dešavanjima na njegovoj tribina a kamoli našoj. Tako da treba zayebat ovog kretena kojem je smisao svega napisat četnik, zemunac...Pokemon kitarski bez 2 grama mozga koji visi po forumu i glumi navijača i hrani mu ego što mu se nayebemo mame svi. Tako da zayebite rasprave sa stojkom dvanaestogodišnjakom
Jazavac
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
-
- Kontakt:
Stojkoooo **** ti najmilije !!!
Tobe, sve ih prebij
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- MocMahale444
Jesmo se dogovorili za par-voj-for?
Evo nek kuhar bude neki tuzlak, sta ces nisi nista kasikom okusio dugo.
Jel mogu ja psiholog biti Tobeti?
Jel mogu ja psiholog biti Tobeti?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MocMahale444
Nisko nisko gospodine psiholog, tebi to çuçi, kao da si çafir I pitar si, ono pravi psiholog.stojko je napisao/la: ↑26 apr 2024, 18:29Ja cu biti vodja i psiholog a ti tenkistaMocMahale444 je napisao/la: ↑26 apr 2024, 17:50Jesmo se dogovorili za par-voj-for?
Jel mogu ja psiholog biti Tobeti?![]()
![]()
al eto mozda neko od raje uleti na tu poziciju tenkiste.
Daj ba tamo logistiku preko veze sredi da mogu razvezati šverc komerc. Jel moze Slobodanki sta na veresiju? Znam da tugujes.
Nek pošteni ginu znas kako to inace ide.
Evo ti jedna izvorna Stojko. 500 puta po 365 dana.
Mene zadužite za trofeje.stojko je napisao/la: ↑26 apr 2024, 18:29Ja cu biti vodja i psiholog a ti tenkistaMocMahale444 je napisao/la: ↑26 apr 2024, 17:50Jesmo se dogovorili za par-voj-for?
Jel mogu ja psiholog biti Tobeti?![]()
![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma momak bre beži od vlastitih korena, ali od toga se ne može da pobegne.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- MocMahale444
Jok vala moje prezime nije na ić.
Tobe a ti ako budes psiholog zavrsit ces u hagu cc.
Evo tuzlak nek bude kuhar da sta kasikom okusis.
Ja sam kontra ba za unistavanje protivoklopnog vozila.
Tobe a ti ako budes psiholog zavrsit ces u hagu cc.
Evo tuzlak nek bude kuhar da sta kasikom okusis.
Ja sam kontra ba za unistavanje protivoklopnog vozila.
-
- Kontakt:
Ništa gore od radne nedjelje, ali brzo će smjena proći i onda pravac Koševo da dočekamo našu "Mostarsku" braću.... ali ono, baš dočekamo i žestoko odgovorimo na prozivke (na naš račun) sa njihove zadnje tekme... glume neko prijateljstvo i odjednom parole na račun Hordi Zla. Nevjerojatno da na naš račun, račun slavnih Hordi dižu parole " Ljudi što bježe sa autoputa". Znam da su upravu i da smo ispali pickice, ali prijatelji se tako ne ponašaju.
Manijaci, manijaci...bolje da ste ih " obrisali o zavjesu ", da ne kažem izdrkali u šolju nego vodali za rukice i pravili grupu od njih.
@stojko, sve dok mi na sjeveru iznosimo standarda, zastave, itd. na kojima su naslovi ili stihovi pjesama srpsko-četničkih grupa nemamo pravo nikome ništa govoriti. Ustvari kad bolje razmislim, ofiramo se...

Manijaci, manijaci...bolje da ste ih " obrisali o zavjesu ", da ne kažem izdrkali u šolju nego vodali za rukice i pravili grupu od njih.
@stojko, sve dok mi na sjeveru iznosimo standarda, zastave, itd. na kojima su naslovi ili stihovi pjesama srpsko-četničkih grupa nemamo pravo nikome ništa govoriti. Ustvari kad bolje razmislim, ofiramo se...

Gdje si Ramo isačeBetonskiMozgovi je napisao/la: ↑21 apr 2024, 21:37Ti druže baš izgleda tražiš ti neko dođe u dnevni boravak i popriča s tobom.
-
- Kontakt:
@ stojko brate ti brate stvarno namjerno pises gluposti, za iste drugove iz istog grada, najstrasnije , kakve su to furke ne kontam?
Zezati se uredu najvijacki i nista vise od toga, ali ne znam vjerovatno si balavac, i ovo nije nikome zanimljivo.

Zezati se uredu najvijacki i nista vise od toga, ali ne znam vjerovatno si balavac, i ovo nije nikome zanimljivo.

04.10.2009 !
Frajer je psihički bolesnik, a moguće i neko ko namjerno (sa zadatkom) piše gadosti da bi i drugu stranu natjerao na tako nešto.scudetto89 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 10:30@ stojko brate ti brate stvarno namjerno pises gluposti, za iste drugove iz istog grada, najstrasnije , kakve su to furke ne kontam?![]()
Zezati se uredu najvijacki i nista vise od toga, ali ne znam vjerovatno si balavac, i ovo nije nikome zanimljivo.![]()
Najveću odgovornost snosi onaj koji dopušta ove gadosti, dakle administracija.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
CentralTMustvariHZ87 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 07:08Ništa gore od radne nedjelje, ali brzo će smjena proći i onda pravac Koševo da dočekamo našu "Mostarsku" braću.... ali ono, baš dočekamo i žestoko odgovorimo na prozivke (na naš račun) sa njihove zadnje tekme... glume neko prijateljstvo i odjednom parole na račun Hordi Zla. Nevjerojatno da na naš račun, račun slavnih Hordi dižu parole " Ljudi što bježe sa autoputa". Znam da su upravu i da smo ispali pickice, ali prijatelji se tako ne ponašaju.
![]()
Red army nisu isprozivali Horde Zla, nego se ta parola odnosila na ugašene ultrase..
-
- Kontakt:
Ti si momak zalutao ovdjeCentralTMustvariHZ87 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 07:08Nevjerojatno da na naš račun, račun slavnih Hordi dižu parole " Ljudi što bježe sa autoputa". Znam da su upravu i da smo ispali pickice, ali prijatelji se tako ne ponašaju.

-
- Kontakt:
Daj zar nisi upratio kako trola ovaj lik.Anes1946 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 11:29CentralTMustvariHZ87 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 07:08Ništa gore od radne nedjelje, ali brzo će smjena proći i onda pravac Koševo da dočekamo našu "Mostarsku" braću.... ali ono, baš dočekamo i žestoko odgovorimo na prozivke (na naš račun) sa njihove zadnje tekme... glume neko prijateljstvo i odjednom parole na račun Hordi Zla. Nevjerojatno da na naš račun, račun slavnih Hordi dižu parole " Ljudi što bježe sa autoputa". Znam da su upravu i da smo ispali pickice, ali prijatelji se tako ne ponašaju.
![]()
Red army nisu isprozivali Horde Zla, nego se ta parola odnosila na ugašene ultrase..
Predstavlja se kao navijač Sarajeva a ismijava HZ u svakom postu.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Beli98, delko, greenwood, mnon46, nedimmmm1337, Sarun i 31 gost.