Nečasni radnji,quota bi bila na keca-1.30.Ovako pošteno
Pa ko koga!?
Jedino ako Vicina Krajisko -Rcegovacka veza i linija
Ne proradi?!?

kako iz 1 u 2 ako je prvo pol bilo 1 1.Pitarsam je napisao/la: ↑28 apr 2024, 11:56
Eee Igmana,Igmane,nadam se da nije prekasno.
Kad ste uvidjeli da vaša pudlica koju nesebično gurate i
pomazete,radi o glavi,kad im jučer njihov vojnik prepusti ofirno
Bodove(iz keca u dvicu),i Igmanu došlo u glavu!
P.S. Zanimljivo je da se tek iz treceg pokusaja kladionicarska
mafija iz Medjugorja oparila na Zeljkanu!!!(iz1 u 2)
Prvo Sloga promasi penal,pa onda Zeljkan promasi penal
protiv Posusja.Treci put se nista nije prepustilo slucaju!!
Ne dobija pametan,nego uporan![]()
Evo ozbilino, mene jaran pitar jutros ubjedjuje da je dogovorena tekma, da necete zapinjati puno i da je kec.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 apr 2024, 12:04A na pitare govorili nesto
Ista seoska skvadra![]()
I mi smo oslabljeni.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑28 apr 2024, 12:08Evo ozbilino, mene jaran pitar jutros ubjedjuje da je dogovorena tekma, da necete zapinjati puno i da je kec.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 apr 2024, 12:04A na pitare govorili nesto
Ista seoska skvadra![]()
Vjerovatno opet one njihove paranoje i ludilo, ali da znas da postoji prica i to od njih je krenula.
Ja licno ne vjerujem u to sekunde. Oslabljeni jeste, ali nema sanse da bude pustanja.
Po čemu najuspješniji?Herson je napisao/la: ↑28 apr 2024, 12:05U prve dvije decenije nakon završetka Drugog svjetskog rata Sarajevo i Velež bili su dva najstabilnija prvoligaša sa ovih prostora. Redovno su ova dva tima odmjeravala snage kako u prvoligaškim, tako i u utakmicama Kupa, pa i ne čudi što su ih ondašnji mediji ubrzo proglasili "vječnim rivalima", a sve njihove međusobne utakmice nazivali slikovito "Derbijem Bosne i Hercegovine". S jedne strane Velež, simbol i ponos Hercegovine, a s druge strane Sarajevo, kao najuspješniji klub iz Bosne.
Sretan Derbi Bosne i Hercegovine svima koji slave.![]()
Idi vise spavaj odmori, nije za tebe botovanje po zadatku. Ofiras i Mirvica i klubPitarsam je napisao/la: ↑28 apr 2024, 11:56
Sarajevo je u formi zadnjih 5 utakmica dali 12 golova od toga Zrinjskom 3 pod BB. Mi ju padu jedva dobili Zvijezdu i Slogu kuci tako da je sizofreni bolesni spin 70% na njihovoj strani. Da ce se Velez skloniti nekome nema sanseupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑28 apr 2024, 12:08Evo ozbilino, mene jaran pitar jutros ubjedjuje da je dogovorena tekma, da necete zapinjati puno i da je kec.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 apr 2024, 12:04A na pitare govorili nesto
Ista seoska skvadra![]()
Vjerovatno opet one njihove paranoje i ludilo, ali da znas da postoji prica i to od njih je krenula.
Ma to su klasicne pitarske teorije urote, znas i sam da su pobudalili. Kad su mislili da su prodali nama derbi, sto ne bi mislili da vi njima pustate. Ja znam da im nemate sta pustati, ne bi me cudilo da ih takvi desetkovani dobijete. Bolji ste i bolje igrate od pocetka, ne igraju pare i budzet.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 apr 2024, 12:12Sarajevo je u formi zadnjih 5 utakmica dali 12 golova od toga Zrinjskom 3 pod BB. Mi ju padu jedva dobili Zvijezdu i Slogu kuci tako da je sizofreni bolesni spin 70% na njihovoj strani. Da ce se Velez skloniti nekome nema sanseupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑28 apr 2024, 12:08Evo ozbilino, mene jaran pitar jutros ubjedjuje da je dogovorena tekma, da necete zapinjati puno i da je kec.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 apr 2024, 12:04A na pitare govorili nesto
Ista seoska skvadra![]()
kec je zato sto je domacin prvi poveoKamaga11 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 12:07kako iz 1 u 2 ako je prvo pol bilo 1 1.Pitarsam je napisao/la: ↑28 apr 2024, 11:56
A koga ti ofiras?!KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 apr 2024, 12:12Idi vise spavaj odmori, nije za tebe botovanje po zadatku. Ofiras i Mirvica i klubPitarsam je napisao/la: ↑28 apr 2024, 11:56
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Giuseppe1 i 21 gost.