Ispadaju igman i etno selo.

Mešetari željkan i ssh opstaju.

Ne znam sto bi tebe trebalo interesovati ko ispada kada tvoj klub nije u premier ligi.
Je li to najbolje sto mozes smisliti?
Pa ako ne uđemo u PL, ne dao Bog
Cisto sumnjam da vam moze Stupcanica pomrsiti racune ipak bi i vi mogli mesetariti do kraja. Ovaj kontekst ped.eracije ne bih volio razumiti.
Pametno razmišljaš, ali to će Sisoje odraditi, znaš i sam kako. Ispada Konjic...KimJongEsmer je napisao/la: ↑28 apr 2024, 20:21Uz etno selo volio bi da ispadne i Sisojev Simin han
Da budaloSky9 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 20:35Pametno razmišljaš, ali to će Sisoje odraditi, znaš i sam kako. Ispada Konjic...KimJongEsmer je napisao/la: ↑28 apr 2024, 20:21Uz etno selo volio bi da ispadne i Sisojev Simin han
e moj balja,TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑28 apr 2024, 21:19Da budaloSky9 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 20:35Pametno razmišljaš, ali to će Sisoje odraditi, znaš i sam kako. Ispada Konjic...KimJongEsmer je napisao/la: ↑28 apr 2024, 20:21Uz etno selo volio bi da ispadne i Sisojev Simin han![]()
Ispada Tuzla a ulazi Sloboda sa svježim kapitalom od Azmira.
Kakav Azmir i svježi kapital. I neka ga van Slobode, je.bo budalu.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, HeavyBassBlues, juka55, LavoviGabela i 30 gostiju.