mostar_mo je napisao/la: ↑28 apr 2024, 19:14Bodovi nisu vazni. Vazna je ljubav.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 apr 2024, 19:11mostar_mo je napisao/la: ↑28 apr 2024, 19:04Obzirom na danasnje penale Borcu i Zrinjskom kako cujem izmisljene jee nisam gledao , sa spoznajom da je ovo kriminalna liga u kojoj se sve zivo dogovara i namjesta veceras ocekujem nas poraz od vjerovatno gola razlike uz prijateljsku atmosferu na terenu i tribinama.
Sarajevo pobjeglo dovoljno Posusju i svi sretni i zadovoljni.
Daj ba, ne mislis valjda i ti da je nesto dogovorenoNemojte ljudi da sebi dopustate takva razmisljanja, sta vam je.
Nama ne treba, vama treba ..dok drugi sve namjestaju logicno je da se i mi dogovorimo.
Mogu se ja pravit mahnit al nema logike.
Vidit cemo veceras.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: Antikloc, dana/u 28 apr 2024, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma nema nista od toga, pusti sta raja prica. Po forumasima i ovisnicima o kladionici svaka utakmica na svijetu je namjestena.mostar_mo je napisao/la: ↑28 apr 2024, 19:14NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 apr 2024, 19:11Daj ba, ne mislis valjda i ti da je nesto dogovorenomostar_mo je napisao/la: ↑28 apr 2024, 19:04Obzirom na danasnje penale Borcu i Zrinjskom kako cujem izmisljene jee nisam gledao , sa spoznajom da je ovo kriminalna liga u kojoj se sve zivo dogovara i namjesta veceras ocekujem nas poraz od vjerovatno gola razlike uz prijateljsku atmosferu na terenu i tribinama.
Sarajevo pobjeglo dovoljno Posusju i svi sretni i zadovoljni.Nemojte ljudi da sebi dopustate takva razmisljanja, sta vam je.
Nama ne treba, vama treba ..dok drugi sve namjestaju logicno je da se i mi dogovorimo.
Vidit cemo veceras.
TurkishAirlines je napisao/la: ↑28 apr 2024, 17:11Al vas drma kriza identiteta.obagol je napisao/la: ↑28 apr 2024, 16:15Mislis u sezoni u kojoj ste ulozili najveci novac u historiji lige i vaseg kluba?TurkishAirlines je napisao/la: ↑27 apr 2024, 23:40
Sa oduzeta tri boda, utakmicom manje i najlosijom sezonom ikad.
Super uspjeh za vas, na samo -9 ste![]()
![]()
![]()
![]()
Bosanski Dinamo, pokusaj 39![]()
Prvo, ove sezone nam niste nikakvi konkurenti.
Dodje ti i kazes da ste samo -9 iza nas. I sad nesta spominjes bosanski Dinamo![]()
Pa vise smo vam mi konkurenti ove sezone nego sto ste vi Borcu i Zrinjskom za vrh tabele.
Al bez zajebancije, treba znati uloziti 15 miliona u ekipu i za prvim mjestom zaostajati 27 bodova. Pri tom, mjestu koje ispada u drugu ligu bjezite 15 bodova. Kosevski tigar od papira

- MocMahale444

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Debry Bosne i Hercegovine
Nadam se dobroj tekmi fer sudjenju i nek bolji pobjedi.Malo je Sarajevo u boljem polozaju jer nam fali pa bitnih igraca ali nema veze idemo igrati i nema predaje.
Zamolio bih samo Pitare da ostave kukove ovaj put kuci
i da igraju lopte samo nogama .
IDEMOOOOO RODJENIIII

Nadam se dobroj tekmi fer sudjenju i nek bolji pobjedi.Malo je Sarajevo u boljem polozaju jer nam fali pa bitnih igraca ali nema veze idemo igrati i nema predaje.

Zamolio bih samo Pitare da ostave kukove ovaj put kuci

IDEMOOOOO RODJENIIII
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- LamineDiarra
- Kontakt:
na tribinama hordaši vs hurdaši. gorit će !mostar_mo je napisao/la: ↑28 apr 2024, 19:04Obzirom na danasnje penale Borcu i Zrinjskom kako cujem izmisljene jee nisam gledao , sa spoznajom da je ovo kriminalna liga u kojoj se sve zivo dogovara i namjesta veceras ocekujem nas poraz od vjerovatno gola razlike uz prijateljsku atmosferu na terenu i tribinama.
daj mi majko šibicu i malo benzina, da zapalim pijacu..
- svrakino1921
- Kontakt:
Sad sam cuo u pekari koju drži brat Taranish kod trolejbujske stanice u Svrakinom- kec na Koševu - dogovoreno
-
- Kontakt:
Ma nek ste vi dogovorili, samo nemoj da nam pitari izigravaju moralne vertikale i Mirvaha prodaju kao borca za za pravdu, pravicnost, posteno sudjenje i fudbal kao takavmostar_mo je napisao/la: ↑28 apr 2024, 19:14NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 apr 2024, 19:11Daj ba, ne mislis valjda i ti da je nesto dogovorenomostar_mo je napisao/la: ↑28 apr 2024, 19:04Obzirom na danasnje penale Borcu i Zrinjskom kako cujem izmisljene jee nisam gledao , sa spoznajom da je ovo kriminalna liga u kojoj se sve zivo dogovara i namjesta veceras ocekujem nas poraz od vjerovatno gola razlike uz prijateljsku atmosferu na terenu i tribinama.
Sarajevo pobjeglo dovoljno Posusju i svi sretni i zadovoljni.Nemojte ljudi da sebi dopustate takva razmisljanja, sta vam je.
Vidit cemo veceras.

Sve je ono znalo, kad je Zeljo satro zavrsavao ovo ili ono, pod lupom svaka sudijska odluka, a usute se kad navijaci protivnickog kluba kazu da su zavrsili tekmu.

- TurkishAirlines
Pa mi smo ulozili milione al amo nekako tj valjda cemi bekako evropu i igrati.obagol je napisao/la: ↑28 apr 2024, 19:20TurkishAirlines je napisao/la: ↑28 apr 2024, 17:11Al vas drma kriza identiteta.
Dodje ti i kazes da ste samo -9 iza nas. I sad nesta spominjes bosanski Dinamo![]()
Pa vise smo vam mi konkurenti ove sezone nego sto ste vi Borcu i Zrinjskom za vrh tabele.
Al bez zajebancije, treba znati uloziti 15 miliona u ekipu i za prvim mjestom zaostajati 27 bodova. Pri tom, mjestu koje ispada u drugu ligu bjezite 15 bodova. Kosevski tigar od papira![]()
Al vi ste ulozili milione i obraz(koji i nije bio nesto cist do sada) da bi ostali u ligi

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- svrakino1921
- Kontakt:
PijaĆari su najneinteligentniji kolektiv ovdje, to je bar jasno.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Petrović pomalo i razočaran: "Mi idemo dalje gospodski, a neke stvari su mi se smučile"

-
- Kontakt:
Hahahahahahhaha e cuj nisam išao na špansko zadnjih dana koga da se bojim?? zapadna strana Mostara nema vise navijacku skupinu a ne znam kako ti tako u njemackoj ili si u Irskoj vazda na tom internetu zar vam daju mob dok cistite švabama guzov* ili IrcimaTruba1905burazeru je napisao/la: ↑28 apr 2024, 17:42Jesi ti onaj “MOSTARAC” sto nije zadnjih dana išao na Španski ? A UJA futalju u Podveležje …
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
U njega je mati znala da se on drogira...Hansestadt je napisao/la: ↑28 apr 2024, 19:46Petrović pomalo i razočaran: "Mi idemo dalje gospodski, a neke stvari su mi se smučile"
![]()
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Veceras igra najtrofejniji i najveci klub u drzavi. Naprijed Rajvo!
-
- Kontakt:
Da mu nije onaj youtuber i vojvoda Miroljub Petrovic neki rodjakAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑28 apr 2024, 19:52U njega je mati znala da se on drogira...Hansestadt je napisao/la: ↑28 apr 2024, 19:46Petrović pomalo i razočaran: "Mi idemo dalje gospodski, a neke stvari su mi se smučile"
![]()

Au kako kriteriji padaju iz kola u kolo. Na pocetku sezone se ulagalo da se sa Fiorentinom potuce za ulazak u grupe Europske lige, sad se ulaze da bi se plasiralo uopste u euro takmicenja (mozda)TurkishAirlines je napisao/la: ↑28 apr 2024, 19:32Pa mi smo ulozili milione al amo nekako tj valjda cemi bekako evropu i igrati.obagol je napisao/la: ↑28 apr 2024, 19:20TurkishAirlines je napisao/la: ↑28 apr 2024, 17:11
Al vas drma kriza identiteta.
Al bez zajebancije, treba znati uloziti 15 miliona u ekipu i za prvim mjestom zaostajati 27 bodova. Pri tom, mjestu koje ispada u drugu ligu bjezite 15 bodova. Kosevski tigar od papira![]()
Al vi ste ulozili milione i obraz(koji i nije bio nesto cist do sada) da bi ostali u ligi![]()

Zapalio bi ti vrlo rado,ali treba muda za to...LamineDiarra je napisao/la: ↑28 apr 2024, 19:26na tribinama hordaši vs hurdaši. gorit će !mostar_mo je napisao/la: ↑28 apr 2024, 19:04Obzirom na danasnje penale Borcu i Zrinjskom kako cujem izmisljene jee nisam gledao , sa spoznajom da je ovo kriminalna liga u kojoj se sve zivo dogovara i namjesta veceras ocekujem nas poraz od vjerovatno gola razlike uz prijateljsku atmosferu na terenu i tribinama.
daj mi majko šibicu i malo benzina, da zapalim pijacu..
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
To je ta uzepeovska loza 100%Hansestadt je napisao/la: ↑28 apr 2024, 19:57Da mu nije onaj youtuber i vojvoda Miroljub Petrovic neki rodjakAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑28 apr 2024, 19:52U njega je mati znala da se on drogira...Hansestadt je napisao/la: ↑28 apr 2024, 19:46Petrović pomalo i razočaran: "Mi idemo dalje gospodski, a neke stvari su mi se smučile"
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 17 gostiju.