Ni ja nisam znao da si ti Talijanrobovi88 je napisao/la: pa vidim govoriš " Nema mnogo reprezentacija sa losijim napadom od nase u top50 "
a ja nisam znao da si ti Srbinjbg ja mislio govoris za Italiju

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ni ja nisam znao da si ti Talijanrobovi88 je napisao/la: pa vidim govoriš " Nema mnogo reprezentacija sa losijim napadom od nase u top50 "
Pa ovo je tema Reprezentacija Italije i većina nas ovdje je iz Bosne i navijaju za Bosnu srcem, a ima i onih koji navijaju za neki Italijanski klub pa žele dobro tom Italijanskom fudbalu pa je podržavaju kao ja ...legenda reala je napisao/la:Ni ja nisam znao da si ti Talijanrobovi88 je napisao/la: pa vidim govoriš " Nema mnogo reprezentacija sa losijim napadom od nase u top50 "
![]()
daj link Boga ti oni moji ne radePuma je napisao/la:stativa Pazzinija, s.j.ebase se svi na stadionu
http://veetlesports.****/2011/0 ... -1_15.htmlrobovi88 je napisao/la:daj link Boga ti oni moji ne radePuma je napisao/la:stativa Pazzinija, s.j.ebase se svi na stadionu
robovi88 je napisao/la:daj link Boga ti oni moji ne radePuma je napisao/la:stativa Pazzinija, s.j.ebase se svi na stadionu
meni veetle nikad ne stopamene taj vettle..konkretno taj link zajebava nesto..nezz sta je..stopna pomalo...
a nemami na sopcastu link...ima jedan al nevalja...odo trazit kakav HD![]()
hocel mi citavo vrijeme ovi smiley-i sa strane dosadjivatilegenda reala je napisao/la:Ma ovaj moj ti je direktno sa Rai Una ,ja znam da ti voliš talijanski
Pa pritisni fulscrenPuma je napisao/la:hocel mi citavo vrijeme ovi smiley-i sa strane dosadjivatilegenda reala je napisao/la:Ma ovaj moj ti je direktno sa Rai Una ,ja znam da ti voliš talijanski![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.