Premijer liga BiH - aktuelno
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
opet ovi ugašeni izlaze ko komarci na Neretvi...
zar i ti sine Ivane!?
-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
Djeca ti se smiju , LMR osobo , ratoborno nabojeni , da živiš u Mostaru znao bi da taj natpis stoji preko 15.godina , a koliko znam Mostra nema strane niti će ih ikad imati ! Drž se ti svoje vukojebine i miran budiMostarac12345 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 19:46Hahahahahahhaha e cuj nisam išao na špansko zadnjih dana koga da se bojim?? zapadna strana Mostara nema vise navijacku skupinu a ne znam kako ti tako u njemackoj ili si u Irskoj vazda na tom internetu zar vam daju mob dok cistite švabama guzov* ili IrcimaTruba1905burazeru je napisao/la: ↑28 apr 2024, 17:42Jesi ti onaj “MOSTARAC” sto nije zadnjih dana išao na Španski ? A UJA futalju u Podveležje …
Edit :

Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
- Antipolitika3
- Kontakt:
Truba1905burazeru je napisao/la: ↑28 apr 2024, 20:26Djeca ti se smiju , LMR osobo , ratoborno nabojeni , da živiš u Mostaru znao bi da taj natpis stoji preko 15.godina , a koliko znam Mostra nema strane niti će ih ikad imati ! Drž se ti svoje vukojebine i miran budiMostarac12345 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 19:46Hahahahahahhaha e cuj nisam išao na špansko zadnjih dana koga da se bojim?? zapadna strana Mostara nema vise navijacku skupinu a ne znam kako ti tako u njemackoj ili si u Irskoj vazda na tom internetu zar vam daju mob dok cistite švabama guzov* ili IrcimaTruba1905burazeru je napisao/la: ↑28 apr 2024, 17:42
Jesi ti onaj “MOSTARAC” sto nije zadnjih dana išao na Španski ? A UJA futalju u Podveležje …
Edit :
![]()
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Idemo Rođeni

nemojte tako to je nas mostarac, svaku utakmicu zrinjskog gledaAntipolitika3 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 20:35Truba1905burazeru je napisao/la: ↑28 apr 2024, 20:26Djeca ti se smiju , LMR osobo , ratoborno nabojeni , da živiš u Mostaru znao bi da taj natpis stoji preko 15.godina , a koliko znam Mostra nema strane niti će ih ikad imati ! Drž se ti svoje vukojebine i miran budiMostarac12345 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 19:46
Hahahahahahhaha e cuj nisam išao na špansko zadnjih dana koga da se bojim?? zapadna strana Mostara nema vise navijacku skupinu a ne znam kako ti tako u njemackoj ili si u Irskoj vazda na tom internetu zar vam daju mob dok cistite švabama guzov* ili Ircima
Edit :
![]()
![]()
Forza njaZri
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Velezu fali nekoliko igraca, to je zanimljivo, vidjecemo ponasanje ostatka ekipe. Jel prijateljska il je fakat tekma. Ono, derbi starih rivala 
Idemo Velež nema puštanja nek se sami izbore za Evropu!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
limvotehula
- Kontakt:
Ako je istina sto Mostarci i pojedini pitari pisu, bice ovo jedna revijalna utakmica.
Fino odmaraju Haskića danas. 
Edit: Pa gore od Borca. Ne mora u 40oj sekundi gol. Hahahaahahaj
Edit: Pa gore od Borca. Ne mora u 40oj sekundi gol. Hahahaahahaj
Duze mi treba da krenem pišati 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa Rodjeni nemojte toliko ocigledno
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
Mostarac12345
- Kontakt:
Antipolitika3 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 20:35Truba1905burazeru je napisao/la: ↑28 apr 2024, 20:26Djeca ti se smiju , LMR osobo , ratoborno nabojeni , da živiš u Mostaru znao bi da taj natpis stoji preko 15.godina , a koliko znam Mostra nema strane niti će ih ikad imati ! Drž se ti svoje vukojebine i miran budiMostarac12345 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 19:46
Hahahahahahhaha e cuj nisam išao na špansko zadnjih dana koga da se bojim?? zapadna strana Mostara nema vise navijacku skupinu a ne znam kako ti tako u njemackoj ili si u Irskoj vazda na tom internetu zar vam daju mob dok cistite švabama guzov* ili Ircima
Edit :
![]()
![]()
Hahahhahhahaha jesi li zaposlen ti druze ili nemas drugog posla pa citas te nekakve natpise po gradz
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
-
limvotehula
- Kontakt:
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Bojudaosinebu je napisao/la: ↑28 apr 2024, 12:03Citav grad zna da je veceras 1 na kosevu ne pravite se blesavi.
-
Mostarac12345
- Kontakt:
chiefsosa je napisao/la: ↑28 apr 2024, 20:38nemojte tako to je nas mostarac, svaku utakmicu zrinjskog gledaAntipolitika3 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 20:35Truba1905burazeru je napisao/la: ↑28 apr 2024, 20:26
Djeca ti se smiju , LMR osobo , ratoborno nabojeni , da živiš u Mostaru znao bi da taj natpis stoji preko 15.godina , a koliko znam Mostra nema strane niti će ih ikad imati ! Drž se ti svoje vukojebine i miran budi
Edit :
![]()
![]()
![]()
![]()
U cemu je problem ne smije se gledat nasa liga jel imas nesto protiv toga
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA
Korektna reakcija odbrane
izdali ste red armi
izdali ste red armi
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Haskic, prvi napadac ekipe, je dao 1 gol u proljetnom dijelu sezone a svaku je poceo od prve minute. Covjek ne zna je li posao ili dosao, totalno van forme odavno tako da ovo nije nimalo cudna odluka ako si gledao utakmice Veleza.
-
limvotehula
- Kontakt:
Zao mi je Mostaraca koji su doputovali da ovo gledaju. Ako nista iz postovanja prema tim ljudima nisu trebali ovo raditi. Bruka i sramota.
Jeste li barem Guliashvilija hajrovali iz ovoga ili mozda 3 boda iduce sezone, ili je cisto prijateljski poklon?
Jeste li barem Guliashvilija hajrovali iz ovoga ili mozda 3 boda iduce sezone, ili je cisto prijateljski poklon?
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Uvijek posteni Velez
Za Nja se sve zna 
Al.kad Zelji skinu titulu ( i neka su dobili ) i posalju je kolegama sa suprotne obale onda je prica mi se borimo do kraja, mi rivali, nema veze sto smo titulu dali Zrinjskom
Nase moralne vertikale iz Mostara i pitari, naravno
Balija je cudo, jer je licemjer 
Al.kad Zelji skinu titulu ( i neka su dobili ) i posalju je kolegama sa suprotne obale onda je prica mi se borimo do kraja, mi rivali, nema veze sto smo titulu dali Zrinjskom
Nase moralne vertikale iz Mostara i pitari, naravno
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, laszlo, Soli, Vanja8 i 23 gosta.