Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Svaka cast za HZ.
Ovaj bojkot zbog represije mogu ismijavat samo debili koji nikad nisu bili u kopu.
Ovaj bojkot zbog represije mogu ismijavat samo debili koji nikad nisu bili u kopu.
Volim tebe, više od sebe
E ako je ovo najveći derbi u državi - jadna nam država. 

Ne znam ja od kada si ti. Ne pune se ekipe kartonima u štimaljkama. Željo je Slogu natjerao da izgleda kao da je Glasinac sa Sokolca. Ovdje je egal meč. Ako štimaju očito to rade vrlo dobro.limvotehula je napisao/la: ↑28 apr 2024, 21:28Puste go i onda se normalno igra. S tim da Velez u napadu nema nikakvih ambicija, cak i ofirno vracaju lopte nazad kad ne treba. Nismo svi od jucerNije cudo sto ljudi napustaju stadion, prvo tortura od drotova i redara, onda da gledas stimaljku, pa vala napustio bi i ja.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Napokon policija počela da radi svoj posao. Svaka čast!
-
- Kontakt:
Vidi jazavca javlja se dok mu klub igra na domaćem terenu. E moj pokemonu jadni, da Bog da ti sidu dobio svakako voliš da ga primaš redovno stojankoostojko je napisao/la: ↑28 apr 2024, 21:28A vidi jesu se ravnogorci raspisali o namjestanju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovako se to radi![]()
![]()
![]()
Čim je primio ovaj novac, Ljubomir Nikolić otišao je do Vlatka Konjevoda, kome je saopćio da je novac primio, pa je tada Vlatko Konjevod prišao uzdužnoj liniji terena i dao znak igračima Ivici Osimu i Dragi Smajloviću, a što je trebalo da znači da ova dva igrača sabotiraju igru, odnosno, da svojim nezalaganjem omoguće da “Hajduk” dođe do pobjede, što su oni i učinili.
Od ovog su momenta ova dva igrača igrali izrazito slabo, što je bilo očigledno svim prisutnim na terenu, pa je ovakva njihova igra izazvala revolt kod nekih igrača “Željezničara”. Tako je u jednom momentu igrač “Željezničara” Matić fizički napao igrača Osima zbog njegovog očiglednog nezalaganja i sabotiranja same igre.
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Jel istina da ti drotovi prave gangbang na ženi/djevojci ?Meraak1921 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 21:31Bojkotaški Firauni 1987
Dodjite nas tulum, bice vjecni bord Legend, yebo tekmu jer je tm u koailiciji sa policijomKrive nas i za sudije, krive da kupujemo igrace koji nas pustaju da prolazimo pored njih, sad nas krive i za policiju
![]()
Ponos grada to smo mi ! a ne vi firauni
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Odličan potez HZ. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bolje kćerka qurva nego sin drot! Majku vam yebem kerovi raspali.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Nikada nisam podržavao nikakve tipove bojkota, ali Horde 

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Nista teze očima nema čitati osim kad štrumfovi pokusavaju na silu da nesto provlace... da bi opravdali lakrdije oko opstanka... tuga jbt
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Apsolutnodrzgemboadislic je napisao/la: ↑28 apr 2024, 21:35Napokon policija počela da radi svoj posao. Svaka čast!

FK Borac Banja Luka zvanično podržava terorizam.
Baš to.antisisoja1919 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 21:34Svaka cast za HZ.

12. igrač kluba iz Titove 38b
- Meraak1921
- Kontakt:
SedrenikHz je napisao/la: ↑28 apr 2024, 21:36Jel istina da ti drotovi prave gangbang na ženi/djevojci ?Meraak1921 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 21:31Bojkotaški Firauni 1987
Dodjite nas tulum, bice vjecni bord Legend, yebo tekmu jer je tm u koailiciji sa policijomKrive nas i za sudije, krive da kupujemo igrace koji nas pustaju da prolazimo pored njih, sad nas krive i za policiju
![]()
Ponos grada to smo mi ! a ne vi firauni
Istina je samo da ti ne ides na tekme, jer se bojis da ti ne sprchim nekog kuci, provalio si da ti je trpareee
-
- Kontakt:
Definitvno Istok na Koševu dokazuje iz kola u kolo da je najdebilnija tribina na dunjaluku. Kakvi su ovo maloumnici grob te yebo, najveća štetočina udbaškog projekta 

Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
Nikad ali baš nikad navijači nisu bili na stani policije, čak i kad se biju sa njihovim najljućim rivalom. Toliko o glupanima koji poznaju ovaj svijet.
🇵🇸
Ma ništa. Sve čisto, nisu vas uopće suci gurali. Borac i Vico izmislili surađivanje sa sudcima.

- Meraak1921
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Yebu kad ides u goste u 9/10 slučajeva...propustas dobar dio utakmice vecinom. Jos i kuci sad nasli nad odredjenjm provodit silu....
Ne mogu obezbijedit derbi do 10000 ljudi
Ne mogu obezbijedit derbi do 10000 ljudi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa to mogu samo ovi taurunum boysi sa kokardama na tikvama.
12. igrač kluba iz Titove 38b
Trenutno korisnika/ca: MOCTAP1981 i 2 gosta.