FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

19TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 19TM87 » 25 mar 2011, 22:01

eto mamic kao sto se i ocekivalo zapikiro viscu milion ipo eura i moze ici :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 25 mar 2011, 22:06

FIFA/UEFA je napisao/la:kako svraka ubi onog njihovog :lol: :lol:

poslo ga na cevape u brazil

Ispravka ako se neces ljutit "poslao ga na cevape na Bascarsiju" hahhhaahh

Nego eto gdje su sad oni "negativci" (raja bez uvrede) sto govorise "razbit ce se nas" Dinamo hahahhha

A onda Zeljiin stadion gledam..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 25 mar 2011, 22:07

Zao mi sto nisam prisistvovao toj tekmi, jbg. Al lijepo cuti da je Zeljo dobro odigrao i da je sve proslo u najboljem redu, pa aBd da nastavimo tako u narednim utakmicama. Cim se vrijeme proljepotalo i Zeljo proigro :D
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 25 mar 2011, 22:08

hahaha kad smo kod tih cevapa vec i radovanovic je nekoliko puta pocastio goste hahaha

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 25 mar 2011, 22:08

Ovako se igra kad se treba prodat',a protiv Sirokog i Slobode je demonstrirana igra kad se jedva ceka kraj utakmice.Odavno Zeljo nije odigrao ovakvu utakmicu.Puno trke,tacnih pasova,borbenosti i na kraju sasvim solidan razultat.Ovakva atmosfera samo moze biti u Sarajevu kad igraju dva kluba sa bivsih prostora.Bez ijednog manjeg incidenta i ekscesa cak se i aplaudiralo protivniku.

Ako ne uzmemo kup ova sezona je za mene neuspjesna ;) titulu smo izgubili,ali kup jeednostavno moramo uzeti da obiljezimo skoro jedan vijek prkosa i ponosa.
Svi igraci su bili veoma dobri.Jedino su odskakali fantasticni Visca i slabi Colic koji nije za Zelje.Ni Beslija nije puno bolje odigrao od Elvira Colica.Culum dosta dobar kao i Svraka.Zeba se puno vise nudio i trcao nego inace ;)

Dinamo odlicna ekipa.Tonel i Tomecak po meni najbolji.Nas Sehic je bolji od Kelave.Igrac sto nam je dao drugi gol veoma dobar.Protiv ovakvog tima se mora drzati tempo cijelu utakmicu sto smo mi i imali.Nekoliko puta smo zaspali i DInamo odmah zabije dva eurogola.Ali sve u svemu i vise nego korektna utakmica.
AMAR OSIM!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 25 mar 2011, 22:14

Moze li clip navijanja sa danasnje utakmice na PM ? Ili Izvjestaj sa utakmice, bilo sta . . . Hvala unaprijed. . . Nadam se da nece biti obrisan post. . . Dakle linkovi samo na pm, ako ih ima naravno. . .

sancho_panza
Kontakt:

Post Postao/la sancho_panza » 25 mar 2011, 22:15

juveboy je napisao/la:Moze li clip navijanja sa danasnje utakmice na PM ? Ili Izvjestaj sa utakmice, bilo sta . . . Hvala unaprijed. . . Nadam se da nece biti obrisan post. . . Dakle linkovi samo na pm, ako ih ima naravno. . .
Ma bit ce postavljeno,polahko,ohani :lol:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 mar 2011, 22:15

sad me ne moze niko ubjediti da utakmice protiv slobode i sirokog nisu namjestene, pa mi zabijemo 2 gola jednom dinamu koji igra u europa ligi, a kao ne mozemo sirokom i slobodi

juveboy ne moze odma ba, tek gotova utakmica ti bi navijanje da gledas :mrgreen:
sacekaj par dana ;)
Za zivot cijeli!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 25 mar 2011, 22:16

Hvala braco, hehe, sta mogu daleko sam od Sarajeva a volio bih pogledati kako je to danas izgledalo :D

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 mar 2011, 22:18

juveboy je napisao/la:Hvala braco, hehe, sta mogu daleko sam od Sarajeva a volio bih pogledati kako je to danas izgledalo :D
da ne idemo u off, bilo je jedno od boljih navijanja po meni u zadnjih nekoliko utakmica, toliko za sad :D
Za zivot cijeli!

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 25 mar 2011, 22:18

Višća nanijetio da se proda i odmah je krenuo u svom stiilu ! :mrgreen:
Atmosfera i igra za 10. Ako bih krenuo da izdvajam izdvojio bih bar 6-7 igrača...Zato neću nikog osim vec pomenutog!
Ovu su utakmice zbog kojih navijači dolaze, a ono protiv Slobode i Širokog raju samo tjera sa stadiona ! I jos na kraju bih izrazio veliku tugu zbog promasaja Zebe i Višće u 2. poluvremenu !

P.S. Utakmica je 100% namjestena, cak je i Visca jednom gađ'o 10 cm od gola, a jednom precku u 2. poluvremenu !
KOJI PACENICI ! :mrgreen:
TM87

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 25 mar 2011, 22:19

tm-ovac iz mase je napisao/la:Višća nanijetio da se proda i odmah je krenuo u svom stiilu ! :mrgreen:
Atmosfera i igra za 10. Ako bih krenuo da izdvajam izdvojio bih bar 6-7 igrača...Zato neću nikog osim vec pomenutog!
Ovu su utakmice zbog kojih navijači dolaze, a ono protiv Slobode i Širokog raju samo tjera sa stadiona ! I jos na kraju bih izrazio veliku tugu zbog promasaja Zebe i Višće u 2. poluvremenu !

P.S. Utakmica je 100% namjestena, cak je i Visca jednom gađ'o 10 cm od gola, a jednom precku u 2. poluvremenu !
KOJI PACENICI ! :mrgreen:
mogo bi visca u dinamo,a u hajduku nije proso na probi kako su mutavi ;) ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 25 mar 2011, 22:22

Dobra tekma, prava revijalna sa dosta dobrih poteza za publiku...Višća igrac utakmice, po meni.
Ambijent na stadionu za svaku pohvalu.

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 25 mar 2011, 22:25

veceras je bila nezaboravno .... lijepa atmosfera, sto me raduje izuzetno fer ... svaki potez, cak i gol Dinama se popratio aplauzima ... nasi igrali odlicno, da ovako uvijek igraju ne bi bilo nikakvih problema ..... sljedeca tekma za godisnjicu .... nadamo se Galatasaray ....
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 25 mar 2011, 22:27

Sta bi ovim nasim veceras? :D

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 25 mar 2011, 22:27

Što se tiče navijanja i navijača, mislim da smo dokazali ko smo i šta smo ! Nakon što je ono malo gosujućih navijača skandiralo "Dinamo, Dinamo", mi smo na sve to odgovorili aplauzom, što je za svaku pohvalu.
A što se tiče utakmice Željo je odigrao na visokom nivou.Sad se vidi koliko nam Lazar znači.Zeba večeras odličan, trčao, driblao, zabio gol, pogodio prečku.Svidio mi se nastup Gorana Markovića koji je imao par požrtvovanih startova i koji se nije štedio.I na kraju šta reći nego EDIN VIŠĆA !
G R B A V I C A 2

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 mar 2011, 22:28

Moje je mišljenje, da silovanje igre u prvenstvenim utakmicama isključivo je rezultat prekomjernog gubljenja vremena na psovanje sudijama i galamu na njih...Zna se koji igrači to upražnjavaju, a da se fokusiraju na igru, kao večeras, to bi bilo mnooogo tečnije.

Ambijent, šta očekivati drugo od najboljih navijača u Državi?

P.S. oni koji misle da je Višća igrao radi prodaje...podsječaju me na one koji su govorili nekada da je Džeko kloc.

Višća je igrač, koji živi sportski i tako se ponaša i zato sam uvjeren da uvijek igra maksimalno, i daje maksimum od sebe.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 25 mar 2011, 22:29

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sad me ne moze niko ubjediti da utakmice protiv slobode i sirokog nisu namjestene, pa mi zabijemo 2 gola jednom dinamu koji igra u europa ligi, a kao ne mozemo sirokom i slobodi

juveboy ne moze odma ba, tek gotova utakmica ti bi navijanje da gledas :mrgreen:
sacekaj par dana ;)
ne znam možda sam dosadan, ali fakat večeras smo vidjeli igru koju nema niko u našoj ligi, znači tečno bez grešaka, borbeno, protiv jedne mašine kakav jeste Dinamo i nek mi neko kaže da nismo mogli dati gol Slobodi ili Širokom...
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 25 mar 2011, 22:29

Maminjo se vec bacio na Višču i Zolotica :mrgreen:

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 25 mar 2011, 22:34

odlicna igra...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, ristagrad, Sarun i 48 gostiju.