Premijer liga BiH - aktuelno
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
poljimia, nosi te, komadante, 1261, noisim... Vs nas tulum, vječnim BORD legende...

zar i ti sine Ivane!?
-
Direktorcic
- Kontakt:
Cvijece je za pic.kiceCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:20Pa vi ste nasa filijala jesmo li vam Mahmica poslali na kaljenje i uzeli devet bodova ove sezone. Doduse niste nam podanicki nosili cvijece kao Zrinjskom ali ste digli suknjicu i naguzili seKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:17
Jadan Campobelo se slomi da dokaze da nisu podanici niti filijala a onda dodje njih 10 sa slicnim komentarima. Ne mozete jednostavno pobjeci od toga![]()
![]()
To ti i govorim. Valjda pričamo o pravim, ozbiljnim trofejima? Superkup je toliko bitan da ga ozbiljne lige igraju po Saudijskoj Arabiji samo da keš pokupe, a treneri i igrači se žale na bilo kakvo igranje zbog prenatrpanog rasporeda. Kod nas ga evo tek sad poslije koliko godina uvode. Toliko bitan trofej.avanti003 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:13Zutti je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:09Kakvih trofeja? Ti brojiš i bajramske turnire?![]()
Kakvih titula više? Brojiš republičku iz Juge ko titulu države?![]()
Navijači? Tu je svako subjektivan.
Više pobjeda? Tu računaš i one dvije iz Juge koje su završene neriješeno pa jer nije tad bilo neriješenog rezultata vi na 1 penal uzeli? Baš za te 2 "pobjede" ste ispred.
Sve u svemu, ne provaljuj se![]()
Šta kome nije jasno?!
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Pa zar nije Borac zasluženo prvak, kako si ti zao čovjek. Nevjerovatno!
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Normalno da će Sarajevo imati najviše poraza kad je i odigralo najviše utakmica u prvoj saveznoj ligi bivše države. Nećete vi imati najviše kad ste između 10 i 15 sezona igrali drugu ligu bivše države. Niste imali kad ni nakupiti porazaZaZelju je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:18Klub koji je redom ispadao od Zete, Zarije, Kukesija i Torpeda mora biti najbolji u Bosni, ma kakva Bosna, na Balkanu.
Ako na to dodamo da je to klub koji je imao najviše poraza i najviše primljenih golova u prvoj saveznoj ligi bivše države, samo nebo je granica.
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Dokoljenko sa tri profila piše po temi. Hajde i to nekako, ali sam sebi odgovara lik. 
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Dzaba ti to gubljenje, ne mozete pobjeci od togCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:20Pa vi ste nasa filijala jesmo li vam Mahmica poslali na kaljenje i uzeli devet bodova ove sezone. Doduse niste nam podanicki nosili cvijece kao Zrinjskom ali ste digli suknjicu i naguzili seKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:17
Jadan Campobelo se slomi da dokaze da nisu podanici niti filijala a onda dodje njih 10 sa slicnim komentarima. Ne mozete jednostavno pobjeci od toga![]()
![]()
Da te podsjetim kako ste pisali kad su vas pokrali sa onim Hips dont lie?
killafrommanilla je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:10
Ocekivao sam potpuno drugaciju utakmicu ali mi ovaj poraz i nije toliko bolan s obzirom da ste jos u svom 16![]()
Nesto slicni kao veceras, niti jedan prigovor na sudjenje.
A kolo poslije kako ste sa spin brigadom ispratili Zelju protiv Igmana i zadrzavanje u 90+
Nahajcani, neinteligentni, naivni i licemjerni. Zajedno u paketu sa svim ostalim koje su pridobili
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Jbg nismo imali vlast iza sebe.Zutti je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:28Normalno da će Sarajevo imati najviše poraza kad je i odigralo najviše utakmica u prvoj saveznoj ligi bivše države. Nećete vi imati najviše kad ste između 10 i 15 sezona igrali drugu ligu bivše države. Niste imali kad ni nakupiti porazaZaZelju je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:18Klub koji je redom ispadao od Zete, Zarije, Kukesija i Torpeda mora biti najbolji u Bosni, ma kakva Bosna, na Balkanu.
Ako na to dodamo da je to klub koji je imao najviše poraza i najviše primljenih golova u prvoj saveznoj ligi bivše države, samo nebo je granica.![]()
I ovo za trofeje brojali ste superkup u trofeje do prije par sezona sta bi odjednom.
Pjene li siromasi?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Tetrijebe jako mi te zao sto si izgubio toliko vremena kopajuci po tudjim postovima ali to ne mjenja cinjenicu da smo vam kao nasoj filijali poslali Mahmica na kaljenje i uzeli vas pet puta u zadnjih sest utakmica. Tako da ti o nekom namjestanju i filijalama ne mozes pricati. Na vama uvijek imamo bodove kada pozelimo
- HordasOdMalena
- Kontakt:
A meraka.
Volimo fudbal.
Volimo fudbal.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- feniksptica
- Kontakt:
Zamisli bolesti i dosade i lose utrosenog vremena u zivotu..svako malo vadit i skupljat neke stare postove forumasa...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Ko ih yebe. Historija se ponavlja.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:34Sakrivaju pjenu plasiranja Sarajeva u evropu nekim sizofrenim cijepanjima da je Velez pustio veceras duplo boljem protivniku. A pricali na vas nesto![]()
Ljeto 2024 be like:

Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 28 apr 2024, 23:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Jooj nemoj mi o vlastima, režimima i tim budalaština. Trebali ste se zvati "Vaso Miskin - Crni", al sreća tad režim nije dozvoljavao da se sd nazivaju po narodnim herojima. Režim vam prvo dao zemljište stadion, a kasnije i zapadnu tribinu sa stadiona na Skenderiji. Na drugoj strani je nama vlast oduzela naš stadion za potrebe Olimpijskih igara i nikad nam ga nije vratila. Sad potegni priču o Domorockom kojeg ste vi istjerali iz kluba jer je neka sranja pravio oko vjerskih budalaština, a vi prosuli priču da je na robiji završio.avanti003 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:30Jbg nismo imali vlast iza sebe.Zutti je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:28Normalno da će Sarajevo imati najviše poraza kad je i odigralo najviše utakmica u prvoj saveznoj ligi bivše države. Nećete vi imati najviše kad ste između 10 i 15 sezona igrali drugu ligu bivše države. Niste imali kad ni nakupiti porazaZaZelju je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:18
Klub koji je redom ispadao od Zete, Zarije, Kukesija i Torpeda mora biti najbolji u Bosni, ma kakva Bosna, na Balkanu.
Ako na to dodamo da je to klub koji je imao najviše poraza i najviše primljenih golova u prvoj saveznoj ligi bivše države, samo nebo je granica.![]()
I ovo za trofeje brojali ste superkup u trofeje do prije par sezona sta bi odjednom.
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
Direktorcic
- Kontakt:
Bajdvej cestitke Sarajevu i pravim momcima ovdje borite se za svoj klub do kraja.misljenja sam da trebate rozmana istrpiti
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
a đe je onaj karavlah da objasni finansijske izvještaje?
zar i ti sine Ivane!?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
killafrommanilla je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:10
Ocekivao sam potpuno drugaciju utakmicu ali mi ovaj poraz i nije toliko bolan s obzirom da ste jos u svom 16![]()

Mirno spavajte, podanici su zadovoljni ne vrijedjajte ih
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
E jaka ova hahahaMiljacka je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:37Ko ih yebe. Historija se ponavlja.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:34Sakrivaju pjenu plasiranja Sarajeva u evropu nekim sizofrenim cijepanjima da je Velez pustio veceras duplo boljem protivniku. A pricali na vas nesto![]()
Ljeto 2024 be like:
![]()
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, LondonBlues, Redfire16 i 34 gosta.