Premijer liga BiH - aktuelno

egocentrik
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la egocentrik » 28 apr 2024, 23:52

Naredne sezone nas ocekuje kolektivno samoubistvo u komsiluku, a i na istocnoj granici
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 28 apr 2024, 23:52

limvotehula je napisao/la:
28 apr 2024, 23:46
fanaticRA je napisao/la:
28 apr 2024, 22:36
De ba.. znalo se sve prije tekme. Opusteno, zaboraviti ovaj izlet i okrenuti se iducim utakmicama. Europa je tu aBd
fudbalfudbal je napisao/la:
28 apr 2024, 22:37
Ovo je sramotno :thumbdown:
Alminjo99 je napisao/la:
28 apr 2024, 22:38
Sve čisto :mrgreen:
Barem su iskreni navijaci Veleza, za razliku od pitara, velikih boraca za postenje i pravdu, na celu sa Mirvahom koji upravo vodi rat protiv saveza.
To su dva postena i casna kluba, ne bi oni nikad :rol:
IsmirMirvic je napisao/la:
28 apr 2024, 18:57
Javno vam garantujem da izgubiti necemo!
A i fino nam je i Mirvah svima rekao pred tekmu :urnebes:
Zadnja izmjena: upohaluhizugnimda, dana/u 28 apr 2024, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

VVM
Kontakt:

Post Postao/la VVM » 28 apr 2024, 23:54

slika

Sta sudije rade, koji su njihovi zadaci na terenu?

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 28 apr 2024, 23:56

KONTRASVIH je napisao/la:
28 apr 2024, 23:39
killafrommanilla je napisao/la:
28 avg 2023, 23:10

Ocekivao sam potpuno drugaciju utakmicu ali mi ovaj poraz i nije toliko bolan s obzirom da ste jos u svom 16 :)
mostar_mo je napisao/la:
28 avg 2023, 22:44
Veceras igramo jako dobru utakmicu, odsustvo srece , katastrofalna forma Haskica i nevjerovatan propust sudije kod penala te jos neke sudijske odluke kostat ce nas bodova.
Ja sam zadovoljan..

slika

AlemC85 je napisao/la:
07 apr 2024, 18:22
Da mnogi znaju zasto Mirvic gotivi Velez, drugo mi misljenje imali, a ne vrijedjali. Ovo kao Velezovac govorim.
mostar_mo je napisao/la:
28 apr 2024, 23:12
Solidna fudbalska predstava dva najveca bosansko hercegovacka kluba , starih rivala i sportskih prijatelja.
Nismo racunali da cemo bas sa tri razlike izgubit al Hasic nije mogao odolit pa nam zabi treci.

slika

Mirno spavajte, podanici su zadovoljni ne vrijedjajte ih :rol: :rol:
Boldiraj cobane i ovo s obzirom da ste jos u svom 16. Kakav si ti spin doktor. Unistio te forum, odnosno ja sam te unistio dok sam imao zivaca. Od svake konstruktivne rasprave si pobjegao i postao smajli warrior :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 28 apr 2024, 23:57

Balorda je napisao/la:
28 apr 2024, 23:48
Zašto pomahnitali skretničari s pjenom u ustima mahnitaju ovdje, pa i njima smo pomogli da ostanu u ligi, posudili smo im važnog igrača.

Inače, večeras nerealan rezultat uz loše suđenje Bandića. Masa glupih faulova, neregularna odbrana Ilieva kao i vjerovatan indirekt, smiješni žuti kartoni našima. Smeće od sudije, ali to smo znali i ranije.
Da je bilo za neku malehnu nijansu boljih pasova veceras bi trebalo biti 5-0, Bandic cak oprostio 1 zuti nad Julardzijom.

U svakom aspektu igre bolji i konkretniji.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 28 apr 2024, 23:58

Balorda je napisao/la:
Zašto pomahnitali skretničari s pjenom u ustima mahnitaju ovdje, pa i njima smo pomogli da ostanu u ligi, posudili smo im važnog igrača.

Inače, večeras nerealan rezultat uz loše suđenje Bandića. Masa glupih faulova, neregularna odbrana Ilieva kao i vjerovatan indirekt, smiješni žuti kartoni našima. Smeće od sudije, ali to smo znali i ranije.
Dokoljenko ih opet navukao sa pričom o nekom namještanju, a oni jadni povjerovali. Kao onaj put sa avatar revolucijom. :urnebes:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 28 apr 2024, 23:59

Pobjeda Sarajeva najteze pala navijacima zelje.
Zbog cega, nit su konkurenti nit rivali ove sezone za istu ili slicnu poziciju.

Ono nedeljom u 21h prati FK Sarajevo. Golemo
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 29 apr 2024, 00:00

Devedesetka je napisao/la:
28 apr 2024, 23:57
Balorda je napisao/la:

Da je bilo za neku malehnu nijansu boljih pasova veceras bi trebalo biti 5-0, Bandic cak oprostio 1 zuti nad Julardzijom.

Da je pošteno suđenje, čupali bi tri boda zadnjih 10 minuta, s tendencijom da ne isčupate.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 29 apr 2024, 00:01

zaostrog je napisao/la:
28 apr 2024, 23:47
Pa treba računati taj trofej. Isto ko što Sloboda treba računati trofeje u 1. ligi FBiH. Zapravo, ti Slobodini su jači :D

Bez zezancije, svaki trofej je ok, ali jednostavno trebate shvatiti da to nije trofej državnog prvaka, jer to nije bila država. To što priznaju negdje je njihova glupost :D
Ma ne mislim ni ja da se osvajanje tog trofeja može porediti sa trofejom prvaka današnje lige, a kamo li Prve savezne lige, ali nemoj ti misliti da je to neka pogrešna praksa koja se koristi samo u državama bivše Jugoslavije. Da vidiš šta se nekim klubovima računa kao trofej, složio bi se da se treba postaviti pitanje što nam se već do sada nije uračunao taj trofej.

Pa tehnički bila je republika, Socijalistička Republika Bosna i Hercegovina, kao sastavna republika Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije.

Ja superkup ne bih smatrao trofejom, govorim kao navijač kluba koji ih ima najviše ovdje, ali se računa i to svugdje, ne samo kod nas. Nigdje ne piše koliko koji trofej vrijedi, pa da se trofeji množe tim faktorom. Ali ponovit ću, najbitnija stvar je trenutna situacija tvog kluba, što podrazumijeva više stvari. Sistem, budžet, struka, ekipa, rezultati, UEFA koeficijent, baza vjernih navijača, broj članova. Ali historija nas sve čini onim što smo danas. Želju historija i osvojeni trofeji čine klubom sa najvećom posjetom i najviše članova u BiH, što nije nebitno, ali zakazali smo u nekim drugim stvarima.

EDIT: Zaboravih ti dodat, Schalke se smatra sedmerostrukim prvakom Njemačke. Nije to malo, sedam puta... Znaš li da Schalke nikad nije osvojio Bundesligu? :mrgreen:
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 29 apr 2024, 00:08, ukupno mijenjano 2 puta.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 29 apr 2024, 00:01

Velez mudro povukao rucnu, misle da ce dobiti gulasa za djaba :kafa:

Gruzijac nije na prodaju :kafa:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 29 apr 2024, 00:02

zaostrog je napisao/la:
28 apr 2024, 23:47
Lewy21 je napisao/la:
28 apr 2024, 23:44
avanti003 je napisao/la:
28 apr 2024, 23:13

slika

slika

Šta kome nije jasno?!
Nije meni jasno što nije ubrojan zaslužen trofej prvaka osvojen na zelenom terenu 1946. godine koji je uračunat i Hajduku i Zvezdi. Ne vidim razlog da mi budemo izuzetak, da je neko drugi, zna se na koga mislim, osvojio te godine znamo da bi već davno bilo uračunato. ;)
Pa treba računati taj trofej. Isto ko što Sloboda treba računati trofeje u 1. ligi FBiH. Zapravo, ti Slobodini su jači :D

Bez zezancije, svaki trofej je ok, ali jednostavno trebate shvatiti da to nije trofej državnog prvaka, jer to nije bila država. To što priznaju negdje je njihova glupost :D
Jedini razlog što kod nas ta titula nije priznata što neki, zna se koji, ne priznaju Zavnobih i državnost Bosne i Hercegovine.
Nažalost i neki drugi ne žele da titula bude priznata jer je Željo osvojio. Kad je Željo osvajao titule neki još nisu bili ni osnovani.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 29 apr 2024, 00:04

killafrommanilla je napisao/la:
28 apr 2024, 23:56

Boldiraj cobane i ovo s obzirom da ste jos u svom 16. Kakav si ti spin doktor. Unistio te forum, odnosno ja sam te unistio dok sam imao zivaca. Od svake konstruktivne rasprave si pobjegao i postao smajli warrior :mrgreen:
Kakve veze ima taj dio s tim da si zadovoljan dok su vas pokrali u istoj utakmici, a Zeljinu sljedecu si propratio svaki kontakt. Vidis kako provincija iz tebe vristi odmah vrijedja kad ga argumentovano ispisas, cuj ono nekog unistilo :rol: :rol: :rol:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 29 apr 2024, 00:04

Bilo je ok dok je Željezničar tavorio na dnu jer su ovi pomahnitali bili u rupicama. Kako se spasiše ispadanja, opet se oslobodiše i sad je opet neugodno čitati ih.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 29 apr 2024, 00:05

Balorda je napisao/la:
29 apr 2024, 00:00
Balorda je napisao/la:

Da je pošteno suđenje, čupali bi tri boda zadnjih 10 minuta, s tendencijom da ne isčupate.
Minorne sudijske pogreške poput penala kad bi se dešavale svaku utakmicu u ovoj ligi bi bio med i mlijeko.

Budi sretan da nije bilo 5-0 i to je to.

Slazem se u vezi toga da je pogodio vjerovatno bi ga i primili na kraju.
Zadnja izmjena: Devedesetka, dana/u 29 apr 2024, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 29 apr 2024, 00:06

Zeljo je postao ispodprosjecan klub i dugo ce tako ostati. Njihove najvece radosti su postale porazi Sarajeva i bolesna izmisljanja kada dobiju. Moram priznati da su ih susjedi dobro matirali cim su ih doveli u takvo stanje :tokralju:

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 29 apr 2024, 00:07

Najtrofejniji klub jedne nam jedine je veceras zasluzeno slavio. Igraj bordo-bijeli :bih:

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 29 apr 2024, 00:07

CampobelloDiMazara je napisao/la:
29 apr 2024, 00:06
Zeljo je postao ispodprosjecan klub i dugo ce tako ostati. Njihove najvece radosti su postale porazi Sarajeva i bolesna izmisljanja kada dobiju. Moram priznati da su ih susjedi dobro matirali cim su ih doveli u takvo stanje :tokralju:
Ma Zeljeznicar je mrtav klub odavno vlada i kanton su ih spašavali u bruku navrata od samog gašenja.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 29 apr 2024, 00:08

29 apr 2024, 00:05
Balorda je napisao/la:
29 apr 2024, 00:00

Minorne sudijske pogreške poput penala kad bi se dešavale svaku utakmicu u ovoj ligi bi bio med i mlijeko.

Majstore vi ste zbog puno manjih grešaka napravili onaj igrokaz i prekinuli utakmicu. Pusti tu priču. Bandić je odsudio užasnu utakmicu.
Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 29 apr 2024, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 29 apr 2024, 00:08

Volite se, pazite se. Jednima ne treba, drugima treba. Odigrali ljudi pod rucnom i sve ok. Nemojte se samo bezveze praviti budale.

Ovi Velezovci bar priznaju, ne svi, ali dosta njih prizna. Samo pitari glumataju nesto. Ustvari, dobar dio ih ni ne glumata nego zaista misle da je sve posteno bilo.

Jasno je zasto tu ima mozgova kojima je Renan bolj igrac od Demirovica, ne treba nikoga da cudi.

I normalno u svemu tome oni se bave Zeljeznicarom i sta navijaci Zelje pisu. Uredno ignorisu da su navijaci Veleza i prije i u toku i poslije utakmice otvoreno pisali da im klub pusta.

Nevjerovatno.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 29 apr 2024, 00:10

Opet su se skupili i pisu o Zelji nakon blamaze protiv gazde Mirvica i smijesnog sudjenja :rol:

slika
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], laszlo i 22 gosta.