Počero zeca iščero međedaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 apr 2024, 22:28Kad se postovi o Sinanu Sakicu premjeste sa jedne na drugu temu![]()
Edit: Kako sam mogao zaboraviti Nasera Orica, jedna od glavnih tema na temi TC

Počero zeca iščero međedaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 apr 2024, 22:28Kad se postovi o Sinanu Sakicu premjeste sa jedne na drugu temu![]()
Edit: Kako sam mogao zaboraviti Nasera Orica, jedna od glavnih tema na temi TC
Pazi, šta god ja da napišem, ti ćeš krenuti sa spinovima i sa razvodnjavanjem rasprave, nešto što sam ja davno, davno, prošao na ovom forumu.OsmaDolazi je napisao/la: ↑29 apr 2024, 19:20Kompleksi zato sto smo sve ovo nabrojano?
Molim te pobij me? Nemoj spinovati.
Lazem li ja sta?Legendo, mjesas kruske i jabuke. Sarajevo nikada nece biti u vasoj situaciji. To moras dobro i sebi i svojim prijateljima sa foruma da stavis u glavu. Nas mentalni i vas mentalni sklop se u svemu razlikuje, samo nas sitnice spajaju.
Moras shvatiti da jedni zive od Zelje a drugi za Sarajevo. To je glavna razlika.
A nepobitne cinjenice su i da je FK Sarajevo trenutno najposjeceniji klub u BiH, da se nikada nije dozvolilo da se u BiH bori za opstanak, finansijski najstabilniji klub i klub u kojem bi sva vasa djeca guze dala da udju u akademiju.
To su neoborive cinjenice, sve ostalo su spin i laz. Ti ako mozes pobij slobodno.
Da samo ponovimo gradivo, ko god misli da su rezultati plod rada ili slučajnost, vara sedonDondon je napisao/la: ↑19 apr 2024, 00:42Posusje će negdje drugo igrati za Zelju, Gosk dobija Tuzlu a gubi protiv Zelje,iako sam mislio da ce Igman biti zadnji u opcijama izgleda da se sve okrenulo zandjih nekoliko dana i da je Tuzla prvi favorit nakon neuspjelih pregovora u savezu
to sto se sprema u Gabeli Tuzli okrece sezonu
Tako mislim da će biti dogovor, jer dvica u Posusju će ukaljat stoljetnog gospodina da ga neće oprati 10 liga sampiona,
Još se pamti kad ih je travnik ostavljao u ligi,kad su slobodu izbacivali,kad su namjestali titule,ovo bi bila samo tacka na gasenje i velika sramota svih navijača i pristalica Zeljeznicara i Virtuala
izgubio je on svaki kredibilitet kad se ko piqka nije pojavio na dvoboju sa 90kom...donDondon je napisao/la: ↑29 apr 2024, 23:38Al šta crnogorsko smetalo napisaahhaah
Sve što je za Sarajevo jeste subjektivno misljenje
A dug mirivica i pogrešna investicija je realno po njemu
Kao da ga je Mirvic kao malog naružio
Zbog ovakvih djeca iz Srebrenika placu
Po njemu i mitomanima
Veći je uspjeh izboren opstanak želje nego 4.mjesto sarajeva
Sami će sebe ubijediti u to
Kosrbi kroje kako im paše
Najveći glupani koji ne vide širu perspektivu razvoja vašeg kluba ste vi deklarisani navijači manjeg kluba u ovom gradu. Ogledalo vam je veći i stariji klub čija se historija, stadion, rukovodstvo, igrači, treneri, uprava, finansije u potpunosti razlikuju od vaših. Spletom okolnoszi zahvaljujući jednom čovjeku koji trenutno dajem šakom i kapom i vi ste zadovoljni na papiru a u duši hoćete da crknete jer nije to ono što se spinuje a kad se neko treba popljuvat tu vam puna usta Želje. Kompleks nabijen da više ne znaju kako da se operu. Sam broj vaših članova ovog foruma koji u krug spinuju priče i laži govori koliko ste mrzioci najvećeg kluba u BiH a nikakvi navijači FK Kobilja Glava. Točak se nekoliko puta znao okrenuti i zalupiti vam šamarčinu gdje se kmečali i pozivali na ujedinjenja a sam vaš nastanak je povezan za ilegalnim radnjama, šta očekivati kakvi će dalje biti... I ovaj put će vas realnost pregaziti kad se česma zavrne i stane hype i istina vas pogleda u oči, pa kad vas vidim 1500 na Koševu i bojkotima razno raznim čut ćemo se. A ova situacija nije daleko vjeruj te jazavcidonDondon je napisao/la: ↑29 apr 2024, 23:38Al šta crnogorsko smetalo napisaahhaah
Po njemu i mitomanima
Kakav ti je ovo odgovor bolan, pa nigdje veze sa mojim postom. A za zadnju rečenicu, Boga ti ako ćeš tako pisati, onda me zaobiđi. Čak bih rekao da zadnja rečenica govori da sam u pravu.Gargamel22 je napisao/la: ↑29 apr 2024, 16:38Da navijači kluba, koji zauzimaju prvo mjesto zadnjih nekoliko godina sa posjetom. Dižu prosjek gostujućim stadionima. Klub za čiju se evropsku utakmicu stadion rasproda u 2 dana samo članovima koji stoje u redu po 4 sata na 30 stepeni. Stadion koji je urađen u stilu engleskih stadiona sa velikom akustikom i blizinom samog terena te mamac svim gostujućim navijačima za uživanje. Navijači koji u trenutku kada Željezničar drmaju vezani porazi, kriza i ispadanje u niži rang, dođe 7000-8000 ljudi. Možete nam se kolektivno sageti i dobit prskanje deklarisani papani
Pa deste BRE nigerijski mishevi19vendetta87 je napisao/la: ↑29 apr 2024, 22:41Evo glavnog Mirvićevog bota na forumu, ponovo se aktivirao. Jel to legla dnevnica? Opet samo o Željezničaru? Tvoj zivot bi izgubio smisao da se Željezničar ugasi.Pitarsam je napisao/la: ↑29 apr 2024, 22:33Mitomani hoće da povećaju prosjek gledalaca i da na
Silu preteknu najpopularniji,najuspješniji i kroz historiju
Jednom riječju najbolji BiH Fudbalski Klub.
Sada su smisli novu foru da povećaju prosjek!
Znaci ako bi F.K.Sarajevo uračunalo 22000 protiv Gruzijaca onda
Bi imalo prosjek od preko 8 000 navijača.
Ali Mitomani upiru sa Lažima i prevarama.Pokusava se na svaki način privući investitor da ih spasi od gasenja.
Evo jedna anegdota sa investitskog propalog puta iz
Saudi Arabije.Poceli bankar i advokat pametovat i supljirat beduine.Pita jedan beduin”koliko vam stadion prima gledalaca?
Bankar ko iz topa 11 000!
Pita drugi beduin koliko vam je prosjek posjetilaca?
Preko 6 000 odgovara advokat iz Beča.
Koji ste na tabeli?
Bankar spusti glavu i procjedi.Pa ovo,ono,You know 11-ti!
Kaže glavni beduin:I Vi došli ovde sa takvim smiješnim brojevima.
da tražite $90M?!Mozete 1 000 kamila dobiti i to samo
Ako Al Jafer bude svaku igrao”!!!
Tako mator, a napaćen...
Ja pisem i sprdam se sa nekim smjesnim,propalim klubom.Argentina je napisao/la: ↑29 apr 2024, 23:13Pitarsam je napisao/la: ↑29 apr 2024, 22:33Mitomani hoće da povećaju prosjek gledalaca i da na
Silu preteknu najpopularniji,najuspješniji i kroz historiju
Jednom riječju najbolji BiH Fudbalski Klub.
Sada su smisli novu foru da povećaju prosjek!
Znaci ako bi F.K.Sarajevo uračunalo 22000 protiv Gruzijaca onda
Bi imalo prosjek od preko 8 000 navijača.
Ali Mitomani upiru sa Lažima i prevarama.Pokusava se na svaki način privući investitor da ih spasi od gasenja.
Evo jedna anegdota sa investitskog propalog puta iz
Saudi Arabije.Poceli bankar i advokat pametovat i supljirat beduine.Pita jedan beduin”koliko vam stadion prima gledalaca?
Bankar ko iz topa 11 000!
Pita drugi beduin koliko vam je prosjek posjetilaca?
Preko 6 000 odgovara advokat iz Beča.
Koji ste na tabeli?
Bankar spusti glavu i procjedi.Pa ovo,ono,You know 11-ti!
Kaže glavni beduin:I Vi došli ovde sa takvim smiješnim brojevima.
da tražite $90M?!Mozete 1 000 kamila dobiti i to samo
Ako Al Jafer bude svaku igrao”!!!
Lik opet samo o Zelji pise, je li ovo moguce![]()
E jesi gargamel hahahahaGargamel22 je napisao/la: ↑30 apr 2024, 00:17Najveći glupani koji ne vide širu perspektivu razvoja vašeg kluba ste vi deklarisani navijači manjeg kluba u ovom gradu. Ogledalo vam je veći i stariji klub čija se historija, stadion, rukovodstvo, igrači, treneri, uprava, finansije u potpunosti razlikuju od vaših. Spletom okolnoszi zahvaljujući jednom čovjeku koji trenutno dajem šakom i kapom i vi ste zadovoljni na papiru a u duši hoćete da crknete jer nije to ono što se spinuje a kad se neko treba popljuvat tu vam puna usta Želje. Kompleks nabijen da više ne znaju kako da se operu. Sam broj vaših članova ovog foruma koji u krug spinuju priče i laži govori koliko ste mrzioci najvećeg kluba u BiH a nikakvi navijači FK Kobilja Glava. Točak se nekoliko puta znao okrenuti i zalupiti vam šamarčinu gdje se kmečali i pozivali na ujedinjenja a sam vaš nastanak je povezan za ilegalnim radnjama, šta očekivati kakvi će dalje biti... I ovaj put će vas realnost pregaziti kad se česma zavrne i stane hype i istina vas pogleda u oči, pa kad vas vidim 1500 na Koševu i bojkotima razno raznim čut ćemo se. A ova situacija nije daleko vjeruj te jazavcidonDondon je napisao/la: ↑29 apr 2024, 23:38Al šta crnogorsko smetalo napisaahhaah
Po njemu i mitomanima
6 klubova kad je ispadalo mi se borili za titulu, samo kazem..NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 apr 2024, 23:22Kad spominjete Slobodu, nije mi krivo sto ce nazad. Ali ako vec 4 ispadaju, ne znam kako misle opstati. Bice im bas, bas zajebano. Nema puno vremena da se malo bolje organizuju, a ovakvi nemaju sta traziti u PLBiH, realno.
Vidi.vidi i nadrogirani Djukac skupioMocMahale444 je napisao/la: ↑29 apr 2024, 22:36Papak jedan idi zavodi maloljetnice, batali se foruma dronjak jedan.
Eeee da su ime ovoga heroja,pokoj mu dusi imali,ne bi
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, GradKamena2, laszlo, Lecler, MikiPirs i 24 gosta.