Planiram ja da idem.
Još ako neko zna koliko realno vremena treba iz Banja Luke do Modriče
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Planiram ja da idem.
Ma brate svjestan sam i ja da on kod nas neće biti upola dobar igrač kao u Veležu, fazon je što postoji profesionalni ugovor i od njega se očekuje da bude profesionalac. Ako počnemo milkit muda i vodit se željama svakog mladog igrača kojeg dovedemo nema nas nigdje...Nirton je napisao/la: ↑30 apr 2024, 14:09Tačno tako. Guliashvili je odigrao 12 utakmica za naš Klub, i sad trebamo ga pustiti bez obeštećenja ili za 3 boda u ligi da bi on bio sretan.![]()
![]()
![]()
Isključivo gledati svoj interes. Dakle, vratiti ga ako je u planu Rožmana ili prodati ga vani, ili ako je Velež spreman da kešira cifru koju mogu klubovi iz inostranstva prodati ga dolje.
nemoj ba, hulahopka je brat. Jesi li upratio njegovu oplodnju na temi anam onih? Nas vjerni navijac i objektivni kriticar zemunaca.
Podaci sa nfsbih vezani za ligu, 15 domaćih tekmi, 14 bez Igmana.luckystrike je napisao/la: ↑30 apr 2024, 12:401. kod mnon46 nije ista cifra kao na tm /15
2. ne može se uzeti uopšte 0 u računicu kad je bila zabrana, besmisleno je
3. znaš li jesu li podaci na tm-u iz Cometa?
Nema šta baca momak bombe ko Boško Buha
Ako ti se ništa ne sviđa u klubu ne znam što onda pratiš? Nikad nisi nešto pozitivno napisao i stalno izazivaš nove rasprave.TurkishAirlines je napisao/la: ↑30 apr 2024, 17:06Al da Radovic opet zaigra u dresu FKS poslije derbija![]()
Pa mislim da je 80% navijaca isto razmisljalo nakon derbija, nzm sto ste promjenili misljenje.Lecler je napisao/la: ↑30 apr 2024, 18:01Ako ti se ništa ne sviđa u klubu ne znam što onda pratiš? Nikad nisi nešto pozitivno napisao i stalno izazivaš nove rasprave.TurkishAirlines je napisao/la: ↑30 apr 2024, 17:06Al da Radovic opet zaigra u dresu FKS poslije derbija![]()
I kaze ima pozitivno misljenje. Ja ne znam da neko tako ljubav manifestuje. Da mane svoje ljubavi istice javno i samo zaprdjuje sta ne valja.. valjda zarad ljubavi pregrizes jezik a ne pises javno sta ne valja i apostrofiras to.Lecler je napisao/la: ↑30 apr 2024, 18:01Ako ti se ništa ne sviđa u klubu ne znam što onda pratiš? Nikad nisi nešto pozitivno napisao i stalno izazivaš nove rasprave.TurkishAirlines je napisao/la: ↑30 apr 2024, 17:06Al da Radovic opet zaigra u dresu FKS poslije derbija![]()