ma lagano ba,kakva Slovenija...ha ya.steta sto nije prije pao go jer sam siguran da bi ih onda dotukli.
dobra,dobra Italija...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Onaj smrad plavi opet simulirao i opet pofasovao zuti i opet nece da igra protiv Estonije.sarajlija89 je napisao/la:Teska ali zasluzena pobjeda.![]()
Vidi se napredak u igri Italije,pocevsi od meca sa Njemackom...ovom pobjedom Italija je otorila vrata EP-a i kvalifikacija ne bi smjela doci u pitanje.
Lijep gol Motte..ne bih nikoga posebno izdvajao, osim veznog reda,koji je bio na nivou i tu je italija napravila razliku...
U stvari,moram Gigija spomenut...2 odlicne odbrane Supermana.![]()
U drugoj tekmi,Srbija uspjela preokrenuti i lijepim golovima Pantelica i Tosica dosla do 3 vazna boda...tim vise,sto je Italija savladala Sloveniju..pa su sada Srbi ponovo u igri za 2. mjesto
A najgora je stvar sto to nije pre radio. U CSKA i u reprezentaciji nije pao 2put, a gledao sam ga bar 50-60 puta za 3 godine. I onda ode u Italiju i poce sa tim glupostima. Sad je pravi gobbi.sarajlija89 je napisao/la:Vidio sam...zaboravih to spomenut....joj kako samo padapippo bi mu pozavidio...nezz sto ali voli padat covjek
A ozb...nezz kako objasnit to za Milosa..i u Juventusu..prije nego udje u duel on vec pada,vidio sam to par puta...A najgora je stvar sto to nije pre radio. UCSKA i u reprezentaciji nije pao 2put, a gledao sam ga bar 50-60 puta za 3 godine. I onda ode u Italiju i poce sa tim glupostima. Sad je pravi gobbi.
Maggio je fenomenalno reagovao u prvom pol. kada je uklizao Novakovicu mislim,te spasio gol.Ma svi su dobro odigrali....napredak je vala evidentan...u odnosu na SP i prvih par prijateljskih sa Prandellijem...Interista di cuore je napisao/la:Maggio je veceras bio najbolji,odlicno je odigrao...ne znam jel jos koga Cassano nerviro sa konstantnim sirenjem ruku,a od 20 lopti koje je primio 18 je izgubio ? previse je umisljen,barem na ovoj utakmici,nije u formi al nikako...da je Cassano odigro na svom nivou ovo bi bilo rjeseno u prvom poluvremenu.
i neka su dobili ove Slovence,koji ce oni djavo vise na velikim takmicenjima ? bzvze ekipa...
Zato sto mu je verovatno receno da se teatralnost isplati u Calciu. Ali on je isuvise glup da bi to selektivno primenjivao. Umesto da je kod penala u Bologni otisao kod sudije i rekao mu "da je izgubio korak, da nije simulirao, ali i da ga nisu skrsili" (kao Nedved u Laziu), on se branio glupo, dobio kaznu, gazda Agnelli skocio za njega, a on i dalje to radi. I sad kad mu ne sviraju nista, sudije krive... Ma ajde, svako ko udje u Juventusovu svlacionicu postaje prevarant automatski.sarajlija89 je napisao/la:A ozb...nezz kako objasnit to za Milosa..i u Juventusu..prije nego udje u duel on vec pada,vidio sam to par puta...A najgora je stvar sto to nije pre radio. U CSKA i u reprezentaciji nije pao 2put, a gledao sam ga bar 50-60 puta za 3 godine. I onda ode u Italiju i poce sa tim glupostima. Sad je pravi gobbi.Ako nastavi ovako..nece valjati
sta li mu je da mi je znati...
Nista ja nisam rekao sto nije tacno i nista od toga nije provokacija. Igraci Juventusa su skoro svi odreda skloni glupostima, i stvarno cu poceti da verujem da je klub taj koji tako nesto neguje. Pa onaj Davids je jedino kod vas cvetao, Zidanove gluposti sa udaranjem, Montero krljator, Krasic, Ibrahimovic, Mutu, Miccoli, Melo, Maresca provokator...Jbte, brod ludaka.sarajlija89 je napisao/la:Dzaba se trudis,neces me isprovociratOgrijesices se bolan..mozda vam Milos bas zabije gol kad budete s nama igrali i izbaci vas iz utrke za titulu
![]()
![]()
![]()
Vratite se temi![]()
![]()
@admire
gledo sam..spomeno sam gresku subotica...
a igra srbije..a jbg...ne moze se na osnovu toga reci da je neko los igrac ili dobar..jednostavno,od pocetka kvalifikacija se muce...
Stvarno. Trula ekipa, a ne moze niko da je dobije. Kad su bili jaki, tek je tad bila fora da ih se dobije.Bianconeri1988 je napisao/la:Večerašnja ekipa definitivno ima potencijala...to je moj komentar...moje mišljenje je da to Cesare još može dotjerati da izgleda još bolje, za nadati je se ta neće biti povreda igrača i ova večerašnja ekipa igra zajedno u svakom ciklusu kako bi se što bolje uigrali...Tipična italijanska pobijeda, lagano strpljivo do gola, ali sve u svemu apsolutno zaslužena pobijeda...
I hvala Bogo pa konačno Gigi nije primio gol
Pravo govoris ....Omerbavarac je napisao/la:Ono sto sam malo vidio u pregledu, u pojedinim trenucima me neodoljivo podsjetilo na igre proslih generacija.
Prandelli je veliko trenersko ime u Italiji i on je jedini covjek koji je mogao da ih izvuce iz "ponora", a evo kako vidimo u tome uveliko uspijeva.
Gol Motte i akcija kod istog je za sve pohvale, malo ko moze onako izvesti akciju.
ja sam se pravo zacudio sto ga nije zvao, pogotovo sto nema De Rossija, a zvao ovog Parola iz CeseneJuveSissoko je napisao/la:Treba Prandeli da Polia iz Sampdorie malo pozove ako vec nije, za neku prijateljsku, momak je dobar pravo
De Rossi nije pozvan zbog onog incidenta u LP s Romom, neko sranje kažu napravio.Ma biće to sve dobro dok se vrate on i PirloPuma je napisao/la:ja sam se pravo zacudio sto ga nije zvao, pogotovo sto nema De Rossija, a zvao ovog Parola iz CeseneJuveSissoko je napisao/la:Treba Prandeli da Polia iz Sampdorie malo pozove ako vec nije, za neku prijateljsku, momak je dobar pravo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.