Reprezentacija Italije

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Novi selektor?

1. Mancini
34
29%
2. Conte
53
45%
3. Spalletti
16
13%
4. Guidolin
16
13%

Ukupno glasova: 119

Interista di cuore
Kontakt:

Re: Reprezentacija Italije

Post Postao/la Interista di cuore » 25 mar 2011, 22:42

Thiagooneeeee 8-)

ma lagano ba,kakva Slovenija...ha ya.steta sto nije prije pao go jer sam siguran da bi ih onda dotukli.

dobra,dobra Italija...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 25 mar 2011, 22:45

Zasluzena pobjeda, nisu nesto puno bolji talijani bili, ali imali su inicijativu, par odlicnih prilika

fina akcija kod gola, uvalja ga Motta bgm, asistencija Balzarettija, mozda i najvisu ocjenu zasluzio veceras, definitivno prvi izbor za lijevog beka

a Aquilani fula loptu u izglednoj situaciji :lol:

sad Italija ode na +6 u odnosu na Sloveniju i Srbiju
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 mar 2011, 22:45

Teska ali zasluzena pobjeda. :)

Vidi se napredak u igri Italije,pocevsi od meca sa Njemackom...ovom pobjedom Italija je otvorila vrata EP-a i kvalifikacija ne bi smjela doci u pitanje.

Lijep gol Motte..ne bih nikoga posebno izdvajao, osim veznog reda,koji je bio na nivou i tu je italija napravila razliku...

U stvari,moram Gigija spomenut...2 odlicne odbrane Supermana. ;)

U drugoj tekmi,Srbija uspjela preokrenuti i lijepim golovima Pantelica i Tosica dosla do 3 vazna boda...tim vise,sto je Italija savladala Sloveniju..pa su sada Srbi ponovo u igri za 2. mjesto
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 25 mar 2011, 22:48

sarajlija89 je napisao/la:Teska ali zasluzena pobjeda. :)

Vidi se napredak u igri Italije,pocevsi od meca sa Njemackom...ovom pobjedom Italija je otorila vrata EP-a i kvalifikacija ne bi smjela doci u pitanje.

Lijep gol Motte..ne bih nikoga posebno izdvajao, osim veznog reda,koji je bio na nivou i tu je italija napravila razliku...

U stvari,moram Gigija spomenut...2 odlicne odbrane Supermana. ;)

U drugoj tekmi,Srbija uspjela preokrenuti i lijepim golovima Pantelica i Tosica dosla do 3 vazna boda...tim vise,sto je Italija savladala Sloveniju..pa su sada Srbi ponovo u igri za 2. mjesto
Onaj smrad plavi opet simulirao i opet pofasovao zuti i opet nece da igra protiv Estonije.
Un' vero rubentino :!:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 mar 2011, 22:49

Vidio sam...zaboravih to spomenut....joj kako samo pada :roll: pippo bi mu pozavidio...nezz sto ali voli padat covjek :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 25 mar 2011, 22:51

Maggio je veceras bio najbolji,odlicno je odigrao...ne znam jel jos koga Cassano nerviro sa konstantnim sirenjem ruku,a od 20 lopti koje je primio 18 je izgubio ? previse je umisljen,barem na ovoj utakmici,nije u formi al nikako...da je Cassano odigro na svom nivou ovo bi bilo rjeseno u prvom poluvremenu.

i neka su dobili ove Slovence,koji ce oni djavo vise na velikim takmicenjima ? bzvze ekipa...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 25 mar 2011, 22:52

sarajlija89 je napisao/la:Vidio sam...zaboravih to spomenut....joj kako samo pada :roll: pippo bi mu pozavidio...nezz sto ali voli padat covjek :lol:
A najgora je stvar sto to nije pre radio. U CSKA i u reprezentaciji nije pao 2put, a gledao sam ga bar 50-60 puta za 3 godine. I onda ode u Italiju i poce sa tim glupostima. Sad je pravi gobbi.slika

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 mar 2011, 22:58

:lol: :lol:
A najgora je stvar sto to nije pre radio. UCSKA i u reprezentaciji nije pao 2put, a gledao sam ga bar 50-60 puta za 3 godine. I onda ode u Italiju i poce sa tim glupostima. Sad je pravi gobbi.
A ozb...nezz kako objasnit to za Milosa..i u Juventusu..prije nego udje u duel on vec pada,vidio sam to par puta... :lol: Ako nastavi ovako..nece valjati :D sta li mu je da mi je znati...
Interista di cuore je napisao/la:Maggio je veceras bio najbolji,odlicno je odigrao...ne znam jel jos koga Cassano nerviro sa konstantnim sirenjem ruku,a od 20 lopti koje je primio 18 je izgubio ? previse je umisljen,barem na ovoj utakmici,nije u formi al nikako...da je Cassano odigro na svom nivou ovo bi bilo rjeseno u prvom poluvremenu.

i neka su dobili ove Slovence,koji ce oni djavo vise na velikim takmicenjima ? bzvze ekipa...
Maggio je fenomenalno reagovao u prvom pol. kada je uklizao Novakovicu mislim,te spasio gol.Ma svi su dobro odigrali....napredak je vala evidentan...u odnosu na SP i prvih par prijateljskih sa Prandellijem...

Sto se Cassana tice...pa mislim da je u ovome trenutko Rossi u boljoj formi...trebao je njega kao secunda puntu staviti al eto...

Matri ni na klupi nije bio. :evil:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 25 mar 2011, 23:15

sarajlija89 je napisao/la:
A najgora je stvar sto to nije pre radio. U CSKA i u reprezentaciji nije pao 2put, a gledao sam ga bar 50-60 puta za 3 godine. I onda ode u Italiju i poce sa tim glupostima. Sad je pravi gobbi.
A ozb...nezz kako objasnit to za Milosa..i u Juventusu..prije nego udje u duel on vec pada,vidio sam to par puta... :lol: Ako nastavi ovako..nece valjati :D sta li mu je da mi je znati...
Zato sto mu je verovatno receno da se teatralnost isplati u Calciu. Ali on je isuvise glup da bi to selektivno primenjivao. Umesto da je kod penala u Bologni otisao kod sudije i rekao mu "da je izgubio korak, da nije simulirao, ali i da ga nisu skrsili" (kao Nedved u Laziu), on se branio glupo, dobio kaznu, gazda Agnelli skocio za njega, a on i dalje to radi. I sad kad mu ne sviraju nista, sudije krive... Ma ajde, svako ko udje u Juventusovu svlacionicu postaje prevarant automatski.
Lepo je rekao pokojni Pepino: Kad se sa ladrima rukujem, proverim koliko prstiju imam na ruci.

slika

Rubentino!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 mar 2011, 23:17

Sarajlijo ako si gledao Srbiju veceras koriguj one izjave danas. Pa ono je ocaj zivi sta oni igraju trenutno, kakav crni Kolarov igracina, pa meda on nije mogao, a tek Krasic, pa prodora nijednog da ne napravi :roll: Da im nije ushao onaj sa brojem 18 (Ninkovic?) gola oni ne bi dali Sjevernoj Irskoj :roll: Onaj Tosic je u drugom pol pokazao neshto, ostali stvarno nisu vrijedni pomena

Italiju nisam gledao :oops:
nema potpisa

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 mar 2011, 23:20

Dzaba se trudis,neces me isprovocirat :lol: Ogrijesices se bolan..mozda vam Milos bas zabije gol kad budete s nama igrali i izbaci vas iz utrke za titulu :lol: :P :mrgreen:

Vratite se temi :!: :mrgreen: 8-)

@admire

gledo sam..spomeno sam gresku subotica...

a igra srbije..a jbg...ne moze se na osnovu toga reci da je neko los igrac ili dobar..jednostavno,od pocetka kvalifikacija se muce...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 mar 2011, 23:22

Večerašnja ekipa definitivno ima potencijala...to je moj komentar...moje mišljenje je da to Cesare još može dotjerati da izgleda još bolje, za nadati je se ta neće biti povreda igrača i ova večerašnja ekipa igra zajedno u svakom ciklusu kako bi se što bolje uigrali...Tipična italijanska pobijeda, lagano strpljivo do gola, ali sve u svemu apsolutno zaslužena pobijeda...

I hvala Bogo pa konačno Gigi nije primio gol :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 25 mar 2011, 23:26

sarajlija89 je napisao/la:Dzaba se trudis,neces me isprovocirat :lol: Ogrijesices se bolan..mozda vam Milos bas zabije gol kad budete s nama igrali i izbaci vas iz utrke za titulu :lol: :P :mrgreen:

Vratite se temi :!: :mrgreen: 8-)

@admire

gledo sam..spomeno sam gresku subotica...

a igra srbije..a jbg...ne moze se na osnovu toga reci da je neko los igrac ili dobar..jednostavno,od pocetka kvalifikacija se muce...
Nista ja nisam rekao sto nije tacno i nista od toga nije provokacija. Igraci Juventusa su skoro svi odreda skloni glupostima, i stvarno cu poceti da verujem da je klub taj koji tako nesto neguje. Pa onaj Davids je jedino kod vas cvetao, Zidanove gluposti sa udaranjem, Montero krljator, Krasic, Ibrahimovic, Mutu, Miccoli, Melo, Maresca provokator...Jbte, brod ludaka. :lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 25 mar 2011, 23:28

Bianconeri1988 je napisao/la:Večerašnja ekipa definitivno ima potencijala...to je moj komentar...moje mišljenje je da to Cesare još može dotjerati da izgleda još bolje, za nadati je se ta neće biti povreda igrača i ova večerašnja ekipa igra zajedno u svakom ciklusu kako bi se što bolje uigrali...Tipična italijanska pobijeda, lagano strpljivo do gola, ali sve u svemu apsolutno zaslužena pobijeda...

I hvala Bogo pa konačno Gigi nije primio gol :lol:
Stvarno. Trula ekipa, a ne moze niko da je dobije. Kad su bili jaki, tek je tad bila fora da ih se dobije.
Tipicna talijanska pobeda. 0:1 i Ciao Dino.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 25 mar 2011, 23:33

Ma kako Motta igra ,bit ce sjajno pojacanje za repku ,kad ga Brazil nije htjeo :o ,Zimsko pojacanje :lol:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 mar 2011, 23:58

Ono sto sam malo vidio u pregledu, u pojedinim trenucima me neodoljivo podsjetilo na igre proslih generacija.

Prandelli je veliko trenersko ime u Italiji i on je jedini covjek koji je mogao da ih izvuce iz "ponora", a evo kako vidimo u tome uveliko uspijeva.

Gol Motte i akcija kod istog je za sve pohvale, malo ko moze onako izvesti akciju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 26 mar 2011, 09:38

Omerbavarac je napisao/la:Ono sto sam malo vidio u pregledu, u pojedinim trenucima me neodoljivo podsjetilo na igre proslih generacija.

Prandelli je veliko trenersko ime u Italiji i on je jedini covjek koji je mogao da ih izvuce iz "ponora", a evo kako vidimo u tome uveliko uspijeva.

Gol Motte i akcija kod istog je za sve pohvale, malo ko moze onako izvesti akciju.
Pravo govoris .... :D ....ono sto imamo sad a jedno vrijeme nismo imali(nisu ovako igtrali ) je vezni red sada ojacani sa Mottom :evil: su pravo ubitacni i akcije pucaju na sve strane ...jer Aquilani ,Motta ,Montolivo ;de Rossi ..Marchisio ..,..sve sjajni tehnicari ,a mogu odigrati i u defanzivi ,tako da Pazziniu i drustvu nije tesko pronaci prilku ,stalnu su u poziciji za postizanje golova :roll:
Ps :meni bi igro Rosssi umjesto Cassana :D
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 mar 2011, 09:42

Treba Prandeli da Polia iz Sampdorie malo pozove ako vec nije, za neku prijateljsku, momak je dobar pravo
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 26 mar 2011, 11:11

JuveSissoko je napisao/la:Treba Prandeli da Polia iz Sampdorie malo pozove ako vec nije, za neku prijateljsku, momak je dobar pravo
ja sam se pravo zacudio sto ga nije zvao, pogotovo sto nema De Rossija, a zvao ovog Parola iz Cesene
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 26 mar 2011, 12:17

Puma je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:Treba Prandeli da Polia iz Sampdorie malo pozove ako vec nije, za neku prijateljsku, momak je dobar pravo
ja sam se pravo zacudio sto ga nije zvao, pogotovo sto nema De Rossija, a zvao ovog Parola iz Cesene
De Rossi nije pozvan zbog onog incidenta u LP s Romom, neko sranje kažu napravio.Ma biće to sve dobro dok se vrate on i Pirlo 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.