Nekadasiigrostarsno je napisao/la: ↑02 maj 2024, 12:11
HOCEMO PROFESIONALCE,LJUDE KOJE IMAJU VEZE,VOLE ZELJU.
Sve je to povezano. Naši predsjednici i ljudi koji se pitaju uglavnom imaju redovan posao od 8-16, pa se onda bave Željom. Mi nismo u situaciji da tu zaposlimo profesionalce koji imaju bogat CV jer oni bi trebali raditi za platu, a ovi sad rade volonterski i puna su im usta tog
volonterizma.
Čuo si sto puta kako kažu da od Želje marke nisu uzeli, da troše svoje vrijeme, da im porodica trpi, itd, itd. Sve dok bude tako, nećemo se usrećiti, jer eto, mi njima trebamo biti zahvalni, a Željo ispod crte na tabeli.
Mene tu najviše nervira što ne postoji apsolutno nikakva odgovornost. Šta god da se uradi, neće se desiti apsolutno ništa. S tim da onda kad to urade, to urade iz ličnih animoziteta, ne za dobrobit Želje, kao što su uradili sa Amarom i ispali smiješni. Samo su čovjeka medijski
uprljali i ko se danas sjeća bilo čega osim naslova "Tužilaštvo KS istražuje Amara Osima"?
Žao mi je što Amar nije uzvratio tužbom za povredu časti i ugleda, ali i njemu je puna kapa, ponovo bi to bio njihv spin da tuži Želju.