Kelava, Ibanez (od 58. Mesarić), Calello, Brezovac, Tomečak, Villar, Chago, Silvestr, Barbarić, Palić (od 58. Cufre), Rukavina (od 63. Šitum).Razbojnik je napisao/la:OK, sorry.
evo pasha ..sastav i izmjene!!!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kelava, Ibanez (od 58. Mesarić), Calello, Brezovac, Tomečak, Villar, Chago, Silvestr, Barbarić, Palić (od 58. Cufre), Rukavina (od 63. Šitum).Razbojnik je napisao/la:OK, sorry.
Sta ima jos?mma_hz je napisao/la:Kelava, Ibanez (od 58. Mesarić), Calello, Brezovac, Tomečak, Villar, Chago, Silvestr, Barbarić, Palić (od 58. Cufre), Rukavina (od 63. Šitum).Razbojnik je napisao/la:OK, sorry.
evo pasha ..sastav i izmjene!!!
kakav god jarane da je dinamo, on je kvalitetniji sigurno od pola ove lige, ako ne i vise, mi smo im uspjeli zabiti dva gola u utakmici, sto nije mala stvar, pa otkad je vaha dosao primili su svega 4 ja mislimGigant je napisao/la:Jeste samo sto je ova utakmica bila revijalna, i ljudi dosli bez pola prvog tima, al eto da ne kvarim euforiju u kojoj ste trenutnoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sad me ne moze niko ubjediti da utakmice protiv slobode i sirokog nisu namjestene, pa mi zabijemo 2 gola jednom dinamu koji igra u europa ligi, a kao ne mozemo sirokom i slobodi
Da li je to Mamic neki uvazeni svjetski ocjenjivac atmosfera pa da bilo ko sutiCapt_Billy je napisao/la:OVAKAV AMBIJENT ODAVNO NISAM VIDIO
Zdravko Mamic!!!
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/ovak ... idio/54116
Sta je sada bilo pitari???, Sta je sada bilo Lesinari??? Nesto mi sutite!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ZELJO INSTITUCIJA!!! SVI RESPEKTUJU ZELJU MA KAKAV ON BIO!!!!
E jes vas pohvalio covjek koji je rastjerao Boyse , isto ovako je pricao po Splitu kada je rekao da mu je Torcida sve i da bi dao sve da Dinamo ima ovakve navijace ... stvarno ne vidim razloga da nekoga PROZIVAS zbog izjave ovog placenikaCapt_Billy je napisao/la:OVAKAV AMBIJENT ODAVNO NISAM VIDIO
Zdravko Mamic!!!
Sta je sada bilo pitari???, Sta je sada bilo Lesinari??? Nesto mi sutite!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Dirk je napisao/la:E jes vas pohvalio covjek koji je rastjerao Boyse , isto ovako je pricao po Splitu kada je rekao da mu je Torcida sve i da bi dao sve da Dinamo ima ovakve navijace ... stvarno ne vidim razloga da nekoga PROZIVAS zbog izjave ovog placenikaCapt_Billy je napisao/la:OVAKAV AMBIJENT ODAVNO NISAM VIDIO
Zdravko Mamic!!!
![]()
![]()
![]()
a kad je vas KONE pohvalio, kakva je tad situacija bila ?Dirk je napisao/la:E jes vas pohvalio covjek koji je rastjerao Boyse , isto ovako je pricao po Splitu kada je rekao da mu je Torcida sve i da bi dao sve da Dinamo ima ovakve navijace ... stvarno ne vidim razloga da nekoga PROZIVAS zbog izjave ovog placenikaCapt_Billy je napisao/la:OVAKAV AMBIJENT ODAVNO NISAM VIDIO
Zdravko Mamic!!!
![]()
![]()
![]()
Druze moj nije ovo tema da se prica o Mamicu, i ti bi bojkotovao tog covjeka jer njegov sin prodaje Dinamove igrace sto je sukob interesa i slicno, sutra da Mamic ode od Dinama ne bi imao nista jer ga je pretvorio u privatnu prciju gdje on vlada i na kraju kada ode zavalit ce ih da se nece oporaviti za narednih 100 godina ... Uopste nije problem u pohvali, nego u ovome sto doticni na forumu bezveze proziva eto kao mi pitari i lesinari bi se trebali sikirati sto je on ovo izjavioThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:a kad je vas KONE pohvalio, kakva je tad situacija bila ?Dirk je napisao/la:E jes vas pohvalio covjek koji je rastjerao Boyse , isto ovako je pricao po Splitu kada je rekao da mu je Torcida sve i da bi dao sve da Dinamo ima ovakve navijace ... stvarno ne vidim razloga da nekoga PROZIVAS zbog izjave ovog placenikaCapt_Billy je napisao/la:OVAKAV AMBIJENT ODAVNO NISAM VIDIO
Zdravko Mamic!!!
![]()
![]()
![]()
a normalno da bi mamic dao sve da ima umjesto BBB bilo koga da dolazi na utakmice, to je logicno jer ga bojkotuju iako im covjek donosi EL vec nekoliko godina za redom
E jes vas pohvalio covjek koji je rastjerao Boyse , isto ovako je pricao po Splitu kada je rekao da mu je Torcida sve i da bi dao sve da Dinamo ima ovakve navijace ... stvarno ne vidim razloga da nekoga PROZIVAS zbog izjave ovog placenika![]()
Pusti burazeru ove pitare i lesinare, gledaj sta ih ima?? Ne mozes zivjeti od njih!! Igra Zeljo a oni se javljaju!!!a kad je vas KONE pohvalio, kakva je tad situacija bila ?
a normalno da bi mamic dao sve da ima umjesto BBB bilo koga da dolazi na utakmice, to je logicno jer ga bojkotuju iako im covjek donosi EL vec nekoliko godina za redom
Ja ne vidim da se Dirk negdje javio poslije poraza od Slobode ili sad poslije ove utakmice dok se ti nisi ukljucio u nekakava prozivanja koja su na nivou dijeteta od 10 godinaCapt_Billy je napisao/la:E jes vas pohvalio covjek koji je rastjerao Boyse , isto ovako je pricao po Splitu kada je rekao da mu je Torcida sve i da bi dao sve da Dinamo ima ovakve navijace ... stvarno ne vidim razloga da nekoga PROZIVAS zbog izjave ovog placenika
Pusti burazeru ove pitare i lesinare, gledaj sta ih ima?? Ne mozes zivjeti od njih!! Igra Zeljo a oni se javljaju!!!a kad je vas KONE pohvalio, kakva je tad situacija bila ?
a normalno da bi mamic dao sve da ima umjesto BBB bilo koga da dolazi na utakmice, to je logicno jer ga bojkotuju iako im covjek donosi EL vec nekoliko godina za redom![]()
![]()
![]()
![]()
Cudno nesto????![]()
![]()
A sta ovo ljubomora radi??!!!
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.