FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Šerbečić je kod nas kriminalan bio,malo bolji ali ne ono što se očekivalo Kapić,Guliasvili se pogubio ,Mulahuseinović sa metar nije mogao gola zabit,Avramovski jedan go za godinu dana itd itd. Nevjerovatno kako kod nas svi grohnu,a negdje drugo proigraju.
Tako će biti i sa Penerandom,čim ode ubijat će,a nije da mu se nije pružila šansa,kao i pobrojanim.
Tako će biti i sa Penerandom,čim ode ubijat će,a nije da mu se nije pružila šansa,kao i pobrojanim.
Krila moraju prekucati pripreme. Duljević i Peneranda ne znam zajedno mogu li više od 60 minuta izdržati. Desno imamo Kyeremeha i Guliashvilia. Jedan kreativac u vezi, štoper i lijevi bek.MSOZ101 je napisao/la: ↑02 maj 2024, 18:29Ne treba ponovo glupo dovoditi igrače. Sad samo treba popuniti pozicije koje su nam slabe. Evo spominje se napadač imamo Čatakovića i Renana, njima samo treba pridružiti Ploču i polahko mu pružati šansu. Krila popunjena, centralni vezni također. Treba nam desetka i stoper te razmisliti šta sa bekovima.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Hahahaha znao sam ja ide svrsavanje sada na Serbecica, a kad je bio tu 99% vas mu je hebavalo majku. Isto ko sada ovim igracima. Ovo nigdje nema kakve mi imamo navijace.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Kod nas je bio kritičan drugi i treći put, prvi put je bio strašan stoper. Kad je već na posudbi, neka prođe pripreme pa ako zadovolji neka ga. On je prije posudbe bio lošiji nego Aničić sad.pjankesarajevo je napisao/la: ↑02 maj 2024, 19:13Hahahaha znao sam ja ide svrsavanje sada na Serbecica, a kad je bio tu 99% vas mu je hebavalo majku. Isto ko sada ovim igracima. Ovo nigdje nema kakve mi imamo navijace.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Grob ga yebo, kako vazda da ovi naši igrači, evo sad i trener, proigraju negdje drugo a kod nas ko mrtvi konji i ko goli khurac budu..... Kakva toksična sredina
Pripreme, jjebmeti krvave pripreme majku mu jjebem več trideset godina ovaj klub pripremaju, pa jel nije tako, pa **** više i nove igrače i sve, kad god novi trener evo kamiona punog novih igrača i pripreme pa šta su nama te pripreme neki fetiš, svake godine novi trener i nove pripreme kad god vidim poludim.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Meni je fascinantno da cemo u slijedecu sezonu uci sa istim trenerom...
Strah me kakvog grada ili nevremena da nas ne spuca...

Gdje si Krule šta ima?AVNOJ je napisao/la: ↑02 maj 2024, 19:26Pripreme, jjebmeti krvave pripreme majku mu jjebem več trideset godina ovaj klub pripremaju, pa jel nije tako, pa **** više i nove igrače i sve, kad god novi trener evo kamiona punog novih igrača i pripreme pa šta su nama te pripreme neki fetiš, svake godine novi trener i nove pripreme kad god vidim poludim.

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
A klasican bosanski proizvod...Sto bi bilo fino i slatko, kad moze gorko i cupavo...
Ali zato imamo Istok, takvom tribinom se niko ne moze pohvaliti...

Tribina koja je smijenila 95% trenera i otjerala 17 slepera igraca...

Jes , da ti igraci kad dodju negdje gdje nema Istoka, prvo se ne mogu naibretiti da to uopste moze biti, a onda 80% njih postaju, Messi, Halland , van Dajk...
Ovo 20 % sto nestane, to je od trajnih posljedica Ruleta i kompanije...

-
- Kontakt:
Ma hajde ako nista ko kod nas prodje torturu proigra fino gdje god drugo.mnon46 je napisao/la: ↑02 maj 2024, 19:22Kod nas je bio kritičan drugi i treći put, prvi put je bio strašan stoper. Kad je već na posudbi, neka prođe pripreme pa ako zadovolji neka ga. On je prije posudbe bio lošiji nego Aničić sad.pjankesarajevo je napisao/la: ↑02 maj 2024, 19:13Hahahaha znao sam ja ide svrsavanje sada na Serbecica, a kad je bio tu 99% vas mu je hebavalo majku. Isto ko sada ovim igracima. Ovo nigdje nema kakve mi imamo navijace.
Kakvih nasih navijaca ima, vise Fedju i ostale nase postuju i cijene u Srbiji nego kod kuce.
Aferim.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Pa zar nije isto, njegov asfalt i naše pripreme.H8Z7 je napisao/la: ↑02 maj 2024, 19:42Gdje si Krule šta ima?AVNOJ je napisao/la: ↑02 maj 2024, 19:26Pripreme, jjebmeti krvave pripreme majku mu jjebem več trideset godina ovaj klub pripremaju, pa jel nije tako, pa **** više i nove igrače i sve, kad god novi trener evo kamiona punog novih igrača i pripreme pa šta su nama te pripreme neki fetiš, svake godine novi trener i nove pripreme kad god vidim poludim.![]()
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Ima sličnosti, nije da nema. Ali kako se ovoga sjeti?AVNOJ je napisao/la: ↑02 maj 2024, 20:18Pa zar nije isto, njegov asfalt i naše pripreme.H8Z7 je napisao/la: ↑02 maj 2024, 19:42Gdje si Krule šta ima?AVNOJ je napisao/la: ↑02 maj 2024, 19:26Pripreme, jjebmeti krvave pripreme majku mu jjebem več trideset godina ovaj klub pripremaju, pa jel nije tako, pa **** više i nove igrače i sve, kad god novi trener evo kamiona punog novih igrača i pripreme pa šta su nama te pripreme neki fetiš, svake godine novi trener i nove pripreme kad god vidim poludim.![]()

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Dudic da je dobio ovakve uslove ko Rozman sigurno bi imao bolje rezultate,frajer je dobio uslove kao ni jedan trener u nasoj ligi do sad i jos SD u paketu s kojim je dugo radio,otjeraj koga hoces dovedi po svojoj zelji koga hoces,cak se i obestecenja placala, da bi na kraju dobili borbu za 4 mjesto i jos vecina sretna sto ga imamo

Vjerovatno ima i do toga, sto u drugim sredinama igraju u kontinuitetu na svojim pozicijama. Guliasvili je recimo kod Mirze često bio na lijevom krilu, nekad i desetka, Mulahusejnovic prve dvije utakmice kod Feđe bio u špicu (dao 1 gol), onda trecu klupiran, a špica igrao Džafić ??, Avramovski u Turskoj se nije pomjerio sa desetke, Serbecic dobio kontinuitet nastupa na štoperu, Kapic kad je otisao u Ukrajinu, također igrao samo desetku.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑02 maj 2024, 18:51Šerbečić je kod nas kriminalan bio,malo bolji ali ne ono što se očekivalo Kapić,Guliasvili se pogubio ,Mulahuseinović sa metar nije mogao gola zabit,Avramovski jedan go za godinu dana itd itd. Nevjerovatno kako kod nas svi grohnu,a negdje drugo proigraju.
E Boga mi je i Dudić dobio u koga god je prstom pokazaoSanchez87hz je napisao/la: ↑02 maj 2024, 21:05Dudic da je dobio ovakve uslove ko Rozman sigurno bi imao bolje rezultate,frajer je dobio uslove kao ni jedan trener u nasoj ligi do sad i jos SD u paketu s kojim je dugo radio,otjeraj koga hoces dovedi po svojoj zelji koga hoces,cak se i obestecenja placala, da bi na kraju dobili borbu za 4 mjesto i jos vecina sretna sto ga imamo![]()
![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Dudic je najgori trener u historiji sarajeva, i sto ga voda ne moze oprati. Mrtva sisa city ti uvali 5 komada, sto je sramotno.Sanchez87hz je napisao/la: ↑02 maj 2024, 21:05Dudic da je dobio ovakve uslove ko Rozman sigurno bi imao bolje rezultate,frajer je dobio uslove kao ni jedan trener u nasoj ligi do sad i jos SD u paketu s kojim je dugo radio,otjeraj koga hoces dovedi po svojoj zelji koga hoces,cak se i obestecenja placala, da bi na kraju dobili borbu za 4 mjesto i jos vecina sretna sto ga imamo![]()
![]()
Jedino pozitivno u vezi njega je, sto nije kao usro taldzija, opustosio klub sa svojom odstetom kad je odlazio
Dudic je bukvalno dobio sve sto je trazio. Sve mu se omogucilo. Jos gospodin nije htio stopera ako nije prosao pripreme hahhahah. Bitno da mu djokan igra stopera i da primamo peticu od simin hana.
Svaka cast za posao u radnickom, ali ostaje najgori trener u nasoj historiji
Svaka cast za posao u radnickom, ali ostaje najgori trener u nasoj historiji
Bog Bosna i Bošnjaci
Trening bio na AFH ? A nije dan pred domaću utakmicu...