Dodjite večeras na Mitoman Arenu,

Mlad sam,brz,lagan kao pero.Necete zažaliti

Nestrpljivo vas ceka Al-Djaba malik!
Mirvić je lično zahtjevao strogi pretres dandara sa sjevera, jer ne želi čovjek da plaća kazne zbog nadrogiranih krezubaša sa tribineLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 maj 2024, 11:31da vidimo te strasne kontrole i danas na utakmici ili se samo siljio qurqo na Kosevu
Pusti se ba covjeka, ti ako nisi dalje iz pazara do sarajeva maknuo, ne znaci da drugi nisu. Svasta19vendetta87 je napisao/la: ↑03 maj 2024, 11:18Tako mator čovjek, a tako laže...to još nisam vidio
Idi ba fukaro liječi se
Ovakvi se mole svaki dan da im neko kao Mirvic upadne u klub i spasi ga sramote i prosidbe19vendetta87 je napisao/la: ↑03 maj 2024, 11:38Mirvić je lično zahtjevao strogi pretres dandara sa sjevera, jer ne želi čovjek da plaća kazne zbog nadrogiranih krezubaša sa tribineLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 maj 2024, 11:31da vidimo te strasne kontrole i danas na utakmici ili se samo siljio qurqo na Kosevu
I meni je to prvo palo na pamet jer sta MUP KS boli qrac za paljenje pirotehnike19vendetta87 je napisao/la: ↑03 maj 2024, 11:38Mirvić je lično zahtjevao strogi pretres dandara sa sjevera, jer ne želi čovjek da plaća kazne zbog nadrogiranih krezubaša sa tribineLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 maj 2024, 11:31da vidimo te strasne kontrole i danas na utakmici ili se samo siljio qurqo na Kosevu
Pazi molim te cime se sad bave.KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 maj 2024, 11:40Zanimljivo je kako najvece hinje u drzavi zajedno sa svojom spin brigadom, misle da ce nesto postici ako upotrebe iste termine za koje su oni sami prozvani![]()
Pa njihov klub je prije utakmice protiv vas cak izdao saopstenje gdje je zamolio navijace da ne dizu parole sa "negativnim konotacijama"CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 maj 2024, 11:52I meni je to prvo palo na pamet jer sta MUP KS boli qrac za paljenje pirotehnike19vendetta87 je napisao/la: ↑03 maj 2024, 11:38Mirvić je lično zahtjevao strogi pretres dandara sa sjevera, jer ne želi čovjek da plaća kazne zbog nadrogiranih krezubaša sa tribineLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 maj 2024, 11:31da vidimo te strasne kontrole i danas na utakmici ili se samo siljio qurqo na Kosevu
upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑03 maj 2024, 11:55Pa njihov klub je prije utakmice protiv vas cak izdao saopstenje gdje je zamolio navijace da ne dizu parole sa "negativnim konotacijama"CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 maj 2024, 11:52I meni je to prvo palo na pamet jer sta MUP KS boli qrac za paljenje pirotehnike19vendetta87 je napisao/la: ↑03 maj 2024, 11:38
Mirvić je lično zahtjevao strogi pretres dandara sa sjevera, jer ne želi čovjek da plaća kazne zbog nadrogiranih krezubaša sa tribineAli ne mozes od Mirvahovih botova ocekivati da kazu nesto protiv njega.
Pa sta onda pljujete MUP, zalite se Mirvicu sto zahtjeva rigorozne kontrole na stadionu...ah da, ja zaboravio da vi rijec protiv Mirve ne smijete reciLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 maj 2024, 12:17upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑03 maj 2024, 11:55Pa njihov klub je prije utakmice protiv vas cak izdao saopstenje gdje je zamolio navijace da ne dizu parole sa "negativnim konotacijama"CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 maj 2024, 11:52
I meni je to prvo palo na pamet jer sta MUP KS boli qrac za paljenje pirotehnikeAli ne mozes od Mirvahovih botova ocekivati da kazu nesto protiv njega.
pa Botu, kad je za nas posebna roming tarifa u savezu. Za vas je kazna 1.000 a za veliko FCS 10.000 za istu stvar. U tom je problem.
Neko uleti u stadion, ugrozi igrace i sta dobije?
Smijesno
ne pljujemo mup nego ocekujemo samo da ce raditi ono sto su najavili19vendetta87 je napisao/la: ↑03 maj 2024, 12:21Pa sta onda pljujete MUP, zalite se Mirvicu sto zahtjeva rigorozne kontrole na stadionu...ah da, ja zaboravio da vi rijec protiv Mirve ne smijete reciLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 maj 2024, 12:17upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑03 maj 2024, 11:55
Pa njihov klub je prije utakmice protiv vas cak izdao saopstenje gdje je zamolio navijace da ne dizu parole sa "negativnim konotacijama"Ali ne mozes od Mirvahovih botova ocekivati da kazu nesto protiv njega.
pa Botu, kad je za nas posebna roming tarifa u savezu. Za vas je kazna 1.000 a za veliko FCS 10.000 za istu stvar. U tom je problem.
Smijesno
Imas dva faktora s MUP-om. Prvi je sto ocito vas klub to pusta, drugi sto ste udarili autom dva drota na onom derbiju. Nece vam oni to halaliti tek tako. Mada peglaju vise i nas nego prije i opet ce. Sto se tice kazni, zna se da oduvijek najvise najebu sarajevski klubovi.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 maj 2024, 12:17upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑03 maj 2024, 11:55Pa njihov klub je prije utakmice protiv vas cak izdao saopstenje gdje je zamolio navijace da ne dizu parole sa "negativnim konotacijama"CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 maj 2024, 11:52
I meni je to prvo palo na pamet jer sta MUP KS boli qrac za paljenje pirotehnikeAli ne mozes od Mirvahovih botova ocekivati da kazu nesto protiv njega.
Smijesno
Da, nayebe Sarajevo, vama daju opomene nama udaraju petocifrene kazne. Da ne znamo kakvi ste, povjerovali bi u vaše mitove.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑03 maj 2024, 12:29Imas dva faktora s MUP-om. Prvi je sto ocito vas klub to pusta, drugi sto ste udarili autom dva drota na onom derbiju. Nece vam oni to halaliti tek tako. Mada peglaju vise i nas nego prije i opet ce. Sto se tice kazni, zna se da oduvijek najvise najebu sarajevski klubovi.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 maj 2024, 12:17upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑03 maj 2024, 11:55
Pa njihov klub je prije utakmice protiv vas cak izdao saopstenje gdje je zamolio navijace da ne dizu parole sa "negativnim konotacijama"Ali ne mozes od Mirvahovih botova ocekivati da kazu nesto protiv njega.
Smijesno
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Maestro^^, mnon46, relativizam, rishovski, Vanja8, VolimoSarajevo i 44 gosta.