Premijer liga BiH - aktuelno
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Znaci Mostar i navijacka scena su Rahmetli -Pokojni
Prvo ja nemam nikakve veze sa navijackim grupama a sto se pistolja tice ako mi ne vjerujes procitaj nekoliko clanaka koji su izasli u vezi s tim pa onda reci kako prodajem price. Halo toliko si jak da nekoliko likova s pistoljima ide na jednog covjeka ?hzforever je napisao/la: ↑04 maj 2024, 12:12Cuo sam i da je HVO ucestvovaofanatik19 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 12:10Upali liku iz RA u stan maskirani s pistoljem zavezali ga ko da je CIA, uzeli transove i otisli. Uglavnom samo me zanima kako ce velike rvatine tacnije skutorcine okarakterisat ovaj cin jer je pravdanje bilo kad im je pala citava ograda kako se u borbi trebaju transovi uzimat i da je kukavicki sacekat jednog momka i prebit ga..Meraak1921 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 12:07Sve nesto rekla kazala, pa ima li neko tacne info sta se desilo
Kako ste vi njima tako oni vama.. ove gluposti sa pistoljima nekome drugom prodajite
Je li istina da su ih dronom pratili da saznaju gdje se griju krpe?
Ali ovo je sve dignuto bez dokaza . Mi ne znamo nista prije nego sto je uslikan dokaz da su fakat skinuli tolike zastave . A ovo nacin na koji je oduzeto ako je sve ovo istina treba se dobro sad raspraviti sta se smije a sta ne po kodeksu . Pistolj nikad nije dopalio u obzir
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Pregledaj malo moje postove od prije sat dva, pa ce ti biti sve objasnjeno oko tih najjadnih grupa

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Odakle novinarima te informacije uopste ?
Mizeran pokusaj sapiranja bruke RA nista drugo
Mizeran pokusaj sapiranja bruke RA nista drugo
Ne bi me čudilo da ste edukovali mostarce za ove akcije kodnog imena "policija u kamuflaži" i slično. Ipak ste vi tu maheri najveći

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- tutankamon1905
- Kontakt:
To bi nakon svih ovih akcijanja bio najjadniji moguci potez. Gasi i jedne i druge ili tuca 20vs20 na dvije dobijene..pod bijelim brijegom i u vrapcicima. Ulog krpe i gasenje grupeMostarskiSin je napisao/la: ↑04 maj 2024, 12:13Ne bi me iznenadilo da se na kraju dogovori razmjena transparenata i obe grupe nastave gdje su stale![]()
-
- Kontakt:
Tebe zovemo iz svabije da budes medijator na Starom, mozda padne i pomirenjetutankamon1905 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 12:17To bi nakon svih ovih akcijanja bio najjadniji moguci potez. Gasi i jedne i druge ili tuca 20vs20 na dvije dobijene..pod bijelim brijegom i u vrapcicima. Ulog krpe i gasenje grupeMostarskiSin je napisao/la: ↑04 maj 2024, 12:13Ne bi me iznenadilo da se na kraju dogovori razmjena transparenata i obe grupe nastave gdje su stale![]()
- RollingPaper
- Kontakt:
Ja sam slutio da ce se ovo desit. Pogotov kako se RA ponašao, na svakoj utakmici ponesu sve transove, udarni nose i na Koševo i gdje stignu. Ne mogu da vjerujem da nisu očekivali ovakav tip osvete, to mi nije jasno.
Ne znam sta je njima bilo u glavama.
Ne znam sta je njima bilo u glavama.
- luckystrike
- Kontakt:
Kakva ba osveta šta vam je svima 

Nisam rekao da bi trebali biti ugašeni,već da neće biti ni u budućnosti.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Brate ja sam nudio da s direktorcicem sjednem i ovo smirimo sve. Bila je dobra volja s obe strane. Ali nakon prijetnji, moralo se odustat od togaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 12:20Tebe zovemo iz svabije da budes medijator na Starom, mozda padne i pomirenjetutankamon1905 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 12:17To bi nakon svih ovih akcijanja bio najjadniji moguci potez. Gasi i jedne i druge ili tuca 20vs20 na dvije dobijene..pod bijelim brijegom i u vrapcicima. Ulog krpe i gasenje grupeMostarskiSin je napisao/la: ↑04 maj 2024, 12:13Ne bi me iznenadilo da se na kraju dogovori razmjena transparenata i obe grupe nastave gdje su stale![]()

I akcija i "reakcija" odradjene kukavicki kako samo i mogu.
Poslije Ultrasa kojim jedan lik nosi citavu ogradu, ovim drugim 50 krpa nosi isto jedan lik..pa kako nisi ocekivao rekciju, neozbiljno i amaterski.
Poslije Ultrasa kojim jedan lik nosi citavu ogradu, ovim drugim 50 krpa nosi isto jedan lik..pa kako nisi ocekivao rekciju, neozbiljno i amaterski.

Rezultat je trend, ideal je vječan!
Velezovci slicno uradili i kad su oni uradili govorili da je to ok, kad se njima desi, nije im ok.*p!p!t@* je napisao/la: ↑04 maj 2024, 12:11Vidi se da ne kontaš mostarske liskalukeArgentina je napisao/la: ↑04 maj 2024, 12:08Koliko su ovi Mostarci isti, kao da citam iste komentare koje su Velezovci pisati mjesec dana kada su oni uzeli transove. Nevjerovatno koliko ste i jednini drugi isto sranje, a to ne vidite.LamineDiarra je napisao/la: ↑04 maj 2024, 12:05RAhmetlije, baš sijeva moć kada izgovoriš. molim, uzmite u obzir prilikom glasovanja za novo ime.![]()
Kad se Zrinjevcima desilo, govorili da je neposteno, kad su oni isto uradili, govore da je uredu.
Ko je lud?! Mostarci (bez obzira na naciji, vjeru i ostala cuda), ista ste **** i sranje, iako se trudite da niste.
A ovo sve lici na dogovor, pa ko je lud da povjeruje da se identicno desi i jednim i drugim.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Takva ti je cijela BiHArgentina je napisao/la: ↑04 maj 2024, 12:22Velezovci slicno uradili i kad su oni uradili govorili da je to ok, kad se njima desi, nije im ok.
Kad se Zrinjevcima desilo, govorili da je neposteno, kad su oni isto uradili, govore da je uredu.
Ko je lud?! Mostarci (bez obzira na naciji, vjeru i ostala cuda), ista ste **** i sranje, iako se trudite da niste.
A ovo sve lici na dogovor, pa ko je lud da povjeruje da se identicno desi i jednim i drugim.
....sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
UM su gospodski ovo odradili. Nisu se oglasavali, umanjivali potez RA, nego cekali njihovu gresku (koja se ocito desila dosta rano). Vjerujem da ce ovo zavrsiti razmjenom, najlogicniji potez.
Jbg care, sam pao sam se ubio. Sto tebi neko ne bane na vrata sa pistoljem ?fanatik19 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 12:10Upali liku iz RA u stan maskirani s pistoljem zavezali ga ko da je CIA, uzeli transove i otisli. Uglavnom samo me zanima kako ce velike rvatine tacnije skutorcine okarakterisat ovaj cin jer je pravdanje bilo kad im je pala citava ograda kako se u borbi trebaju transovi uzimat i da je kukavicki sacekat jednog momka i prebit ga..Meraak1921 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 12:07Sve nesto rekla kazala, pa ima li neko tacne info sta se desilo
Ispali su levati, ako je ovo istina i kraj price.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ma ovim cinom su pokazali da su neozbiljni ni jedni ni drugi, jedine dvije grupe od postojanja su HZ I TM. Ovo je ostalo odron živi.cuj ovima i udarni trans pao hahaha. Ma bježi, hajd ok sve zajebancija prepucavanje... Ali dozvoliti ovo je u najmanju ruku odron i ismijavanje....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Biće ovdje neki politički dogovor nesto ko podjela fotelja...
Evo vama vaše,dajte nama naše ali da se ubuduće na ogradama ne pojavljuje ništa što je "palo".Grupe su tu,imena ista i hajmo muda za bubrege.
Evo vama vaše,dajte nama naše ali da se ubuduće na ogradama ne pojavljuje ništa što je "palo".Grupe su tu,imena ista i hajmo muda za bubrege.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Fudbalmozak2 i 27 gostiju.